Poprvé s mužem - Michal (gay)

Gay
30. stu 2023. · 4,568 views justtry

Došel jsem k rybníku na své oblíbené místo. Dál od cesty, skrytý za hustým křovím byl malý plácek, odkud se dalo dobře dostat do vody bez zbytečného šlapání v bahně, ale kam nebylo ani z vody úplně moc dobře vidět. Většinou jsem si tam v létě došel krátkou procházkou a celé odpoledne jsem si tam v klidu a tichu ležel a četl si. Měl jsem dovolenou a zůstal jsem na tři dny sám na pronajaté chatě. Pařit se někde na zahradě se mi nechtělo, takže varianta s procházkou, válením se u vody s knihou a užíváním si ticha byla pro mne ideální.
Je mi už něco přes 40, nejsem sice nějak moc tlustý, ale břicho mi už trochu roste a svaly se povolují, takže je mi zrovna zde příjemně.
První den samoty mi začal a já dopoledne vyrazil na své místo. Lehl jsem si v šortkách na deku, vytáhl jsem knihu a věnoval se četbě.


Uběhly asi čtyři hodiny, dopoledne se změnilo v odpoledne a udělalo se fakt příšerné horko. Najednou jsem slyšel, jak se přes houští někdo prodírá k mému místu. Z houští vyšel muž, tak v mém věku, štíhlé postavy. Má přítomnost ho překvapila stejně, jako mne překvapil jeho příchod. Pozdravili jsme se, prohodili pár slov. Jmenoval se Michal a stejně, jako já si myslel, že o tomhle místu ví jen on. Dozvěděl jsem se, že tu má také pronajatou chatu a že nedávno zjistil, že se na tomhle místě dá opalovat bez plavek. Nebyl jsem úplně nadšený z jeho přítomnosti, ale jeho opalování bez oblečení mi nevadilo. Svlékl se, lehl si kousek ode mne na svou deku a ležel, mlčel a slunil se. Po asi hodině vstal, došel k vodě, namočil se a šel zpátky. Po očku jsem na něj občas koukl. Překvapilo mne, že byl úplně oholený. Vlasy byly to jediné, co měl, jinak byl celý dohladka. Odpoledne se uděl hrozný pařák a tak jsem překonal ostych a svlékl jsem se také. Lehl jsem si na břicho a opaloval jsem se. Občas jsme prohodili pár slov, až se mne Michal zeptal, jestli nechci namazat opalovacím krémem, abych se nespálil. Chvilku jsem přemýšlel, jestli chci, aby se mne dotýkal nějaký muž, ale nakonec jsem souhlasil. Michal mi začal mazat na záda opalovací krém. Klekl si vedle mne a pečlivě mne natíral. Musel jsem uznat, že to bylo celkem příjemné, i když mi rukou sjel ze zad na zadek a pak až ke kotníkům. Dokonce to bylo tak příjemné, že jsem cítil, jak mi trochu začíná tvrdnou péro.


"Tak, ještě z druhé strany, ať se nespálíš, až se otočíš", vyzval mne Michal. "Kdyžtak si pak řeknu, kdybych se chtěl otáčet", snažil jsme se bránit. "Neblbni, teď mám mastné ruce, udělám to najednou". Riskl jsem to a doufal jsem, že si Michal nevšimne, že mne jeho mazání mne trochu vzrušilo. "Koukám, že se ti to celkem líbilo", usmál se, na hrudník a břicho mi nastříkal další krém a začal ho roztírat. Když mi jeho ruce přejížděly přes bradavky, neubránil jsem se a potichu jsem vzdechl. Michal to musel určitě slyšet, ale dělal jakoby nic a dál pokračoval v mém natírání. Když se dostal k břichu, na chvilku přestal a vrátil se opět k bradavkám. Několikrát přes ně přejel a já opět potichu zafuněl. Zároveň jsem cítil, jak mi tuhne úd. "Ale! Tady se někomu líbí, co dělám", řekl opět s úsměvem. "Radši přestaň, nebo se mi to bude líbit víc a krev se mi z mozku přelije někam jinam", poprosil jsem ho. "Tak schválně", odpověděl a dál mi přejížděl přes bradavky. Snažil jsme se zvednout a přetočit se na břicho, ale Michal mi v tom zabránil a sledoval, jak mi úd stále tuhne. Bradavky mi ztuhly také a tím se celé natírání stalo intenzivnějším.
 
