Z vysnívanej 4ky ,,iba,, 3ka 3

15. velj 2024. · 979 views teen00

Lucia ležala na posteli, nádherné vzdychala a čakala kedy sa jej zmocníme, nohy mala doširoka roztiahnuté. Marcel jej ešte zaviazal oči a niečo jej pošepkal do ucha...
Sadol som si na posteľ vedľa nej a začal jej rukami prechádzať po celom tele, hladil som ju po stehnách po bruchu a po prsiach.Prosila nás nech si ju zoberieme ze už to nemôže vydržať.
Marcel sa vrhol medzi jej nohy a začal jej lizať pičku, ja som si zobral do úst jej kozy a chvíľku som sa s jazykom hral s jednou aj druhou bradavkou, vzdychala slasťou tak som jej zapchal ústa vtákom , vrazil som jej ho až do krku a prirážal až na doraz .Jazdili sme v nej spolu jeden jazykom v pičke, druhý tvrdým vtákom v ústach.Po chvíli sme prestali a vymenili sa. Prisal som sa jej medzi nohy a strčil jazyk hlboko, jej mokrá kunda tiekla a chutila úžasne. Prstami som v nej jazdil a jazykom lizal jej klitoris, Lucia sa celá triasla a skrucala vzrusenim, Marcel jej vytiahol vtaka z úst a ona nám dala silným výkrikom vedieť že sa dokonale spravila .

Nechali sme jej pár minút na ukludnenie a Marcel ju rozviazal. Kľakla si na kolená a my sme sa postavili vedľa nej každý z jednej strany. Zobrala si naše vtáky do rúk a začala nás striedavo fajčiť každeho chvíľu, cucala nám žalude a stlacala gule.Ako nás fajčila.Marcel jej povedal že teraz ju budeme šukat dvaja naraz.Na ten jej pohľad nikdy nezabudnem, bolo tam obrovské vzrušenie a nedockavost. Marcel si ľahol na chrbát, Lucia vybrala z nočného stolíka lubrikačný gél a kondóm a podala mi ich už som vedel že si vychutnám jej zadok.Lahla si na Marcela a vyspulila na mna tu svoju sexy pevnú riť. jej polky sa krásne otvárali a dostal som ešte väčšiu chuť ju poriadne pretiahnuť.Otvoril som lubrigacny gél a riadnu dávku som jej vytlačil na anál z ktorého jej to stekalo až na mokrú kundu.Palcom som ju začal dráždiť a strkať jej ho do zadku išiel tam velmi ľahko.Lucia vzdychala a kundou sa suchala o Marcelovho vtáka ktorý ešte nemala v sebe.
Otočila sa, pozrela na mňa a povelana pod do mňa prosím ale pomaly.Natiahol som kondóm a priložil som jej žaluď k zadku a pomaly začal tlačiť dnu.este viac vytrcila zadok k môjmu penisu ktorý som v jej zadku mal zrazu celý.Lucia sa zvalila na Marcela a vzdychala. Pomaly som jej jazdil v zadku a ona mi prirážala. Po niekoľkých prirazoch sa krásne uvoľnila.vytiahol som ho pridal ešte lubrigacny gél a ona si zatiaľ strčila do kundy Marcelovho vtáka. Tentokrát som do nej už vošiel ako nic bol to zvláštny pocit keď sme v nej boli spolu.ako som jej ho zatlačil až po koniec rukami sa podoprela o Marcelov hrudník celá sa prehla a ten výkrik musel byť počuť až von. Začala sa vlniť a prirážať nám. Šukali sme ju a ona kričala blahom.Chytil som ju za vlasy a pritiahol ich ,Marcel ju držal pod krk a takto sme ju šukali ešte pár minút.V návale orgazmu sa znovu zvalila na Marcela triasla sa a ja som cítil ako sa celá ztahuje.z posledných síl sa ešte prehla ,všimol som si ako jej z kundy vyteká semeno takže Marcel ju už vystriekal , ja som ešte pár krát prirazil, zasklbalo so mnou, tak som ho rýchlo vytiahol strhol kondóm a vystriekal som sa Lucii na chrbát.

Uterákom som jej utrel moje semeno, chytil ju za boky a prevalil na chrbát, Marcel ležal vedľa nej a s úsmevom sa ma pýtal či chcem ešte pokračovať.
Lucia len lapala po dychu a opakovala ešte ešte .....

Nadimak
Regija
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
matovito111 matovito111
Slovakia Prešovský kraj
sundaz sundaz
Czech Republic Jihomoravský kraj
hjdmarty hjdmarty
Czech Republic
Greeneyes Greeneyes
Slovakia
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
SPUD19 SPUD19
Slovakia
Dangeroussvk Dangeroussvk
Slovakia Bratislavský kraj
Nezbednici1234 Nezbednici1234
Slovakia Trenčiansky kraj
Snilek59 Snilek59
Czech Republic Ústecký kraj

Similar stories