Úlet se sousedkou Janou - ráno

10. stu 2023. · 3,344 views justtry

Ráno jsem se probudil dřív než Jana. Ležela vedle mne na zádech, jednu nohu nataženou, druhou pokrčenou, ruce podél těla. Chvilku jsem si ji prohlížel. Proužek jejího ochlupení byl opravdu zrzavý. Přísloví o střeše a sklepu asi fakt nelže. Původně jsem plánoval, že celou sobotu strávím v posteli (nebo na gauči), ale že k tomu budu mít takový hezký bonus, to jsem nečekal. Uvažoval jsem, jestli mám Janu nechat spát, nebo ji nějak probudit a jestli probudit, tak jak. Nakonec jsem se rozhodl, že ji probudím jazykem, a tak jsem se přesunul níž, opatrně jsem jí roztáhl nožky a začal jsem jí opatrně lízat na stehnech a na kundičce. Chloupky mne lechtaly na nose, takhle zblízka byly světle zrzavé. Jana začala ze spaní víc vzdychat a já se víc snažil. Natáhl jsem ruce k jejím prsům a hladil jsem ji dlaněmi přes bradavky. ty jí během okamžiku ztvrdly a postavily se. Dole naopak Jana začínala hezky vlhnout. Najednou Jana zhluboka vzdychla a probudila se. Asi nečekala, že se probudí v cizím bytě s chlapem, který jí hladí prsa a líže mezi nohama. Když už byla vzhůru, mohl jsme si začít hrát pořádně, a tak jsem ji roztáhl víc nohy a začal jsem ji lízat pořádně. Bez problémů jsem jazykem našel poštěváček a věnoval mu mimořádnou pozornost. Užíval jsem si její vůni i chuť, vydržel bych takhle nejradši celý den. Nevím, jak dlouho to trvalo, než se Jana opět rozvzdychala, rukama mi chytila hlavu a stehny ji zmáčkla, Vzdychala a kňučela, užívala si své ranní vyvrcholení. Když se uklidnila a uvolnila mi hlavu, lehl jsem si vedle ní a políbil ji na ty. "Dobré ráno. Víš, že takhle ráno chutnáš ještě líp, než včera v noci?". Olízla mi rty a odpověděla: "nevím, já nikdy nezkoumala rozdíl mezi svou chutí ráno a večer. Bere se tohle jako placení za přespání?". Přitom nahmatala můj skoro tvrdý úd a začala mne jemně honit. "Nebo teprve budu platit?", zeptala s úsměvem. "Platit se teprve bude. nechceš se otočit?". Jana si lehla na břicho, já vyndal ze skříňky gel a klekl jsem si nad ní.

Začal jsem ji zezadu líbat na krku, pomalu jsem sjížděl níž, až jsem se dostal k prdelce. Musel jsem uznat, že byla opravdu luxusní. Stačilo jí dát trochu nohy od sebe a měl jsem krásný pohled na obě dirky. Jedna o pár odstínů tmavší než okolní kůže, druhá pro změnu růžovější s malinko vykukujícími závojíčky. Obě si úplně koledovaly přelíznutí, a tak jsem neodolal a zabořil mezi Janiny půlky obličej. Špičkou jazyka jsem jí jezdil kolem dirky, občas jsem jazykem trochu zatlačil, jako bych se chtěl dostat dovnitř. Rozhodl jsem se, že gel může chvilku počkat, chytil jsem ji za boky a přizvedl jsem ji, takže klečela s vyšpulenou prdelkou. Teď jsem se dostal jazykem k oběma dirkám a také jsem toho pořádně využíval. Kundička byla plná šťávičky a zadní dirka se brzy leskla směsí šťávy a slin. Péro mi stálo a věděl jsem, že kdybych se teď nechal zlákat touhle vyzývavou pozicí, byl bych během minuty hotovej. proto jsem Janu radši položil zpátky na břicho. Nanesl jsem trochu gelu na dirku, která mne momentálně zajímala o malinko víc a ukazováčkem jsem ji začal masírovat. Jana se napnula, ztuhla a čekala, co se bude dít dál. znovu jsem ukápl trochu gelu a ukazováčkem jsem víc zatlačil. Najednou jsem byl uvnitř. Sice jen kousek, ale byl jsem tam. Vytáhl jsem prst, sledoval jsem, jak se jí svěrač ihned stáhl, nanesl znovu gel a začal jsem se dobývat dovnitř. Nejdřív to byl jen první článek prstu, za chvilku druhý a po chvilce jsem měl prst uvnitř celý. "Tak co? Líbí? nebo mám přestat?", zeptal jsem se. "Pokračuj", zašeptala skoro neslyšně. Ukazováček jsem pomalu vytahoval a zase zasouval, vždy jsem doplnil kapku gelu a prst se nakonec pohyboval úplně bez problémů. Rozhodl jsem se přidat i druhý prst. přidal jsem k ukazováčku i prostředníček, na oba nanesl gel a pokračoval jsem v prstění. Dirka už byla trochu zvyklá a dost promazaná, takže v ní oba prsty zmizely bez problémů. Jana se už uvolnila, slabě vzdychala a spíš se jako by trochu na mé prsty lehce nabodávala. Přidal jsem ještě gel a k oběma prstům jsem přidal ještě druhý ukazováček. Pamatoval jsem si, jak je Jana úzká a věděl jsem, že bez pořádné přípravy by má snaha skončila nepříjemně pro oba. Jana se trochu přizvedla v bocích a mé prsty v ní zmizely celé a bez problémů. "Tak, a teď zkusíme něco jiného", upozornil jsem ji.