Michal najednou přestal hladit mé bradavky a přesunul se rukama na můj podbřišek, sjel po něm blíž až k mému, teď už částečně ztopořenému údu. "Hmmm, moc pěknej. Budu ho muset taky namazat" a než jsem stihl zaprotestovat, vzal ho do ruky a začal mi ho lehce honit. Přitom sledoval, jak se tvářím. Zkusil jsem mu ruku odstrčit, ale má snaha byla marná. Úd se mi postavil a Michal dál pokračoval v hraní si s ním. Přetáhl přes žalud kůžičku a lehce mne honil. Já jen ležel, oči zavřené a nemyslel jsem na to, že si se mnou hraje jiný muž. Najednou jsem ucítil na žaludu horký dech a cítil jsem, že mi jeho jazyk začíná olizovat šťávu, která z něj vytékala. Překvapeně jsem se na Michala díval, jak mi olizuje péro a jak si ho zasouvá do pusy. Cítil jsem, jak mne pomalu kouří, jeho rty pevně obepínaly můj penis. Občas přestal, vytáhl ho z pusy a jen mne jemně honil. Vždy mi tím oddálil orgasmus, ale bylo to tak příjemné, že mi to vůbec nevadilo. Občas jsem se zvedl na lokty a překontroloval jsem, že nikde není nikdo, kdo by nás sledoval. Nevím, jak dlouho to trvalo, ale bylo to úžasné. Nikdy dřív jsem si neuměl představit, že bych dovolil jinému muži mi sáhnout do rozkroku a teď jsem se cítil tak zvláštně, když jsem viděl Michala, jak si se mnou hraje.


Michal mi začal silněji přejíždět rty kolem žaluda a jednou rukou mne honil. Věděl jsem, že to už nevydržím, párkrát jsem zavzdychal a začal jsem stříkat. Michal uhl hlavou, takže několik prvních dávek jsem vystříkl do vzduchu, ale stále mne honil. Když jsem byl skoro hotový, opět se přisál a poslední zbytky semene mu skončilo v puse. Počkal, dokud se trochu neuklidním a celou dobu mne lehce sál.


"Chtěl bych tě také zkusit. Ale s klukem jsem ještě nebyl", řekl jsem potichu. "Jestli chceš, tak se pojď vyměnit", řekl Michal a lehl si na svou deku na záda.
Klekl jsem si nad něj a začal jsem ho hladit po hrudníku. Nejvíc jsem se věnoval bradavkám, byl jsem zvědavý, jestli je má také tak citlivé, jako já. Měl. Hladil jsem mu je, občas jsem je mezi prsty promnul a poslouchal jsem, jak začíná oddychovat. Přesouval jsem se na kolenou níž, až jsem na svém zadku ucítil jeho stojící péro. Přesunul jsme se ještě níž a klekl si mezi jeho nohy, před svým obličejem jsem měl jeho stojící úd.


Vzal jsem ho nesměle do dlaně a několikrát jsem mu přetáhl kůžičku přes jeho žalud. Začal jsem mu ho jemně honit. Michal potichu vzdychal a tak jsem věděl, že nedělám nic špatně. Klekl jsem si niž, až jsem měl penis před obličejem a nasál jsem jeho vůni. Nebyla vůbec nepříjemná. Spíš naopak. Lehce jsem špičkou jazyka olízl jeho špičku. Cítil jsem chuť šťávy, která z něj vytékala. Odhodlal jsem se olízl Michalovi celé péro. Začal jsem u kořene a pomalu jsem jel nahoru. Na žaludu jsem se jazykem zdržel a olízal mu další šťávičku. Byl to vzrušující pocit, lízat jinému muži jeho úd. Navíc mi i chutnal a tak jsme se odhodlal a strčil si ho do pusy celý. Byl jsem zvědavý, jak hluboko ho dostanu. Michal naštěstí byl o trochu menší, než já, takže jsem se zastavil až nosem o jeho podbřišek. Pomalu jsem ho vytáhl a celou dobu ho sál. Když jsem se dostal skoro na konec, opět jsem si ho celý vsál do úst. Pomalu jsem ho kouřil a poslouchal, jak Michal vzdychá. Chtěl jsem si s ním také hrát dlouho, jako on prve se mnou a oddalovat jeho orgasmus, ale Michal mne překvapil, když se mi vysmekl. "Chci do tebe", řekl. Nejdřív jsem nechápal, kam do mně, když jsem ho už v puse měl. Zůstal jsem klečet, Michal se natáhl pro opalovák a začal mi ho nanášet na dirku.

