Ředitelka

20. ruj 2023. · 6,135 views Quadmax

K napsání téhle povídky jsem byl inspirován dnešním setkáním. Jelikož mám práci se dřevem jako koníček, tak dělám stoly, postele a občas i nějakou tu pergolu. Kamarád mi volal, že by potřeboval udělat menší pergolu nad jeho novou terasou. A dnes jsem dodělával střechu a jak si tak "chodím" po střeše, tak vidím na zahradu jeho sousedů a tam jsem jí zahlédl. Ženu, kterou jsem po mém rozvodu miloval a zbláznil se do ní. Ano, stála tam v šatech, slunečních brýlích a vůbec jsem netušil, že za sousedy má její rodiče. Znal jsem jen její příjmení, když byla vdaná. Ten vnitřní pocit byl k nezaplacení. Potkal jsem Andrejku. Blondýnka, vlasy lehce pod ramena, žádná hubená holka, ale zase hezky stavěná. Boky, které svádí ke hříchu, jen když se na ně muž podívá. Chvilku jsem se zastavil a koukám na ní. Ještě, že svítí sluníčko a mám sluneční brýle. Není poznat, že na ní čumím jako úchylák:-). Všimla si mě a tak jí jen pozdravím a dělám, že se nic neděje, ale vnitřně se modlím, aby přišla k plotu a já s ní mohl prohodit pár vět a nebyl blízko její manžel.

Přece jen si pamatuji, jak to tehdy bylo. On jezdil stavět regály a ona byla sama. Naše seznámení bylo tehdy trochu komické. Zaparkoval jsem auto a ona odjížděla z parkoviště a lehce mi předním nárazníkem odřela blatník. Jelikož to bylo " pracovní auto", tak jsem to ani nechtěl řešit, ale trvala na tom, že to musíme sepsat nebo nějak vyrovnat. Tehdy spěchala pro dcery do školy a tak jsem dostal na lístečku číslo. Napsal jsem jí a odepsala, že se mám stavit k večeru. Poslala adresu a já se stavil. Uvařila kávu a vysvětloval jsem jí, že to opravdu nebudu řešit, protože ona si odřela ten lakovaný nárazník rozhodně víc. A ten večer se nám spolu hezky povídalo. Já byl v tu dobu už rozvedený a tak naše povídání bylo o všem. Prostě o našich životech. Tehdy přišla i řeč na masáž. Prý na ní dlouho nebyla. V tu dobu jsem měl hotový kurz pár měsíců a vůbec jsem neuvažoval, že v tom budu pokračovat. Druhý den jsem se měl stavit a namasírovat jí. Takže klasika na zemi. Po chvilce jsem myslel, že mi umřou kolena. Ležela na dece jen v bílých kalhotkách pod ručníkem a já jí masíroval záda. Neodolal jsem a začal jí tehdy líbat po páteři a hladit po pažích. Spokojeně vrněla a po chvilce se přetočila na záda. Nastalo období vášnivých polibků a vzájemných doteků. Prsty jsem zajel pod kalhotky a ucítil jsem ten krásně pěstěný proužek. Mušličku měla horkou a mokrou, svlékl jsem jí v pološeru kalhotky a byla velmi nesvá. Byl to zřejmě její první krok mimo v době manželství. Jeden druhému dopřáváme rozkoš a v tom Andrejka pošeptá, že to nemůžeme. Zvedá se a já s ní, políbím jí na její horké rty a krk. Chci se omluvit, ale nenastal prostor pro slova. Přitiskne se a líbáme se dál. Prsty projíždím její klín, mokrý, horky a jen zašeptá, že mě chce. Vysvléká mě a kleká si. Začíná mě kouřit a prsty dráždit na varlatech. Po chvilce se zvedne, opřu jí o stěnu a chytím za boky, pomalu do ní pronikám a ona jen tiše sténá a vzdychá. Po chvilce jen pronese, že jí nešukám, ale že jí trhám. Hlavou mi bleskne jen to, že nemám žádné obří péro. Dál pomalu a hluboce do ní přirážím, držím jí za boky a rukou zajedu ještě na její poštěváček. V tom cítím, jak jí klín pulzuje a stahuje můj penis. Prohne se a ještě víc se na mě narazí. Ucítím, jak mi po stehnech stéká proud její slasti. Pevně ji přitisknu k sobě a držím v objetí. Po chvilce se oba smějeme, jak děti a pomalu se oblékáme. Tohle byl začátek našeho 1/2 ročního románku. Ovšem bydlí na malé vesnici a tam se nic neutají a tak manžel se dověděl to, co neměl. Vše skončilo. Celé se to odehrálo cca. před 13 lety.

Až dnes jsem jí potkal a přišla k plotu na pár vět. Lehce jsem se zeptal na manžela a ten prý už rok žije s jinou paní. Zeptala se jen jestli mám pořád stejné číslo a , že se ozve.