Jak mi vymrdali ženu na swingers

20. pro 2023. · 6,411 views KobeRock

Má to prostě ráda. Je ráda středem pozornosti, středně vysoká blondýna, prsa tak akorát, luxusní plácací prdel, kundička jak rozkvetlá růže a nemá ráda předehry. Když vidí tvrdýho čuráka, je přesvědčena, že stojí kvůli ní a že není čas, ztrácet čas. Ne že by mi ho občas nepokouřila nebo se nenabodla, ale to fakt jen aby se neřeklo. Se svými modrými kukadly, nádherným hlasem a milým úsměvem je prostě k oprcání ještě dřív, než začne flirtovat, jen aby viděla bouli v kalhotech a ujistila se, že je stále všechno v pořádku.

Bude jí pade, ale vybrali by jste si zásun s ní raději, než s kdejakou dvacítkou. Prostě MILF, COUGAR, tygřice, bojovnice, ale touží být zkrocena. Lízači nemají šanci a surovci také ne.

Když jsem se rozhodl, vzít ji s sebou na swingers, tušil jsem že to bude kořist předhozená hladovým samcům, kteří se promění ve smečku vlků, jen aby si taky mohli zakusit alfa samici. Že se promění na roj čmeláků, kteří budou uspokojovat svou včelí královnu, dokud se nenapojí medovým nektarem z jejího květu a opylují ji jako květinu co nikdy neuschne.

Jsem takový romantický mrdač nebo mrdavý romantik, jak chcete, takže mé majetnické sklony jdou stranou s pocitem, že mé drahé bude dopřáno péče gentlemanů, mužů, kteří jí neublíží a nebudou si na ní hojit svůj komplex méněcennosti. Nicméně v průběhu večera, vlastně už na začátku, jsem zjistil, že ona se bojí méně než já. "Lásko běž se bavit" řekla. Aby si to pojistila, požádala první dívku kterou jsme potkali, aby se o mne postarala.

Já jsem trochu vybíravý a protože jsem nechtěl dámu urazit, odebral jsem se s ní do prvního patra swingers klubu. Má drahá zůstala dole v přízemí, kde byl bar, vířívka, dřevěná místnost s dírami na kouření nebo koukání dovnitř, gloryholes, ale zámkem zevnitř, dále sauna, gynekologické křeslo v zašitější místnosti, dále místnost v mezipatře a záchody.

S dívkou, která se o mne měla postarat, jsem odešel do prvního patra kde byla velká místnost pro skupinové orgie. Nechal jsem si kouřit péro v kleče a ona měla zadek směrem ke vchodu do místnosti. Byl jsem asi nervózní, protože místo abych myslel na své uspokojení mi hlavou běžela otázka, co se děje dole. Naštěstí přišel takový fitness týpek, který se k nám přidal. Omluvil jsem se slečně, že za to, že mi nestojí nemůže ona a fitness týpek ji mezitím začal obšťastňovat současně zezadu.

Vrátil jsem se do přízemí, abych zjistil, co se tam děje. Mou drahou a krásnou ženu zatím zatáhl nějaký polák do dřevěné místnosti, podobné sauně, do které jsem mohl koukat přes glory hole. Doufal jsem, že to nějak zvládne. Když jsem kouknul dovnitř, nestačil jsem se divit. Nejen, že Polákovi kouřila péro jako divá, ale druhej borec jí u toho mrdal zezadu. Moji kočičku si tam dávali dva plešouni s kládama jak klobásy a byli úplně v rauši. Trochu se mi protočily panenky, ale řek jsem si, že tahle holka je fakt samice a sexbomba, takže strach mít opravdu nemusím. To jsem ale ještě netušil, že při dalším pohledu do dírky, se chlapci vymění a ona bude mrdat stejně divoce, jako doma. Říkám si, kámo, máš doma kurvu, prostě miluje tvrdý péra a umí si to užít. Nevím do jaké míry jsem se cítil ponížen a do jaké mi ještě nedocházelo, že mě to vzrušuje, protože v tu chvíli mi opravdu nestálo. A když ke mně přišel týpek a chtěl mě poučit, že do té díry se strká ocas, už jsem mu nevysvětloval, že mi tam dva poláci mrdají mojí kočičku…

Každopádně tohle byl jen začátek večírku. Má drahá je v mžiku odbavila a byla připravena si tuto misi užít se vším všudy. Když swingers tak swingers, když mrdat tak mrdat a když nevěra, tak se všemi. Nebo že by ne?

Další na řadě byl docela sympatický borec, který se tvářil jako vůdce. Normálně se stávám alfa samcem a králem večírku já, ale vzdálil jsem se a tvářil, jako bychom tam snad ani nebyli spolu. Což byla voda na mlýn mužům, kteří chtěli mít na chvíli pocit, že tohle bude stát za to. Nebyl to jen pocit. Za chvíli jsem od baru, kde byla vířivka, slyšel téměř skandování, frajer křičel jak je má žena dobrá a píchal ji ve vířivce před všemi, což se nesmí, takže po chvíli byli vykázáni a přesunutí do míst, kde se mohli připojit i další obdivovatelé a mrduchtiví samci, aby taky zasunuli toho svého čuráka do kundy královny večera.

