Překvapení po návratu

2. sij 2024. · 1,079 views kaliano

Přišel jsem a už když jsem si zouval boty, začínal jsem tušit, že mě něco čeká. Tvůj netradiční pohled od dveří a úsměv mi ledasco napovídal. Sundal jsem bundu, zul boty a odložil svetr, už jsi ke mně mířila. Přitáhla sis mě za triko a přisála na mé rty místo slůvka pozdravu. Během chvilky se naše jazyky proplétaly a tys‘ mě popostrkávala do dveří od koupelny. Než jsem se stačil rozkoukat byli jsme v koupelně oba, pomalu za stálého líbaní jsme se dostali až ke sprchovému koutu. V tom jsi mě odstrčila a vstoupila se stejným šibalským úsměvem dovnitř, stále si mi koukala do očí, chytla sprchu, dala nad hlavu a pustila vodu. Pomalu se ti začala namáčet hlava a proud vody stékal po tvém stále oblečeném těle. Nepřestávala ses usmívat a koukat mi do očí. Voda postupně promáčela tvé oblečení a začalo se rýsovat tvé tělo. Bradavky přes tričko trčely vzhůru a mě už nějakou chvilku také začínalo něco trčet.

Natáhla jsi ruku a vtáhla mě za sebou. Opět se naše rty potkaly a pod přívaly vody jsme se líbali snad ještě vášnivěji než předtím. Ve vášnivém objetí jsme se začali zbavovat mokrých svršků, šlo to těžko, jak vše bylo mokré, ale byla to příjemná zábava. Tak jsme během chvilky stáli oba nazí a v neutuchajícím líbání a hlazení. Natáhl jsem se pro sprchový gel a s mrknutím jsem ti ho podal. Hned jsi se ho ujala, nabrala a začala mi ho roztírat po těle. Během chvilky jsme se už po sobě klouzali a ty jsi mě stále důkladněji mydlila, zvláštní péči jsi věnovala mým bradavkám a později se ještě důkladněji potom v mém rozkroku, kde již čnělo něco, co překáželo při našem těsném obětí. Zabloudila jsi i na můj zadeček, kde jsi se očistě věnovala snad nejvíce ze všech míst. Byl jsem vzrušený tak, že jsem tě už musel zastavit. Spláchl jsem zbytek pěny a nabral tvůj gel a jal se ti oplácet.

Postupně jsem ti mydlil krk a ramena, přejížděl po zádech, rukou a po bříšku. Z tvůj vzdechů jsem chápal, že jsi spokojená. Nechával jsem citlivá místečka nakonec, ale ty ses nastavovala, jako bych na něco zapomněl. Nezapomněl. Namydlil jsem i prsíčka a důkladně přejížděl po nich a bradavkách, vrněla jsi jako kotě. Nezapomněl jsem ani na důkladnou očistu tvého lůna, už jsi silně vzdychala a já cítil, že to co mám mezi prsty není jen voda. Když jsem zajel mezi půlky slastně jsi vzdychla a prohnula jako luk. Usoudil jsem, že mydlinek bylo dost. Vzal jsem sprchu a postupně tě oplachoval a každému čistému místu se věnoval i svým pusinkováním. Takto jsme vyčistili krk, ramena, prsíčka a bříško. Když jsem opláchl i kačenku, nešlo se na ní nepřisát. Moc dobře jsem věděl že to mokro není od sprchování. Bože jak mi to chutnalo. Projížděl jsem mezi závojíčky, tys mě držela za hlavu a slastně vzdychala. Dlouho jsi mě ale nenechala, odstrčila a otočila se na mě zadečkem. To byl pohled pro bohy, po důkladném opláchnutí jsi ho ne mě vyšpulila a já nemohl jinak než se mu důkladně věnovat i pusinkou. Zlíbal jsem obě půlky a postupně se blížil do mezírky mezi nima. Důkladně jsem projel celou roklinku jazykem a pokaždé když jsem se přiblížil k zadní dírce, pořádně jsi se prohnula a vydechla. Dlouho jsme takto pokračovali, než jsi se otočila a povalila mě na zem. V tváři jsem viděl zase ten kulišácký úsměv a čekal co máš za lubem. Rozkročila ses nade mnou a než jsem se stačil rozkoukat a mezi tvými závojíčky se začala drát zlatá tekutina. Stále ses usmívala a na mě začala dopadat sprcha příjemně teplé záplavy. Stále ses usmívala a se slovy: „užij si to, než si to rozmyslím“, mi dopřála tuto intimitu.

Po tomto představení jsem se zvedl, tys‘ opět nastavila zadeček a šeptla: „pojď, už na něj čeká!“ Neváhal jsem, postavil se za tebe a neskutečně lehce do tebe zajel svým dobyvatelem. „Ano“, vzdychla jsi a já pomalu začal v tobě jezdit. Svrchu na nás stále dopadala voda a my se se čvachtáním oddávali rozkoši. Minuty, desítky minut jsme si užívali, změnili několik poloh a já tě neopomíjel dráždit prsty. Věděl jsem, že brzy budeš, i já neměl daleko, ale snažil jsem se vydržet. Když jsem byl opět za tebou, jednou rukou jsem dráždil poštěváček a druhou prsíčka a neustával v projíždění tvé jeskyňky. Cítil jsem, jak hluboce dýcháš a s každým pohybem mi vycházíš vstříc. Zpomalil jsem, ale ty ses nedala a prudce převzala iniciativu… Párkrát jsi se takto nabodla a už jsem cítil jak mi ho začíná svírat tvůj nastupující vrchol. Byl opravdu veliký, držel jsem tě, abys mi neupadla a nechával v klidu jak mi stále a stále dokola stahuješ svaly okolo mého těšitele. Pomalu jsi přicházela k sobě a měla v tváři obrovský úsměv plný uspokojení. Poděkovala jsi a přisála se na mé rty. Po vášnivé puse jsi mě přitiskla na studenou stěnu a začala mi mizet s postupným líbáním, až jsi dosáhla mého stále připraveného ptáčka. Vzala sis ho do úst a labužnicky vychutnávala. Stále ses mi dívala do očí, ze kterých na mě křičelo: „mám na tebe chuť“. Proč ti to nedopřát, nebyl jsem od toho daleko. Po chvilce sis ho vyndala a za stálého honění se věnovala ústy mému pytlíku a druhou rukou přejížděla po hrázi. Mé vzrušení bylo na maximu a já cítil, že to bude každou chvílí. Do několika vteřin jsem ze sebe začal chrlit záplavu, která končila na tvém rozesmátém obličeji. Přišlo mi to jako nekonečné. Když jsem přišel k sobě už jsi se jen mazlila s tím mým uvadajícím chlapákem a stále se usmívala. Přitáhl jsem si tě k sobě a pomohl tě od sebe očistit.

Objali jsme se, vypnuli vodu a ještě chvíli vstřebávali právě prožité zážitky. Důkladně jsme se osušili, vylezli ze sprchy a přesunuli na pohovku, kde jsi mi v náručí usnula jako koťátko. Hladil jsem tě ve vlhkých vlasech a usnul také… už se těším, čím mě překvapíš příště, lásko….