Klášter sestry Ambrozie

21. velj 2024. · 1,361 views Baculenka40

V dávné době se na poutní cestě nacházel malý klášter. Zvláštní stavba plná sloupů a oblých klenutí.Posazený v údolí nedaleko od sídla knížete Bertolda.

Bertold zvaný Bert byl mladý muž bílé pleti a tmavých vlasů, hnědých hlubokých očí a statné svalnaté postavy. Ne jedna dívka v okolí snila o jeho náruči. Bert ženy miloval, ale doposud nenašel takovou která by ho uchvátila tak aby si ji vzal za svou ženu. Často tak lehával s děvečkami a dcerami bohatých kupců. Dívky se sami nabízeli aby Berta dostaly do chomoutu. Avšak žádná z nich neuměla uhasit plamen v jeho mladém těle.

Jednoho rána se Bert probudil a zachtělo se mu osedlat koně a vyjet si na projížďku po svém knížectví. Z okna svého sídla zavolal podkoního ať připraví jeho vraného koně.

Za chvíli stál kůň na nádvoří zámku osedlaný a připravený vyjet. Bert se vyhoupl do sedla a opustil zdi hradu. Vydal se nahoru k lesu. Projížděl lesem který voněl jehličím a větve propouštěly jen pramálo ranního slunce. Jel dál kolem řeky směrem do údolí kde stál již zmiňovaný klášter. Klášter matky Ambrozie.

O tomto místě se povídaly prazvláštní řeči.

Říkalo se že klášter matky Ambrozie je hříšné místo kde jeptišky obcují se samotným ďáblem.

A že samotná matka představená je vilná sprostá ženština a ne jeptiška. Lidé toho napovídají spoustu, ale samotný kupec Bartoloměj prej viděl na vlastní oči že za úplňku chodí k řece a opřená o kmen stromu nechá ďábla pustošit její klín i řiť a že mu u toho asistuje několik pohunků kteří své vilné klády strkají do všech jejich otvorů. Ale znáte to lidi si navymýšlí hlouposti.

Obyvatelé nedaleké vesnice se tomuto místu vyhýbají a pocestní co ho neznají dokonce rádi zaklepou na vrata kláštera a poprosí o vodu či kus chleba. Takoví jsou pak ve vesnici zpovídáni, co vše viděli a slyšeli za zdmi toho strašného místa. Zatím jim nikdo nepotvrdil klepy nesoucí se tímto krajem.

Bert právě projížděl kolem kláštera a v jeho vratech viděl postavu kyprých tvarů a mladistvé tváře zahalenou do roucha jeptišky. Představoval si co asi má pod tím hábitem. Velká ňadra,velký zadek a doslova mrdavé oči, které si ho zvědavě prohlížely. Okamžitě se probudilo jeho mužství a on se celý omámený málem svalil z koně na zem. Málo jezdil na tuhle stranu a tu osobu z kláštera vůbec neznal. Minul klášter a jel dál směrem do vesnice zjistit co je to za klášter a kdo je ta podivná žena.

Přijel do vesnice a usedl do nejbližší krčmy zrovna byla doba oběda a tak si objednal něco dobrého k snědku. Ano nebylo to jídlo hodné knížete, ale on tyto prostá jídla velmi rád chutnal a jedl. Na jeho hradě jsou to samá holoubata a nadívaní pávi, husí paštiky a opékaní kanci.

Tady ve vesnici je jídlo prosté,ale velmi mu chutnalo. Hospodský mu nabídl víno i pivo a vůbec obletoval mladého pána za vidinou velkého výdělku.

Když mu nesl druhý pohár červeného vína řekl mu kníže aby si k němu přisednul a pověděl mu něco o tom klášteře dole v údolí. A taky o té zvláštní ženě kterou ještě nikdy neviděl.

Hospodský se pokřižoval, ale spustil. „Mladý pane to není místo vhodné vašeho postavení. Dějí se tam hrozné věci. Ty ženy jsou jen převlečené za jeptišky a při úplňku do svých lůn nechají pronikat samotného ďábla a jeho pohunky. Nejsprostější je samotná matka představená Ambrozie. Kupec Bartoloměj na vlastní oči viděl jak rostahuje svoje lůno a nechá si ho lízat dlouhým ďablovým jazykem. Jak jeho kláda moří její útroby a ona u toho řve jako zvíře. Mladý pane copak se to hodí aby ženská u takové povinnosti takhle vyváděla? Ono to vypadá že se jí to líbí.

