Swingers - soutěžní

3. lis 2023. · 3,661 views excitedcouple

"Ahoj Jani, v sobotu pořádáme u nás na zahradě takovou malou párty. Nechcete s manželem přijít?", Lucka.
Tahle zpráva přišla v pátek večer. Právě jsme s Davidem řešili plány na víkend. Lucka je moje výborná kamarádka, s kterou byla vždycky legrace a jednou jsme po večírku skončili v posteli...
"To je dobrý nápad, napiš, že přijdeme", zahlásil David a bylo rozhodnuto.
"Budeme se těšit", píše Lucka. "Jooo a dress code je co nejméně oblečení", doplnila tajemně Lucka. Raději jsem se dál ani neptala a těšila se na pěkný večer.

Moje oblečení bylo jednoduché. Vzhledem k horkému počasí a dress codu si beru lehké letní šaty bez prádla. Manžel lehké kalhoty a košili. Také bez prádla.
Cestou se ještě musíme stavit v kanceláři. Ve městě tradiční zácpa, máme skoro hodinu zpoždění.

Parkujeme u domu, kde žije Lucka s manželem Petrem. Zvoníme. Ozve se bzučák a tak zatlačíme do branky a jdeme na zahradu.

Vcházíme na zahradu a připadáme si jako, když jsme omylem přišli na natáčení pornofilmu. Všichni hosté už jsou nazí, někteří souloží, jiní se jen mazlí nebo se dívají. Jsme jediný oblečený pár. Lucka sesedá z manžela a jde nás přivítat. "Už jsme mysleli, že nepřijdete, tak jsme začali bez vás. Zapojte se a užívejte si", říká vzrušeně a jde zpět, věnovat se Petrovi. Bereme si pití a rozhlížíme se. Všimneme si mladého páru, který leží vedle sebe na obrovském venkovním lůžku a vše vykuleně pozoruje. Jdeme k nim.

"Ahoj, můžeme k vám? Já jsem Jana a tohle je můj manžel David.", říkám směrem k nim.
"Pojďte, my jsme vůbec netušili, co to je za akci. Červená se žena. Já jsem Kačka a tohle je Michal.", představují se.
Jsou oba nazí, Michal má malé tvrdé pérko a Kačka je štíhlá, drobná, malá krásná, pevná prsa. Vypadají jako my tak před skoro 20 lety.
"Asi je trapné, že jsme oblečení", podoktnu. "Michale, pomůžeš mi z šatů?", usměju se. Michal ochotně vyskočí a rozepíná šaty. Na zadečku cítím jeho tvrdý penis. Sáhnu za sebe a chytím ho do ruky. Pomalu ho laskám. David se usmívá, svléká se do naha. Pérko mu také trčí. Není o moc delší než Michalovo, ale výrazně tlustší s velkým žaludem.
Lehá si ke Kačce, hladí ji a líbá po celém těle.

Připojujeme se k nim. Michal se dívá na Davida a opakuje, vše co dělá on. Teď nám krásně lízají mušličky. Je vidět, že Michal nemá moc zkušeností. Kačka vzdychá. "Chci ho mít v sobě", řekne Davidovi. Ten neváhá a už jeho penis zajíždí do její mušličky. "Můžu taky?", ptá se vzrušeně Michal. "Musíš", odpovím. Už je v mojí mušličce.

Natahuji ruku vedle sebe, nacházím Kačky poštěváček a láskám ho prsty. David ji divoce šuká. Za chvilku se Kačka chvěje v silném orgasmu. Michal už to nemůže vydržet, vytáhne ho z mojí neuspokojené kundičky a stříká.
David ho rychle střídá a jeho tlusté pérko projíždí mojí nenasytnou kundičku. Kačka a Michal se mazlí. Za chvilku přichází i můj orgasmus a Davidův výstřik.

.... a jak to bylo dál, zase někdy příště