Míra z amatérů

14. velj 2024. · 1,271 views grinnn

Touhle povídkou navážu na svoji první OŠUKANÁ RICHARDEM VELIKÝM.
Oba jsme se po týhle šukačce shodli, že chceme znova, jenže Richard nereagoval, což mě překvapilo, ale bylo to tak. Hledal jsem tedy na amatérech a našel. Jmenoval se Mirek, bydlel 15 kilometrů od nás, měl skoro dva metry, atletickou postavu a mezi nohama mu visela pořádně dlouhá hadice. Uváděl, že ho má 22cm. Měl na amatérech fotky, kde byl v klidu i stojící. Ukázal jsem fotky svojí starej a ta měla jasno CHCI HO.
Hned při první naší šukačce mu během sexu napsala pěkně sprostou smsku o tom, že chce, aby jí píchal.
Po několika dnech, kdy se nic nedělo, jsme se vrátili domů opět trochu podnapilí a ona se svlíkla jenom do trika a šla si lehnout. Usnula. Já měl na to hroznou chuť a napsal jsem Mírovi. Byl zrovna na cestě z Českých Budějovic a přislíbil, že dorazí.
Byl jsem vzrušenej a současně mě to nějak svíralo.
Asi za hodku už jsem mu otevíral dveře. Fakt hezkej kluk, opět 21 let.
Sedli jsme v kuchyni, klábosili a popíjeli vodku, kterou Mirek dovezl.
PŮJDEME ZA NÍ? zeptal jsem se. Míra přikývl a šli jsme vedle. Zatímco jsem z ní odhrnoval peřinu a roztahoval jí nohy, svlíknul se Míra jenom do trenýrek a přistoupil k nám. Klekl si na postel a začal spící Simonu lízat. Ta nejdřív chvíli nereagovala, pak se začla kroutit, vzdychat, nakonec otevřela oči a vykřikla dost intenzivně, až jsem se lekl, že nebude nic MARKU!
Mirek to zachránil, přiklekl si k ní, podal jí ruku se slovy AHOJ JÁ JSEM MÍRA a zakousl se do ní. Ona se mu taky představila, stáhla mu trenýrky, on jí přetáhl triko přes hlavu a rázem byli oba nahatí. WAU, usmála se spokojeně, když poprvý spatříla jeho péro. Visel mu dolu v jakýsi poloerekci a byl fakt hodně hodně dlouhej. Chvíli se líbali a osahávali. Simona se snažila ho kouřit, ale v týhle poloze jí to moc nešlom, a tak si Míra lehnul na záda, Simona mu trenýrky stáhla úplně a začala kouřit. Nějak moc jí to tenkrát bavilo, kouřila mu ho takových 20 minut. On jí osahával, kde mohl, kozy, zadek, kundička. Měla prdelku nedaleko jeho hlavy a tak jsem navrhnul NECHCETE SI DÁT 69? Simča bez odpovědi přehodila nohu přes jeho hlavu, čuráka ani nevyndala z pusy, on jí chytil za půlky a začal lízat. Oba se tvářili velice spokojeně.
Po oněch zhruba dvaceti minutách se nad ním moje holka rozkročila a začala si ho osedlávat. Moc jí to nešlo, byl opravdu velkej a hodně dlouhej, nakonec se jí povedlo si ho tam strčit do půlky, opřela se rukama o jeho nohy a začla šukat. Prvně opatrně s lehkým pohekáváním, Míra jí u toho hladil obě kozičky naráz, Simča postupně zvyšovala inenzitu šukání a pouštěla si jeho péro čím dál víc dovnitř, až tam byl skoro celej,
Bolely jí nohy, což Míra galantně vyřešil, chytil jí za boky, přitáhl k sobě a začal celkem vostře mrdat, u čehož jí navíc na střídačku lízal obě prsa. PANE BOŽE, TY PIČO, trousila moje holka a šukala u toho. CO JE? zeptal jsem se JE VELKEJ. Vzrušilo mě to. Téma moje holka a velkej čurák, to je něco pro mě. Ta potvora si s ním u toho začala povídal a to mě rajcuje nejvíc:
KOLIK TI VLASTNĚ JE? zeptala se a nechala se přitom od něho píchat
JEDNADVACET
TAKŽE TY MÁŠ VĚTŠÍ PÉRO, NEŽ JE TI LET? (věděla z amatérů, že ho má 22)
ZA MĚSÍC NÁM BUDE STEJNĚ zavtipkoval Míra
Pak už jen hekali a šukali dál, ale mě ta konverzace opravdu vzrušila.
Mírovi se chtělo na záchod a tak si odskočil, když se vrátil, běžela na záchod Simča, no jak u blbejch. Já ležel, on stál u postele. Povídali jsme si a čekali na ni. Mezi nohama mu viselo to péro, z kterýho jsem nemohl spustit oči. Konečně dorazila moje draha. Nebála se toho, vzala mu ho do ruky a střídavě ho hladila na koulích a honila, druhou rukou ho hladila po celým těle, líbala ho na pusu a bradavky, Když se mu zase naplno postavil, pochvalně s úsměvem zavrněla na důkaz, že je s jeho výbavou spokojená, klekla si a Mirek jí začal šoustat v kleče zezadu. Nejdřív jí držel střídavě za boky a za prdelku a píchal jí ve středním tempu, to byl ještě celkem klid, jen tak pohekávala, jenže pak se postavil na nohy, objal jí rukama tělo přes kozy a začal jí drtit tvrdě rychle a nekompromisně zvrchu. Řvala jak normální kráva a počítal jsem, že se zase udělá. To se naštěstí nestalo, Mírovi v nepohodlné pozici došly síly v nohou, klekl si zpátky na kolena, za krk si jí přitáhl k sobě a ještě chvíli jí takhle šoustal, přičemž ji hladil na kozičkách, bříšku a občas zavítal svými prsty na poštěváček.
Pak ho z ní vytách, ta kurvička (mám jí rád, ale při šukání se chovala opravdu jako kurva) se k němu otočila čelem a začala ho okamžitě honit, dívala se mu při tom na péro a pochvalně a spokojeně se usmívala.
Míra nebyl naštěstí takovej šílenec jako Richard, takže následovala závěrečna poloha. Položil mojí starou na záda, chytil jí za kolena, roztáhl jí nohy a přitlačil je na břicho, bez pomoci rukou našteloval zvůj žalud do její kundičky a začal jí jemně píchat jen tak na půl čuráka, dívali se na sebe a občas se usmáli. Míra začal přitvrzovat, vrážel jí ho tam až po koule, ona začala zase nezřízeně řvát a přirážet prdelkou proti němu. ASI SE UDĚLÁM, MŮŽU DOVNITŘ? zeptal se nás Míra. DOMLUV SI TO SE SLEČNOU, usmál jsem se na něj KLIDNĚ, odpověděla Simona a Míra jak na povel začal stříkat. Neřval u toho jako Riči, jen hlasitě sténal a mrdal, když se úplně vystříkal, zůstal v ní, nalehl na ní a začali se líbat. Líbali a hladili se docela dlouho, potom Mirek slezl a začal se oblíkat.
Rozloučili jsme se a odjel.
V následujících dnech jsem si s ním vyměnil pár zpráv, ve kterých Simonu chválil a současně se omlouval, že se udělal tak brzo (zhruba po 40ti minutách), ale že se mu moje holka moc líbí a vzrušovala ho.
Domluvili jsme se, že se znovu sejdem a to se také stalo, nečekaně na neočekávaném místě, ale stalo se to a to bude moje příští a poslední povídka.
Víc zážitků na tohle téma nemám

Similar stories