Nechal mne si lehnout a začal mi prstem tlačit na svěrač, až se dostal dovnitř. Bylo to trochu nepříjemné, když mne prstil, ale po chvilince se nepříjemný pocit vytratil a já zase cítil, že začínám mít opět erekci. po několika minutách, kdy jsme cítil, jak mne Michal roztahuje několik prsty je vytáhl a lehl si zase na deku. Pořád mu stál a já myslel, že chce, abych se k němu zase vrátil pusou. "Nasedneš si?" zeptal se. Klekl jsem si nad Michala, rukou jsem si nastavil jeho úd tak, aby směroval proti mé dirce a začal jsem se na něj pomalu napichovat. Cítil jsem, jak se mi dirka znovu roztahuje a Michal do mne vklouzává. Dosedal jsem pomalinku, mé péro stálo a prdelka se roztahovala a zvykala si, že se do ní někdo dobývá. Když byl uvnitř celý, začal jsem se pomalu pohybovat nahoru a zase jsem dosedal. Cítil jsem, jak jsem uvnitř sebe příjemný tlak, napichoval jsem se pomalu a vždy až do konce. Po chvilce mi Michal naznačil, abych slezl, takže jsem sesedl a lehl jsme si na záda. Michal si klek ke mně, zvedl a roztáhl mi nohy a opět do mne vnikl. Opět jsem zažíval ten příjemný pocit, ale zároveň jsem byl trochu rozpačitý z toho, že mne píchá jiný muž. Michal byl naštěstí jemný a ne moc rychlý. Byl jsem hrozně vzrušený a bál jsem se, že budu zase stříkat. Opět netrvalo dlouho, Michal vytáhl úd ze mne, nechal mne si kleknout a vyšpulit na něj zadek a opět do mne vnikl. Položil jsem si hlavu na zem, Michal mne chytil za boky a začal mne nabodávat zezadu. Tentokrát už ale zrychlil, pevně mne držel za boky a já se cítil vzrušený z toho, co se děje, ale i stále trochu rozpačitý, že si mne tu venku bere zezadu muž. Michal musel být dost vzrušený, protože pá několika minutách jsem cítil, jak do mne stříká své sperma. Bylo horké a bylo ho celkem dost. Michal ještě chvilku zůstal ve mně, než pomalu vytáhl svůj pomalu vadnoucí úd.


Michal zaujal stejnou polohu, v jaké jsem byl já a čekal, jestli budu chtít pokračovat. Použil jsem opět opalovací krém a přejížděl jsem mu po jeho dirce. Zkusil jsem lehce zatlačit a najednou jsem ho měl v něm. Věděl jsem, že je potřeba ho připravit na to, že uvnitř za chvíli nebudou prsty a tak jsem poctivě roztahoval jeho svěrač nejdřív jedním prstem, poté dvěma, až jsme nakonec dovnitř zasunul prsty tři. "Pojď už", zaprosil mne a já se nenechal přemlouvat. Nasadil jsem své, stále stojící a tvrdé péro na jeho dirku, lehce jsem zatlačil a byl jsem uvnitř. Tlačil jsem pořád hloubš, až v Michalovi zmizel celý úd. Poté jsem začal pomalu přirážet. Zároveň jsme cítil, že mi z dirky začíná vytékat jeho sperma a teče mi po stehnech dolů. Přitom jsem stále po troškách zrychloval, držel jsem si Michala za boky a nabodával ho na sebe. Stále se mi hlavou honily myšlenky na to, že tu mám právě sex s chlapem, ale že je to moc rajcovní a příjemné. Protože jsem už jednou dnes stříkal, trvalo mi tentokrát trochu déle, než na mne přišel další vrchol. Pustil jsem do Michala celou svou dávku a když jsem dostříkal, vytáhl jsem z něj své péro. Michal zůstal ve stejné pozici s vystrčeným zadkem a tak jsem mohl sledovat, jak se mu jeho dirka malinko roztahuje a vytéká z ní mé sperma.
Oba jsme chvilku počkali, než jsme se uklidnili a vydýchali a skočili se spolu vykoupat. Museli jsme se oba očistit semene.


Po koupeli jsme se rozloučili a domluvili se, že se potkáme i zítra na stejném místě.