Jaxi Taxi

28. lis 2023. · 1,867 views Der_Steppenwolf

Sedím ve striptýzovém baru, měl jsem dneska chuť se dívat na nahé tančící ženy a popíjet. Nade mnou se kroutí krásná, nahá dívka na tyči, roztahuje nohy a provokuje svou kundičkou. Sedím v židli a jsem hrozně nadržený, v jedné ruce držím drink a druhou si tlačím mezi stehna péro, které je pochopitelně větší a větší. Jak já bych si zašukal. Jenže to, že bych si zašukal s některou ze striptérek nehrozí a tady si ho člověk ani vyhonit nemůže. Dívám se do svých kontaktů a zrovna není nikdo v okolí s kým by se dalo si zapíchat. Jediná možnost pro dnešek je Dominika.
To je dobrá kamarádka, která je neuvěřitelně dominantní a nadržená, ale málo komu dá zašukat. Známe se dlouho a dobře, ale ani mně nedala.
Dominika má úchylku, že miluje pozorování lidí jak šukají nebo masturbují a je jí jedno jestli je to holka nebo kluk, ona si u toho honí kundu a diktuje lidem co mají dělat. Je to taková věčně masturbující diktátorka a možnosti pozorovat nikdy neodmítne, pokud má čas.
Vzal jsem tedy telefon, zavolal jí a ona to zvedla. "Čau Domino, máš čas? Jsem hrozně nadržený, nemám s kým šukat, tak bych si ho chtěl aspoň vyhonit, pod tvým velením."
Jak se dalo očekávat, ona neodmítla, byla taky nadržená a zrovna si ji honila o samotě, když jsem jí volal. Dohodli jsme se, že proč si honit každý sám, když můžeme spolu.
Zavolá si taxi a vyzvedne mě, protože to má po cestě. Shodou okolností jsem majitel galerie umění, která je zaměřena na erotiku, takže u mě je prostředí na masturbaci jako stvořené.

Netrpělivě ji vyčkávám a neustále sleduji telefon. Zničehonic se Dominika objevila vedle mě, byla jen lehce oděna, měla zatraceně krátkou sukni a trčel spod ní ocas který je součástí análního kolíku, který měla zastřešený v té těsnější dírce. Proto si pro mě přišla osobně, protože ráda provokuje. Rychle jsem dopil panáka a vyrazili jsme k autu. Po cestě mi říká, že ji vyzvedla taxikářka a že je to nádherná čubička a podle všeho bude subinka. Má minisukni, těsné triko s nápisem "i am your bitch" a na krku kožený obojek.
Přišli jsme k autu a byl to první okamžik, kdy se naše oči střetli. Skutečně jsi působila jako dívka, která chce být ovládnuta.

Oba dva jsme si sedli dozadu. Po cestě Dominice povídám o nové výstavě, kterou mám v galerii nainstalovanou. Výstava je zaměřená na submisivitu. Líčím ji jak jsou na fotografiích zachyceny subinky a subíci ve všech možných kompozicích. Tebe, taxikářku, to evidentně zaujalo, jakmile jsme rozpoutali debatu o výstavě, začala jsi nás zvědavě pozorovat ve zpětném zrcátku. Občas jsi se zlehka ošila svým zadečkem a stehny, jako by sis chtěla něco v klíně upravit a bradavky ti prořezávali triko a toho si nešlo nevšimnout.
Napadlo mě, že by bylo velice příjemné, kdyby ses k nám připojila, ale nevěděl jsem, jak toho dosáhnout.

Přijeli jsme k mému domu, zaplatil jsem ti a chtěli jsme odejít, ale ty jsi mě zastavila a zeptala se jestli by bylo možné si jít výstavu prohlédnout už teď, když je tak blízko. Vyjádřila jsi se tak, že máš ráda takové umění a byla bys ráda, kdyby jsi měla možnost ji vidět už teď. Mě pochopitelně zajiskřilo v očích a nemohl jsem odmítnout a s radostí tě pozval dal.
S Dominikou jsme se na sebe podívali a bylo jasné, na co oba myslíme.