Mladý kníže zamyšleně poslouchal a cítil jak se jeho kláda opět probouzí k životu. Vzal si do hlavy že musí to místo prozkoumat a zjistit co je ta ženština zač.

Vypil další sklenici vína a padla na něj únava. ,, Hostinský máš zde volný pokoj? Jsem po hodinách v sedle uondaný a chtěl bych si na chvíli zdřímnout.” Hostinský mu dal ten nejlepší pokoj a nechal pána v klidu odpočívat.

Bert ulehl na postel a v mžiku usnul, ale nespal vůbec klidně zdály se mu divné sny ve kterých viděl matku Ambrozii oděnou do roucha jeptišky s vilnou tváří a mrdavýma očima. O tom jak ji ďábel drží za zadek a šuká všechny její otvory. Jak on se na ni jen dívá a svou kládu drží v ruce a vzrušuje ho představa že by zabořil penis do jení šťávou prosáklé kundy.

Probudil se zpocený a venku už se smrákalo. Vyběhl z pokoje zaplatil a slušně poděkoval hostinskému. Nasedl na koně a vyjel směrem do údolí. Kůň byl neklidný a venku začalo foukat a pršet. Mladý kníže se hnal za soumraku zpět do hradu a kousek od kláštera se jeho kůň lekl blesku vzepjal se a Bert spadl z koně. Uhodil se do hlavy a zůstal tam ležet.

Matka Ambrozie se chystala k večeři a uslyšela dusot kopyt které se prohnaly kolem kláštera. Vykouklal z okna a viděla koně pádícího směrem k hradu. Ovšem byl bez jezdce. Ten mladý muž který kolem projížděl dnes dopoledne je nejspíš v nesnázích.

Zavolala Kajla který pomáhal v klášteru s různými opravami aby jí šel pomoci. Na cestě našli ležet mladého pana knížete.

Honem s ním do kláštera zavelela sestra Ambrozie.

Pomocí nosítek odnesli Berta do nejbližšího pokoje. Matka představená se snažila ho probudit popleskáním po tváři, ale mladý pán byl po úderu do hlavy úplně bez sebe. Řekla Kajlovi aby podal mokrý hadr a přiložila ho mladíkovi na čelo. Bert se trochu zavrťel, ale oči neotevřel. Ambrozie pohlédla na Kajla a řekla mu že ho nechají v klidu prospat. A ráno se uvidí.

Šla do jídelny a snědla večeři s ostatními sestrami pak se vydaly do kaple na večerní modlitbu. Tiše seděli v lavicích a sestra Ambrozie se modlila za mladého knížete aby ho pán Bůh uzdravil.

Mezi tím se Bert pomalu probouzel a nevěděl kde to je. Marně se snažil vzpomenout co se vlastně stalo a jak se sem dostal.

Jeptišky odešli do svých pokojů a Ambrozie šla zkontrolovat jestli je Bert v pořádku. Pootevřela dveře jeho pokoje a nakoukla dovnitř. Viděla mladého pana ležícího na posteli s mokrým hadrem na hlavě. Pohlédli si do očí a mladý pán ze sebe vykoktal. KKKdo jste a co po mně chcete? Její oči byly modrošedé jako obloha před bouří.

Jmenuji se matka Ambrozie. V podvečer jsme vás našli ležet na cestě. Nejspíš jste spadl z koně a bouchl se do hlavy. Prosím odložte si promočené oblečení Kajl náš správce vám půjčí něco na sebe.

Kajl byl pohledný hnědovlasý mladík zhruba ve stejném věku jako Bert. Do kláštera jednoho dne zabloudil a už tam zůstal. Byl pracovitý a velmi zručný.

