Sexuální asistent

23. lis 2023. · 1,816 views WithoutShy

Většina věcí v životě, ať již těch dobrých či špatných, se děje náhodou. Mnozí říkají, že na náhody nevěří, že vše, co se jim stalo, jim bylo nějak předurčeno. Nevím...... Snad jen, pokud to souvisí s genetickou predispozicí. To ovšem není případ sexu. Tam se to náhodnými setkáními se vzrušujícím pokračováním a vyvrcholením jenom hemží. A na začátku těch setkání s elektrizujícím průběhem i koncem stojí opět náhody. I v mém případě.

Mám kamaráda, zkušeného, životem protřelého muže, který mě na prahu mé čtyřicítky oslovil se zvláštní nabídkou. Prý dělá pro firmu, jež zajišťuje a dodává obědy osamělým seniorům, a jeho klientky, dámy již trochu v letech, si často stěžují na osamělost a absenci sexuální aktivity, jež by jim vrátila trochu radosti do života. Podle něho jsem vhodný adept těmto dámám znovu vykouzlit úsměv na tváři a probudit k životu jejich dlouho spící erotogenní zóny. Ten návrh mě velmi překvapil. Nejsem žádný gigolo ani vzezřením a ani mentalitou, takže jsem váhal. Respekt a pokora říkaly NE, chuť a touha poznat zatím neznámé ANO. Souhlasil jsem.

První adresa a první telefonní číslo. Paní Lidka, dáma ve věku 67 let, vdova, udržovaná, moderně oblékaná, žijící v samostatném bytě v domě s pečovatelskou službou na jednom pražském sídlišti. Pár dní jsem se na telefonát psychicky připravoval. Zavolal jsem. Příjemný ženský hlas mě pozval na kávu do pohodlí Lidčina bytu. Byl jsem celý nesvůj, když jsem stiskl u domovních dveří zvonek s jejím jménem. Bzučák mě vyzval ke vstupu do domu a výtah, jenž jel na můj vkus nějak příliš rychle, mě vyvezl do čtvrtého patra. Pootevřenými dveřmi mě úzkou škvírkou očkem pozorovala dáma, jak se následně ukázalo, plnoštíhlé konstituce v šatech béžové barvy, jež zdůrazňovaly širší boky a poprsí tak "osmičkové". Měla na svůj věk velmi jemnou tvář, široká ústa s masivnějšími rty, blond vlasy ostříhané do mikáda a blankytně modré oči. To vše jí dodávalo mladistvého vzhledu. S jejím svolením jsme u kávy přešly na tykání a povídali si o životě, o dětech, vnoučatech, partnerech a o mé práci. Přemýšlel jsem, jak nakousnout to téma jejích neukojených sexuálních potřeb a přání. Začala sama o sexuální abstinenci trvající skoro deset let a o občasné návštěvě jejího umělého kamaráda v kundičce i análku. Prý, zda bych ten plast mohl vyměnit za něco živého, pulzujícího a stříkajícího.

Jeden druhého jsme postupně začali svlékat. Já jsem byl první "na Adama" a pociťoval jsem tam dole takové vzrušení, že bych bokem neprošel leckterým zúženým profilem. Ještě kalhotky a podprsenku dolů a i paní Lidka byla parťačkou Adama. Navrhl jsem společnou sprchu jako iniciační prostředí pro naše sexuální dovádění. Dotýkali jsme se jeden druhého pod proudem teplé vody. Přejížděl jsem Lidce po krku, dekoltu, zkoušel jsem v rukou ta veliká, jen mírně svěšená, prsa, dráždil jsem mými prsty i rty její bradavky a rukou vzrušoval poštěváček i stydké pysky. Krásně se otevřela, takže jsem brzy do jejího lůna vsunul celou dlaň. Cítil jsem její vzrušení, které jsem po chvíli i slastně ochutnal. Chutnala skvěle. Ani análek jsem nezanedbal. Masáž rozetky a teplá voda mě brzy pomohly dostat se do hloubky jejího análku tak daleko, aby jí jemný fisting přinesl další vzrušení.

V té sprše jsem byl víceméně aktivní jenom já. Ona mě to pak vrátila na širokém lůžku ve vkusně zařízeném obývacím pokoji, jež jí současně sloužil jako ložnice. Honění a kouření mého nástroje plnými rty ovládala přímo skvěle. Byla premiantkou i při masáži varlat a lízání mého análku. Takový rimming jsem nikdy předtím a ani potom nezažil. Byla skvělá. Když si se mnou takhle pěkně pohrála, nahradil jsem po krátké, ale intenzivní, vaginální lízací epizodě, jejího umělého kamaráda tím mým živým, vzrušeným, ztopořením žilnatým a projel jím několikrát zadeček i kundičku. Slastně a dlouze jsem pak dle jejího přání vystříkal mé bělostné, husté a pěkně lepkavé sperma do jejích lačně otevřených úst. Polkla vše. Ani kapička nazmar.

Po paní Lidce přišla paní Anička, Evička, Maruška, Lýdie, Zdenička, Janička, Bohunka....... a tak to pokračuje až do dnešních dní.

Similar stories