Vešli jsme do mého domu, vchodem do galerie. V galerii mám pohodlné sedací soupravy, na kterou se Dominika rychle usadila. Nabídl jsem víno, ale ty jsi pochopitelně odmítla, protože řídíš a poprosila jsi jen o vodu.
Sedl jsem si vedle Dominiky, která se vůbec nestyděla sedět s roztaženýma nohama a mezi prsty si hrála s ohonem, který jí trčel ze zadečku. Ty chodíš kolem fotografií a se zaujetím si je prohlížíš. Blížíš se k nám a vypadáš absolutně soustředěna na díla.
V tom do mě Dominika šťouchne a začne ti ukazovat mezi nohy. Zaostřím svůj zrak na místo kam ukazuje a vidím, že ti po stehně teče kapka, která může být jediného původu. Dominika se ke mně přiklání a šeptá, že ty nemůžeš mít kalhotky a jsi strašně nadržená. Nemůžu než s ní souhlasit a začal jsem tvé kroky pozorovat.
U jedné fotografie se hodně předkláníš a něco detailně zkoumáš ve spodní části fotografie. V tom se stane, že se ti sukně poodhrne trochu nahoru, vyklouzne stříbrný předmět a udělá hlasitou ránu o mramor. Byl to anální šperk a ty jsi tak zaujatá uměním, že sis nevšimla jak vykluzuje, když se předkláníš. Rychle jsi se narovnala, zrudla jsi a nevěděla co říct. My jsme byli příjemně překvapeni a hodlali jsme toho využít. Zvedli jsme se a šli k tobě, ty stojíš a vypadáš, že se hrozně stydíš. Zvedl jsem šperk ze země a podávám ti ho se slovy, že ti něco vypadlo, jestli si to nechceš vrátit zpátky. Ty si šperk bereš a chceš se jít upravit na toaletu. Dominika oponovala, že to snad nebude nutné kvůli tomu na toaletu, otočila se, předklonila a vytáhla si ohon ze zadku a zase ho tam vrátila. Ale ty jsi odmítla, že natolik nás neznáš a chceš odejít. Dominika odvětila: "Ale prosím tě, vždyť jsi tak vzrušená, že ti teče slza po stejně."
Já jsem přišel k tobě a setřel ti slzu prstem, ty jsi zmatená a nevíš jak se zachovat. Je pravda, že se cítíš hrozně vzrušená a na jednu stranu máš chuť zažít něco co by tě uspokojilo, ale na druhou stranu ty lidi neznáš. Rychle se ti honí hlavou myšlenky, to co jsi viděla na fotografiích se ti líbí a chtěla bys to zažít. Majitel galerie vypadá dobře a nechala bych se od něj zprznit říkáš si. Rozhodla ses, že podlehneš pokušení, ale jak to udělat, aby si tě vzal tvrdě?
Budeš to muset vyprovokovat, vzala sis šperk a předklonila se a před našimi zraky sis ho strčila zpět. Otočila ses ke mě a říkáš: "Kundu mám sice vlhkou, ale z těch fotografií. Ty bys se mnou těžko dokázal, to co je na nich." A vyšla jsi směrem ode mě. To se ti povedlo, chytil jsem tě za paži, přitáhl k sobě, naše pohledy se střetli a bylo jasné, že přesně tohle si chtěla. Stála jsi ke mě přitisklá zády, pevně jsem tě držel za paže a pošeptal jsem ti do ucha: "Tak já ti tedy teď představím svůj sklep, abych tě přesvědčil o opaku." Dominika jen stojí ruce překřížené v podpaží a poznamená: "Tohle bude zajímavá noc."

Dominika vyrazila ke sklepu vše nachystat, ta dobře věděla kde je. Přinesla mi provaz a tebe jsem snadno a rychle svléknul, protože jsi neměla moc oblečení, vlastně jen jen triko a minisukni. Dominika tě podržela a já jsem ti svázal ruce za zády. Zvedl jsem tě a táhl tě ke schodišti do sklepa. Zkoušela jsi se vzpouzet, ale marně, jsem o hodně silnější než ty. Křičela jsi ať tě necháme, ale v nitru sis přála už být ve sklepě a prožít něco perverzního. Ptala jsi se co s tebou chceme dělat a já jsem ti řekl jen: "Nech se překvapit ty malá čubko."
Ze schodů jsem tě snesl a to už jsi se ani moc nebránila.

Sklep byl černý, stěny ověšeny rudými závěsy, všude byly rozmístěny velké svíce, jejichž plamínky roztančili stíny. Na stěnách byly zavěšeny různé pomůcky, biče, důtky, pouta, řemeny, ohlávky, všechno na co si vzpomeneš. Na pozicích leželi všechny druhy sexuálních dráždidel, dílna od největších po nejmenší, stejně tak anální kolíky, nechybělo nic čím se dráždí všechny otvory. Uprostřed místnosti byla koza, kříž a pranýř a kousek dál byla černá sedací souprava.

