Manžel je ďábel

1. stu 2023. · 7,353 views Elka1

Krásné sobotní popoledni. Sluníčko svítí, ještě i hřeje, šumí vítr, ptáci zpívají….. Sedím na terase chalupy v křesílku, zavřené oči, manžel sedí vedle mne, držíme se za ruce…. Prostě idyla… co chtít víc?
„Lásko…?“
„Copak?“
„Chtěl bych se tě zeptat…. Neměla bys chuť na sexík?“ (JÁ? On se ptá MNE jestli mám chuť na sex???? Proboha to mne za ty roky manželství ještě nezná????) Řekla jsem mu to….
„Super! Tak pojď, půjdeme do stodoly. Něco bych chtěl vyzkoušet.“ (Jejda…. Vyzkoušet, jo?) Když řekne něco takovýho, tak mám šimrání v podbřišku….
Jdeme do stodoly a on mi vypráví, jak viděl někde na netu takový video, který si řekl, že by stálo za realizaci, a že teda nakoupil nějaký stavební materiál (STAVEBNÍ MATERIÁL????) a že nakreslil chlapům z vesnice plánek a oni to tu za dva dny postavili a on to pak jen doladil….
Vešli jsme do stodoly a pak jsem to uviděla. U zadní stěny stojí taková nějaká vestavba… v podstatě místnost velikosti asi jako paneláková koupelna, na čelní straně je polokruhový otvor a přes něj neprůhledná látka. A vedle otvoru jsou na takových jakoby ramenech s panty nějaký dva kusy plastový roury rozříznutý podélně, takže to udělalo takový jakoby žlaby. A u toho nějaký pásky a řetízky. Nic nechápu…..
„Podívej, do tohohle otvoru vlez“ nadzvedl látku a já zjistila, že je ke spodní části připevněná a uprostřed je kruhový otvor s gumou. Nakoukla jsem dovnitř. Hned u otvoru začínalo měkké lehátko s kovovými madly po stranách. No, Jarda ví co dělá a proč chce, abych tam vlezla. Začalo mi to pomalu dávat smysl.
„Vlez tam jen do pasu a lehni si na záda, jo?“ Byl trochu problém se otočit, ale vzal mne za nohy a pomohl mi. Uvelebila jsem se. Bylo to pohodlné a dokonce tam byl i polštářek….Cítila jsem, jak mi Jarda zvedl nohy a položil si je na ramena. Pak mi jednu nohu vzal a položil…. AHÁÁÁÁ…. Tak k tomu jsou ty žlaby….V podstatě jsem ty žlaby měla přes celá lýtka. A ty pásky….? Jasně…. Sucháče…. Těma mi ty nohy připoutal do těch žlabů. Hmmm…a panty složí k tomu, že mi ty zvednuté nohy roztáhl do stran a evidentně ty žlaby připevnil… Takže jsem nohama mohla hnout jen jedním směrem – ještě víc do šířky…a i to jen malinko, protože už nebylo kam…. Cítila jsem, jak se mi šaty svezly po stehnech k zadku. Zatímco mi přivazoval nohy, tak jsem se mohla kouknout po vnitřku místnosti. Vlastně tam nebylo nic kromě lehátka a jedné stoličky. Jen na jedné straně byly dveře. Ale co mne zaujalo, bylo zrcadlo…. Veliké…. Vlastně celý strop bylo jedno velké zrcadlo…. Koukala jsem na sebe a říkala si, že se budu muset malovat i doma… Chudák Jarda… na TOHLE se musí koukat celej den….. Otevřely se dveře a vešel Jarda.
„Leží se ti pohodlně?“
„Jo… ten polštářek je fajn nápad“ mrkla jsem na něho. „A co bude dál?“
„No, teď si tě svlíknu.“ Začal mi vytahovat šaty až mi je stáhl přes hlavu. Podprsenku jsem neměla, takže s tím starosti neměl.
„No a teď ještě pár drobností pro navození atmosféry….“ (Co tím myslí? Aha…. Pouta….) Širokými páskami sucháče mi přitáhl ruce k madlům po stranách lehátka a nakonec mi ještě strčil do pusy roubík.