Pánové se odebrali do místnosti, kde byla taková gynekologická stolice. Má drahá si lehla, rozkročila nohy a naprosto se odevzdala tomu co muselo přijít. Obklopili ji tři svalovci, včetně onoho vůdce smečky a začalo mrdací rodeo. Nejenže se všichni vystřídali v její kundě, ale pořád měla u hlavy dva čuráky, nevěděla jestli má dřív kouřit nebo mrdat a do toho si jí otáčeli a podávali jak chtěli. Nechával  jsem si odstup, abych nekazil zábavu a v sedacích boxech jsem posedával vedle dívky, jejíž přítel byl další, kdo si půjčil moji drahou. Nápadně jsem se zeptal, jestli neví kde je moje žena. Odpověděla, že v dobrých rukou jejího muže Miroslava. No spíš asi napíchnutá na dobrém péru muže Miroslava. Jeho žena mu však byla více oddaná, než ta moje, takže na mou otázku, zda si to taky užijeme odpověděla, že ne. Nebyla úplně můj typ, ale z pohledu odvetného mrdu, jsem si dával naději na erekci i když ve skrytu duše jsem věděl, že já půjčuju Ferrari a projel bych se řekněme Oktávkou nebo Fabií. Proto mi to ani nevadilo. 

Mezitím se ke mně dostavila sympatická slečna, která se mi u panáka svěřila, že je tam s kamarádem, který si zrovna někde užívá a její muž doma hlídá děti. Na děti bych ji netipoval, protože měla fakt hezké tělo a v určité chvíli jsem si říkal, že tenhle večer pro mne bude sociální, kdy budu kanda, vrba a impotent dohromady. Ale ona mne překvapila. Povídá: “Tak jdem na to?!” Měl jsem v sobě tolik panáků, že jsem jen souhlasil se vším co se dělo. Šli jsme do té dřevěné místnosti. Svlékli jsme se a vrhli na sebe, což byla blbost. Kombinace její nabídky a mého startu znamenala to, co se mi ještě nikdy nestalo. Poprvé v životě se mi nepostavilo péro, ale ani jsem se nesnažil to zachránit. Jako náhradník jsem se cítil od začátku večírku a informace, že kamarád si užívá a ona má doma manžela, mě mohla sice nakopnout, ale spíše jsem se cítil opět jako náhradník. Musím ovšem říct, že jsem si tuto roli dobrovolně vybral, abych nijak neomezoval svoji partnerku v maximálním prožitku.

Byl čas trochu zkontrolovat technický stav mého Ferrari, zda mi ji pánové dobře zahřáli a nežhavili ji na sucho. “Zlatíčko, je všechno v pohodě?” “Jo, super lásko" odpověděla. Tak pojď a hezky mi ho pokuř, vyšpul tu prdelku na ostatní a kuř mi ho, řekl jsem.

Klečela s vyšpuleným zadkem a kouřila mi péro, čehož využil jeden holohlavý svalovec. Možná snad jeden z těch co si jí dávali před chvíli ve čtyřce. Zatímco mi kouřila péro, borec ji zezadu prstoval. Fakt se toho nebál a věděl co dělá. Dva nebo tři prsty uvnitř její kundy a rukou ji projížděl nahoru a dolu ve stále zběsilejším tempu, ale přesto strojově stejném pohybu. Má drahá se začala dostávat do extáze a její vzrušení se stupňovalo do momentu, kdy já se udělal a v orgasmovém výstřiku a pocákal jsem jí přesně ve chvíli, kdy ona vybouchla a z její studny se stal vodotrysk, který jako gejzír stříkal všude kolem a hlavně na borce, který mi a také jí ukázal, že je to stříkající fontána, která umí sama uhasit žár svojí touhy. V tu chvíli jsme z toho měli s borcem takovou radost, že jsme si dali Hi Five, normální kamarádskou placku.

Za což nám oběma dala má drahá facku. Bylo to luxusní, vtipné, nečekané a zároveň mi v tu chvíli došlo, že ona se zastyděla za to, že se takhle odvázala. Vlastně ani nevím, co ji proběhlo hlavou, ale já viděl, co jí dělá dobře a že nemusím být úplnej romantik, když ona potřebuje pořádně vyprstit nebo vymrdat. Trochu jsem to tušil, ale tohle utvrzení byla taková ukázka toho, že jsou trasy a časy, které zajedete jenom se supersportem. Bude řvát, chtít svoje palivo a že jí v podstatě jedno kdo jí bude řídit, ale nemůže to být žádný nýmand, chudák ani přizdisráč, ale frajer, který to umí rozjet a nebojí se, že si jí někdo nechá. Protože když máte pořádný koule, je to víc než velký péro. Dlouhá hlaveň je sice ohromující, ale když nemáte čím střílet, jste stejně marný jako rybářův prut bez návnady.

A to není konec, ale o tom zase někdy příště….