Do sedačky se umístila Dominika s opravdu velikým dildem, roztáhla nohy, i pysky a začala si to šroubovák do své mokré kundy. Řekla mi ať tě první přiváží na kříž, první prozkoumáme tvoje tělo a já jsem byl pro. Přivázal jsem ti první ruce, zkoušela jsi bránit, ale upozornil jsem tě, že riskuješ velký trest, jestli nebudeš poslušná. Tobě nezbylo nic jiného než to vzdát. Roztáhnul jsem ti nohy a přivázal je. Dívám se na tvou štěrbinu a jsi tak vzrušená, že ti to teče po obou stehnech. Volám Dominiku ať se jde podívat, jak se to té děvce líbí. Kleknuli jsme si před tvou kundy a já jsem ji roztáhnul.
"Vidíš jak to z ní teče? Strčím jí tam roztahovák a do prdelky větší kolik, ať se jí dírky pěkně roztáhnou, než je začnu šukat." Dominika měla ještě připomínku, že těm pěkným kozičkám by slušely svorky. Na ty by jsme neměli zapomínat. Přepnul jsem ti svorky na bradavek a jen si sikla, ale neprotestovala jsi. Potom jsem se začal věnovat tvým nižším partiím. Přinesl jsem si roztahovák a větší kolík do anální dírky. Dominika si zatím přitáhla křeslo blíž k tobě, aby měla lepší rozhled, zatím co si bude honit kundu.
Vytáhnul jsem ti šperk z prdelky a kolík jsem ti začal zvlhčovat v kundičce, hezky jsem ti ji roztáhnul a začal vsunovat kolík. Lehce jsi u toho vzdychla a v duchu už jsi téměř prosila, abych ti ho tam vrazil pořádně. Ale já jsem si s tebou hrál, ještě než ti začnu prznit prdelku, tak ti kolík strčím ještě do pusinky, aby ses ochutnala.
Vstal jsem a rozkázal ti, ať vyplázneš jazyk. Přimhouřila jsi oči a na chvíli sevřela rty, abys na chvíli vzbudila zdání odporu, ale nevydržela jsi dlouho a než jsem tě stihnul pokárat, otevřela jsi ústa. Pochválil jsem tě a strčil ti ho tam.
"Chutná?" Zeptal jsem se a ty jsi odpověděla: "Samozřejmě, miluji chuť své kundy." Tohle když jsi řekla, tak jsem položil kolik, vzal důtky a jemně jsem tě švih přes pysky na kundičce, znovu jsi sykla, málem poskočila, vyvalila oči a poznamenal jsem: "To abys věděla, že správně zní odpověď ano pane, pochopila?" Jsi chytrá holka a zareagovala jsi správně odpovědí: "Ano pane."
Ještě jednou jsem ti kolík smočil v kundičce a začal jsem ti ho strkat do zadečku. Přirozeně jsi se uvolnila, aby lépe vklouznul. Párkrát jsem jej vytáhl a zase vrátil zpátky. Vzal jsem roztahovák a začal ti ho vsunovat do kundy. To šlo úplně bez problémů a evidentně se ti to všechno líbilo protože jsi byla stále vlhká, že ti to teklo po stehnech. Chvilku jsem tě roztahovákem šukal a ty jsi se dala do vzdychání. Po chvíli jsem přestal a sednu jsem si vedle Dominiky, která si už honila obě dírky dildama. Sundal jsem si kalhoty a chtěl jsem se chvíli kochat pohledem na tebe, jak jsi přivázaná na kříži a trochu si pohonit péro, které už bylo úplně tvrdé.
Masturbujeme si a přemýšlíme co s tebou dál....
Sedím vedle Dominiky na sedačce, uvolňujeme pomalu sexuální napětí našich těl a díváme se na tvé tělo přivázané na kříži. Máš bledé tělo a blonďaté vlasy a vypadáš tak nevině. Napadlo mě, že bychom ti mohli říkat Bianko, bílá jako list papíru, na který hodláme zapsat tvoje hříchy, za které budeš potrestaná.
Tvůj největší hřích je právě to zdání tvé nevinnosti. Vypadáš tak nevině, až je to urážející. Protože ve svém nitru jsi ve skutečnosti tak nadržená, že bys roztáhla kundu každému čurákovi na potkání, bez ohledu na velikost či tvar...

Mám pokračovat?