„Tak…. Tady máme hotovo a teď se půjdu pobavit s tvým druhým koncem….“ Zabrnkal mi na bradavky a odešel…. To čekání, kdy nevím co bude dělat a kdy je celkem dráždivý…. Má to něco do…JEJDA!!! Něco studenýho na boku…. Nůžky….přestřihl mi kalhotky!!!! Mizera jeden….. Koupí jiný…. Cítím jeho prsty na mušličce a zapomínám na kalhotky….hraje si s klitorisem…masíruje…..štípe…kroutí….jak to mám ráda….. (AAAAHHHHMMM) nádhera…. Roztahuje mi pysky a přitom mi asi jazykem dráždí klitoris…. Panebože to je krásný!!!! Sahá mi dovnitř…. Proč přestal??? (AAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!) Zajel do mne prudce a až na doraz….bez výstrahy….. asi se mu to líbí…. Buší do mne jako smyslů zbavený….. Jo…Jo…. Je to hrubý…drsný…ale nádherný!!!! Koukám na svůj obraz v zrcadle na stropě…. Je to zvláštní pocit vidět na stropě obraz jako v telce, vidět, jak se mnou jeho nárazy házejí a přitom ale zároveň ty nárazy cítit…. Nedá se to popsat… stejně na to teď nemám myšlenky….. On už stříká??? Cítím jak vyklouzl….cítím jak mi vytéká jeho sperma a on ho otírá….. No… škoda…. Orgasmu jsem se nedočkala, ale není vždycky posvícení…. Večer si to vynahradím…. Otevřely se dveře a Jarda vešel… Tak šup…odpoutat a jdeme….. Přitáhl si stoličku a sedl si vedle mne….
„Víš, lásko, když tě tady takhle vidím nahatou a odevzdanou, tak mi nedá, abych si ještě chvilku nepohrál…..“ začal mi žmoulat bradavky…. Jsou už hodně citlivé a on na to nebere ohled… i když… pohybuje se přesně na té hranici mezi silným drážděním a bolestí….(AUUU!) Občas tu hranici překročí….ale ne moc…. (MOMENT!!!!! CO SE TO DĚJE????? NĚKDO MI SAHÁ DO MUŠLIČKY!!!!) Cukla jsem sebou a vytřeštila na Jardu oči….
„Copak je s tebou?“ Střelila jsem pohledem směrem k otvoru, kde mi mizela moje druhá polovina a ukázala tam bradou.
„Uhmnhmmmhfff“
„Vypadáš, jako kdyby se ti tam dole někdo věnoval……“ (Panebože on se tomu usmívá!!!!)
„Lásko, snad si nemyslíš, že jsem tohle stavěl jen pro to, abych si tu s tebou sám zašukal? No vidíš… Takže jsem pozval pár chlapců, aby mi to tu pomohli otestovat. Takže teď se tam seznamují s tvojí frndou zvnějšku a za chvíli přikročí k hlubšímu poznávání. Takže si to užívej a já jdu za nima. PA!“ Celou dobu co mluvil, mi kroutil bradavky až to bolelo. A to poslední pa doprovodil silným cvrnknutím, které ale bradavky jen škrtlo, takže to projelo ostře od bradavek až do palců u nohou…. Slyším ho na druhé straně mluvit….
„Takže pánové. To co vidíte, je velice výkonná a nenasytná polovina mojí manželky. Jak se používá vám říkat nemusím, takže vám ji dávám k plné dispozici. Hrajte si, bavte se, šukejte, stříkejte…Prostě ji používejte podle chuti. Je vaše!“ (Kristepane oni mu tleskají….šašci…) No….a už to začíná…. Cítím jak do mne zajíždí…. (Panebože ten je dlouhej!!! AAAHHHH) šťouchl mne do dna…nehýbe se….jen tlačí tam uvnitř….začíná jezdit….vidím se v zrcadle, jak mám vykulený oči…..ale pomalu přestávám vnímat ten pohled do zrcadla….svět se mi smrskává do pocitů tam dole….. jezdí zvolna…s rozmyslem….užívá si to…… Panebože a já takyyyy….. vyjel ze mne….(Proč? Vždyť ještě neskončiIIILLLL) zajel do mne další… není tak dlouhej ale vynahrazuje to razancí….bu-ší-do-mne-jak-vzte-klej… na lehátku to se mnou mlátí…začínám cítit, že to na mne jde….tak jsem se toho orgasmu přece jen dočkaLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!) Svět mi explodoval současně s tím jak jsem ucítila jeho první výstřik……
Pomalu se mi vrací vnímání světa a já se vracím do reality…..cítím jak ve mně jezdí něčí penis… nevím kolikátý, nevím jak dlouho jsem byla mimo….cítím jak opouští moji dírku aby se tam hned nacpal jinej a jízda pokračuje…. Už se ani nesnažím zaostřit na obraz na stropě… stejně bych nic neviděla, jak to se mnou pořád hází….Otevírají se dveře…Jarda…
„Tak jak je, lásko? Jaká je šukačka? Užíváš si to?“ Mizera jeden…. (AAAAAHHHHHMMMMM) začal mi mnout bradavku a druhou rukou mi masíruje prs…… Ví, že mne TOHLE dostává….. současně s tím se ve mně na druhé straně zdi vystřídali zase další neznámí chlapi a je to zase ten s tím hrozně dloUHÝÝÝÝMMMMM!!!!!