Sestra Ambrozie se vzdálila do své pracovny. Bert se svlékl z šatů a oblékl si šaty Kajlovi. Když se převlékal vyptával se na sestru Ambrozii a Kajl mu ochotně odpovídal. Bert se ptal kolik je jí let a jestli už ji někdy viděl nahou. Kajl se na něj s úšklebkem podíval a usmál se. Líbí se ti že? Ano odpověděl Bert. Takový zadek jsem ještě neviděl jak krásně se vlní pod jejím pláštěm. Jak moc bych ho chtěl držet v ruce a ty její prsa. Bert básnil o Ambrozii a Kajl si ho pečlivě prohlížel. Bohatý kníže snad by mu mohl přilepšit nějakými penězi.

Něco ti povím vždy večer až všechny jeptišky usnou zůstanou dveře její pracovny pootevřené….

Kajl nechal Bertolda o samotě a odešel. Kníže zůstal sám v pokoji a přemýšlel proč mu Kajl zdělil tak zvláštní informaci.

Ležel na lůžku, odpočíval a hlavou se mu honily myšlenky o Ambrozii.

Venku už byla hluboká tma a zdi kláštera utichly až na zvláštní zvuky které se táhly chodbou.

Byl zvědavý a tak vyklouzl ze dveří a šel se podívat odkud ty zvuky vycházejí. Šel dlouhou chodbou a všude byly dveře zavřené až na samotném konci u schodiště uviděl bledé světlo a pootevřené dveře. Potichu přišel až k nim a uviděl Kajla jak svléká hábit matky Ambrozie. První ji sundal čepec z hlavy její plavé dlouhé vlasy se jí svezly po ramenou. Potom sundal její hábit a spodní oblečení. Stála tam úplně nahá. Přesně tak jak si ji Bert představoval. Kajl ji otočil k sobě zády a v rukou hnětl její prsa s tmavými dvorci a velkými bradavkami. Tiši sténala a rukou mnula Kajlův penis. Oba byli vzrušení a ona byla tak jiná než ženy v té době. Byla uvolněná a jako kdyby spojená s mladým milencem. Nebyla to její povinnosti vypadalo to že si opravdu užívá mužské doteky. Kajl ji otočil a svůj penis strčil Ambrozii do pusy. Stála zády k Bertoldovi a jak se předklonila spatřil její lůno mezi půlkama obrovské zadnice. To už Bert nevydržel a musel vytáhnout svoje tvrdé péro z kalhot a mnul si ho v ruce. Kajl přirážel do jeptiščiny pusy a sem tam jí uštědřil ránu přes zadek. Vzdychala, byla sprostá a nadržená přesně o takové ženě Bertold snil.

Kajl právě plnil pusu jeptišky velkou dávkou semene. A Bert přidával na intenzitě mnutí penisu. Když Kajl posadil matku představenou do zvláštního křesla a roztáhl její nohy daleko od sebe tak aby se její pochva otevřela a mladý milenec poklekl mezi její stehna a jazykem lízal mokrou krásu mezi jejíma nohama Bertold málem neudržel rovnováhu a zapotácel se. Zatočila se mu hlava když uslyšel z úst té necudné ženy udělaj mě Kajle, udělej mě jako svojí děvku. Přestal ji lízat otočil si ji zadkem k sobě a svoji znovu probuzenou tvrdou kládu vrazil jeptišce do kundy. Začal rytmicky přirážet,její prdel se vlnila a prsa se houpaly při každém přírazu. Bert už se vůbec neovládal a honil si svůj penis.

Kajl Ambrozii vůbec nešetřil držel ji za boky a druhou rukou za vlasy tvrdě ji projížděl kundu žilnatým penisem. Po chvíli jeho činění vytáhl penis z kundy jeptišky a poca
kal semenem celou její velkou prdel. Pak se k ní ohnul a do její mokré vyšukané kundičky strčil tři prsty znovu ji projížděl a druhou rukou ji dráždil řitní otvor napřed jen kroužil okolo análu a pak do něj zajel prsty. Ambrozie ze tebe vydávala hlasité zvuky. Kajl střídavě prstil její kundu i řiť až najednou sebou začala divoce házet a z kundy jeptišky stříkala průhledná šťáva kterou Kajl doslova pil a nechal si zmáčet celý obličej.

Ona se pak ještě chvěla v doznívajícím orgasmu.

Bert s úžasem vyvrcholil stejně jako ona a vzal si do hlavy že takto ji bude prznit i on