Vytáhl jsem prsty, utřel si je, na dirku i na žalud jsem nanesl opět gel, klekl jsme si nad její zadeček, nasadil jsem špičku na její svěrač a zatlačil jsem proti němu. Dirka se roztáhla bez problémů a mé péro začalo pomalu mizet v prdelce. Vždy jsem ho na chvilku zastavil, povytáhl a potom jsem zasouval o kousek víc. "Tak co, líbí se ti to?", zeptal jsem se Jany, která držela a potichu vzdychala. "je to divný, ale pokračuj", řekla mi mezi vzdechy. Když jsem dostal takový pokyn, nemohl jsem neposlechnout. Péro už bylo uvnitř celé, a tak jsem mohl začít pomalu a opatrně přirážet. Jestli její kundička byla úzká, tak prdelka mi péro skoro mačkala. Přizvedl jsem Janiny boky, aby se mi víc otevřela a pomalu jsem se v ní pohyboval. Držel jsem ji, pomalu jsem jí projížděl prdelku a snažil jsem se myslet na cokoliv jiného, abych vydržel co nejdéle.

Trochu jsem zrychlil tempo, Jana si zatím jednou rukou hladila pičku a bylo slyšet, že se jí to, co oba děláme, líbí. Zasunula si do sebe i jeden prst, což zvýšilo tlak na mé péro a já věděl, že už dlouho nevydržím. Pořádně jsem jí chytil za půlky, několikrát jsem ještě přirazil a už jsem stříkal. V tom to přišlo i na Janu a já byl rád, že má hlavu zabořenou do gauče, protože jinak by ji určitě slyšeli i sousedi. Opět jsem počkal, dokud jsme z ní sám nevyklouzl a šli jsme si dát ranní sprchu.

Po ní jsme si šli ještě lehnout zpátky na gauč, líbali jsme se a mazlili a já jsme se během toho zase začal vzrušovat. Jana si se mnou nejdřív hrála rukou a když jsem se jí v ruce postavil, přesunula se k mému údu hlavou a začala mi ho olizovat a pusinkovat. Pamatovala si ze včerejška, jak jsem jí ho strčil do pusy, a proto když jsem ji pohladil po vlasech, sama si zasunula péro do pusy a začala po něm jezdit rty. Přitáhl jsem si ji k sobě, tak, že mne dál kouřila, ale já ji mohl lízat. Protože byla menší, měl jsem bezproblémový přístup k oběma dirkám a taky jsem toho využíval. Byť po sprše, její zadní dirka byla ještě kluzká a roztažená, a tak mne napadlo si Janu k sobě přitáhnout tak, abych jí mohl do obou otvorů zároveň strčit prst, a ještě ji při tom lízat. Nevýhoda této polohy byla, že už na mne nedosáhla pusou a mohla mne jen honit, ale i tak to stálo za to. Píchal jsem ji prsty do obou direk najednou, a ještě jsem si užíval její skvělou chuť. Jana se prohnula v zádech tak, že obě dirky byly víc otevřené a zároveň se víc nalepila na má ústa. Po chvilce mne přestala honit a po další chvilce se opět udělala.

Vytáhl jsem z ní prsty a ona se ze mne odkulila a zůstala ležet na zádech. Mne napadlo, že jí to její klečení nade mnou trochu oplatím, a tak jsem si klekl nad ní tak, že se jí u pusy houpal můj úd. Jana pochopila, o co že mi jde a hned se k němu přisála. Koukal jsem, jak se ta roztomilá zrzka pere s tím, aby si strčila mé péro pořádně do pusy. Jednou rukou jsem ji držel za vlasy a pomáhal jí držet stejné tempo. Cítil jsem, že už budu, když mne Jana odstrčila - "do pusy ne" a pokračovala jen rukou. I tak to netrvalo dlouho a začal jsem stříkat. Už ne tolik, ale i tak to stálo za to. Jana zavřela oči i pusu, ale naštěstí nepřestala pohybovat rukou, a tak několik dávek skončilo na jejím obličeji, kolem pusy, na krku i na prsou. "Utřeš mne?", zeptala se a ani se nehýbala, aby to z ní někam nesteklo. Bohužel pro ni, tím, že se zeptala, jí trochu semena stejně steklo do pusy. Utřel jsem jí, obličej a pusu jsem tedy nechal až na konec.

"Já jsme zase unavená, nepůjdeme se natáhnout?", zeptala se a protáhla se. "Jestli chceš zase platit za přespání, tak klidně", zasmál jsem se, "ale taky můžeš říct, že ti jde jen o to placení mi a bude to taky fajn. Ale je fakt, že bych taky aspoň na chvilku usnul". Natáhli jsme se, Jana se klasicky zaparkovala prdelkou u mě, během chvilky usnula a já vlastně hned po ní.

Similar stories