„Koukám, že se ti to fakt líbí… to mám radost… tak ti pomůžu….“ Zesílil intenzitu dráždění bradavky…..kouše mne do nííííÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÁÁÁÁHÁÁÁHHHHHHHHHMMMMM!!!!)… svět se znovu rozpadl….
Probírám se…. Jarda je tu pořád….
„Kotě, byla jsi mimo celkem dlouho…. Asi to bylo silný… Každopádně jsi nevnímala dvojí vystříkání dírky. Teda aspoň podle toho, jak tam chlapi u toho hulákali….“
„Chlapi, začíná to bejt levý. Ta čubina už jí má tak vytahanou, že se v ní šmrdlám a nic necejtím…. Nojo… je už prošlá jak Prašná brána. Ale furt teče. Ta je k neutahání!“
„HAHAHA…. Slyšelas? Prej jsi, lásko, prošlá jak Prašná brána…. To si musím pamatovat…“
„Hele, když je tak vytahaná, tak v šuplíku stolku, co je nalevo u zdi, je umělák a olejík. Tak jí ho nacpi do zadku a ona se jí tím frnda utěsní!!) (KRISTEPANE co jim to radí???? To snad nemůže myslet vážně? To snad neEEÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁ! A je to… udělali to….. a hned se do mne tlačí další chlap…..BOŽE ono to pomohloooóóó!!!!!
„Dík za radu kámo…. Teď je zas těsná jak správná čubka….“ Buší do mne a se mnou to zase hází….
„Lásko, jak na tebe koukám, jak to s tebou hází, jak se ti mrskají kozy a jak si to užíváš, a když vím, jak ti z ní na druhý straně teče kvantum mrdky, tak mne to děsně rajcuje. Koukni….“ Postavil se a ukázal mi, jak mu stojí pták…. Byl pěkně naběhlej… aspoň co jsem si mohla všimnout při tom, jak se mi házela hlava….
„No a já jsem si řekl, že musím využít situace, i když na mne budeš naštvaná….“ (Proboha o čem to mluví??) Sundal mi roubík…
„To snad neEEHHHMMMMFFFFFMUUMMMHH!“ Narval mi ho až do krku…. Stojí vedle mne, drží mne za hlavu jen natolik aby mu pták nevyklouzl z mojí pusy a to, jak do mne za zdí buší a se mnou to háže už dělá ten zbytek….díky tomu pohybu se jeho pták v mojí puse pohybuje a jeho to evidentně dráždí…. Jenže to znamená, že …… KRISTEPANE ON SE MI CHCE UDĚLAT DO PUSY!!!!!!!! Začala jsem mohutně vrtět hlavou jakože NEEE!!!! Jenže jsem dosáhla jen toho, že se mu to víc líbilo a evidentně jsem zesílila dráždění…. A zrovna ve chvíli, kdy jsem to vzdala a přestala jsem se bránit mi začal stříkat semeno do pusy….. Vytáhl ho a ihned mi zacpal pusu a zmáčkl nos…..pustil až když uviděl polknutí… a vrátil roubík zpátky….
„Promiň lásko, ale tohle jsem fakt potřeboval… Teď zase půjdu za chlapama…trochu jim s tou tvojí pindou pomoct….Užívej si…..“ Až mne odváže, tak ho snad zabiju…..
„Heleďte, pánové, co si dát pauzičku? Myslím teda na nás…. Ona odpočívat nebude…..“ Co tím zase myslí? Jakou bejkárnu vymyslel teď? Každopádně ze mne vyjel něčí penis a já se přestala mrskat….ÚLEVA!!!
„No, tak pro začátek ji naučíme zpívat i s roubíkem. Co vy na to?“ Když to dopověděl, tak to tam trochu jakoby zahučelo a pak se začali smát…. Co vymyslel?????? Cítím jak mi někdo bere do prstů pysky…. AAUUU!!!! AAUUUU!!!! prudká bolest na jedný a pak i na druhý straně…. Jako kdyby nějaký skřipce….NEEE!!!! TO SNAD NEEEE!!!!! Jestli jsem to odhadla správně, tak to jsou elektrický svorky! Takže to zpívání znamená výboje do ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUUÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!
„HMMMMFFGGUUHUMMMUUUUUU!!!!!“
„Slyšíte, jak krásně zpívá? Tak tady máte spouštěč zpěvu a na deset minut je to vaše. Pak jí napojíme a dáme si pauzu“ Těch deset minut byla věčnost pekelná…. Ječela jsem do roubíku, mrskala sebou, ale uhnout se tomu nedalo. A z druhé strany se ozýval smích…..
„Tak stačí pánové.“ UUUUFFFFFFFFFF!!!!!!!
„A teď ji napojím, aby se udržovala v sexuchtivém stavu a my si dáme pauzu…..“ (Co tím myslí? No…nic už nemůže být horší než těch právě uplynulých deset minut….)
Cítím, že mi něco zajíždí do kačenky….a podle dalších zvuků poznávám, že to je asi šukací stroj….. JO….JE…. kalibruje hloubku kam zajede…..
„A pánové, tohle je můj výrobek. Je to jako doplněk k tomuhle stroji. Manželka to obzvlášť miluje. Říkáme tomu pleskač!“ (NEEEE…. To snad NEEEE!!!!!) Pleskač je elektrický přístrojek na podobě dětského vodního mlýnku, jen namísto lopatek má kožené jazýčky. Umístí se tak, aby při točení jazýčky pleskaly do klitorisu a pak už se jen zapne a šílenství začíná….
„Když ji chci někdy víc potrápit takovým nějakým mučením, tak tyhle jazýčky potřu třeba chilli paprikou, nebo thermolkou a to pak vyšiluje jak ďas. Jenže tím bych pak znemožnil naši další přítomnost v její frndě, takže spojíme jen stroj a pleskač a necháme jí ať si užívá orgáče, než si my odpočineme. Kdo si jí chce přitom natočit, nebo vyfotit, tak klidně může.“ (Ještě tohle!!! Já ho fakt zabiju….) Spustil stroj…. pomalu se rozjíždí…. zrychluje….ještě zrychluje….stačí….už nezrychluj!!! STAČÍ!!!!!!!! AAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Spustil pleskač….. tohle nemůžu dlouho vydržet!!!!! KristepanEEEEEEEEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! svět zmizel v dalším orgasmu…..
Nevím jak dlouho to trvalo…. Chvílemi jsem se probírala, abych upadla do dalšího tranzu…. Svět se smrsknul na chvilky mezi jednotlivými orgasmy…. A pak najednou ticho…klid… mezi nohama prázdno…. Jen tepání ve zmučeném klitorisu…..
„Žiješ lásko?“ Jarda stojí vedle mne. „Byl jsem tu několikrát, ale byla jsi mimo…“ Pokusila jsem se o unavený úsměv… nevím jak se mi to s roubíkem povedlo…asi moc ne… ale on pochopil….
„Fajn… tak my jdeme pokračovat. Už toho chlapi mají dost, takže už to vidím jen na poslední kolo s vycákáním a konec….“ Odešel…. Já ho fakt zabiju…. Nezabiju… miluju ho…. A tyhle jeho nápady taky…. A zase mám v provozu kačenku…. A zase to se mnou hází…. Je to síla… už jsem tam dole strašně citlivá na každý dotek…. Je to na hranici bolesti… možná kousek za…. Ale pořád je to vzrušující a dráždivý…. A blíží se další orgasmus….. chlap do mne stříká a já se zase ztrácím v nicotě……
Pomalu se probírám a zjišťuju, že mne pořád používají. To je oblíbený obrat Jardy na akcích…že jsem „k volnému použití“….. nemám přehled o tom kolik se jich vystříkalo, ani nevím kolik jich tam je, nevím jak jsem tu dlouho, ale asi to bude dlouho…. Mám zavřené oči a jen vnímám jak se mnou hází jejich přírazy a vnímám pocity v poničené mušličce, kde se míchá bolest se vzrušením a dohromady to spouští další orgasmus….
Probírám se… cítím, že mi někdo odvazuje nohy a Jarda mne drží pod rameny a za prsa a vtahuje mne do místnosti. Po dlouhé době mám možnost vidět svojí kačenku a to, co s ní provedli. Je rudá, nateklá a jak mne Jarda vtahoval dovnitř, tak na lehátku zůstával pruh vytékajícího spermatu. Jarda mi natahuje šaty, zvedá mne na nohy a podpírá mne, když mne vede ven z místnosti. Koukám se po stodole. Je tam binec jako po velkém mejdanu, ale nikdo tu není. Podívala jsem se na Jardu.
„Povíš mi, ty ďáble, kolik jich tu vlastně bylo?“
Usmál se a políbil mne do vlasů.
„To neřeš. Pojď se vykoupat a spát. Zítra tě čeká náročný den….“
Prudce jsem zvedla hlavu a podívala se mu do očí….

A pochopila jsem, že tím rozhodně nemyslel úklid stodoly….