Paroháč: Omrdaná proti své vůli

21. velj 2024. · 6,721 views bobby_mercer

Filip seděl v pohodlném čalouněném křesle, umístěném v rohu pod oknem jeho minimalisticky zařízené ložnice a vzrušeně oddechoval. Křečovitě zatínal prsty do měkkých opěradel, až mu svaly na předloktí vystupovaly jako provazy a hrozilo, že se každou chvíli přetrhnou. Se zastřeným pohledem pozoroval Dianinu nádhernou tvář. Střídala se v ní široká škála výrazů od překvapení, napětí, bolesti i absolutní rozkoše, ze které dostávala závrať. Pronikavě sténala a chvěla se pod tvrdými přírazy do svých dokonale oblých boků a v příštím okamžiku rezignovaně sklonila hlavu k bělostnému povlečení na prostorném lůžku a dlouhé prameny lesklých tmavých vlasů jí přepadly přes obličej. Už to nedokázala a ani nechtěla déle zadržovat a v příští vteřině táhle vykřikla. I když si to zpočátku nechtěla připustit, byla na vrcholu blaha. A Filip to z ní v tu chvíli vycítil.

Sobotní ráno zastihlo Filipa a Dianu v prostorné prosluněné ložnici a oba měli po dlouhé době konečně volno. Horký červen vstupoval do své první poloviny a tak si chtěli společně užít večer někde v příjemné restauraci v centru při sklence vína a nad talířem dobrého jídla. Filip byl vysoký a pohledný mladý muž, pracoval jako fitness trenér v GymStaru, jednom z nejlépe vybavených fitness center v Košicích a tam taky před časem potkal svou partnerku Dianu. A od první chvíle z ní nemohl spustit oči. Vysoká tmavovláska mu na první pohled úplně učarovala. Nepůsobila tenkrát nijak sebejistě, spíš naopak, do GymStaru zpočátku chodila na hodiny zumby a po čase chtěla vyzkoušet, co ze sebe dokáže dostat ve fitku. Filip měl ten den hodinu s klientkou, ale přesto jí hledal očima, kdykoliv měl volnou chvíli. Měla vysokou a štíhlou postavu a při chůzi se ladně vlnila v bocích. Pohled na její kulatý zadek, který těsně obepínala tenká látka tmavých legín, Filipa skoro fyzicky bolel a rozhodl se, že ji osloví. Když skončil hodinu s klientkou, zastavil Dianu u recepce a dal se s ní do řeči. Ostatně, navazovat kontakty bylo pro jeho práci zcela klíčové a ještě ten den se domluvili na úvodní společné hodině, kterou měla Diana od Filipa samozřejmě grátis. Začali spolu cvičit a za nějakou dobu zjistili, že se do sebe zamilovali a premiéru si odbyli v dámských šatnách ve fitness centru. Dianina kondice se rychle zlepšovala, mimo cvičení chodila na lekce jógy a pravidelně běhala. Časem se začala živit jako lektorka zumby a fitness trenérka jako její partner.

Filip si podepřel hlavu a dlouze vydechl nosem. Pozoroval Dianu, která spokojeně oddechovala vedle něj se zmuchlaným polštářem v dlaních. Jednu nohu měla ledabyle přehozenou přes přikrývku a její snědá kůže dokonale kontrastovala s bělostným povlečením lůžka. Bříšky prstů jí přejel po noze od kotníku až k odhalenému zadečku a natáhl se k ní. Odhrnul jí vlasy z tváře a políbil ji. Usmála se a zamžourala k němu v ostrém dopoledním světle, přicházejícím do ložnice prostorným oknem na protilehlé stěně. O pár minut později si to rozdali ve sprše a Filip pak pro oba připravil snídani.

Odpoledne společně navštívili městské koupaliště a před večerem už se oba chystali na večeři v centru. Diana vyšla z koupelny v oblaku drahého francouzského parfému a její podpatky hlasitě klapaly po podlaze. Filip si zapnul knoflíčky u košile a spokojeně ji pozoroval. Na sobě měla lehkou tuniku a těsné, tmavě modré džíny. Tmavé vlasy měla upravené do volných loken se stočenými konci a její make-up, kabelka i oční stíny byly prostě perfektní. Měla dokonalý vkus a uměla se oblékat. Rudou rtěnkou si obtáhla kontury svých plných rtů, usmála se na něj přes celou místnost a pokynula mu hlavou na znamení, že je připravena. Filip zarezervoval místo v italské pizzerii, Diana měla ten večer chuť na těstoviny a on si dal pizzu. Na stole před nimi spočívala láhev šampaňského v chladiči z matné nerezové oceli a vzduch voněl příležitostí. Náhle se Filip zarazil a pak se jeho ústa roztáhla do širokého úsměvu. Zvedl se ze židle a rychle zamával na mladého muže, který se objevil ve dveřích restaurace, vedoucích na prostornou zahrádku, kde s Dianou oba seděli. Nevšiml si, že ona jeho nadšení rozhodně nesdílela. Sklopila oči do stolu a na okamžik se zamračila. Muže u dveří do restaurace znala jako děvkaře a hnusil se jí. Mezitím rychle přispěchal k jejich stolu a vřele se s Filipem přivítal. Dianě vlepil polibek na obě tváře a neodpustil si poznámku, že by rozhodně stála za hřích. Jmenoval se Michal a byl to bývalý Filipův kolega, dnes už se věnoval finančním službám a do fitka chodil pouze z jednoho prostého důvodu. Aby si udržel atraktivní vzhled. Na sobě měl tmavě modrý oblek, košili s elegantním proužkem a ve vlasech sluneční brýle. Posadil se mezi ně, večer pomalým tempem plynul a oba kamarádi se skvěle bavili. Třeskutá kombinace holandského světlého ležáku, šampaňského a láhve bílého archivního vína jim postupně rozvazovala jazyky a Michal se po celou dobu měl k Dianě víc než se slušelo. Neustále se jí letmo dotýkal, nakláněl se k ní a choval se víc než přátelsky. Filipa jeho chování nechávalo kupodivu chladným a když Diana odešla na toaletu, Michal mu položil ruku na rameno a pohlédl mu zpříma do očí. Řekl mu, že si dobře vybral a že by chtěl Dianu ošukat, pokud by s tím souhlasil. A Filip nebyl proti. Už dlouho si ji přál vidět s jiným mužem, bytostně po tom toužil a té představě prostě nedokázal odolat. Přál si, aby si ji před ním někdo bral jako poslední korunovou šlapku a těšil se, že se mu to konečně splní.

Když se Diana vrátila ke stolu, Filip zaplatil účet a po chvíli už všichni tři odcházeli ke vstupním dveřím do restaurace. Michal si venku zapálil cigaretu a odešel kousek stranou. Soustředěně pak pozoroval mladý pár, který spolu o něčem živě diskutoval, Diana rozhazovala rukama, odcházela od Filipa na několik kroků a pak se k němu zase vracela. O něčem ji horečně přesvědčoval, ukazoval na Michala a ona neustále kroutila hlavou se vzdorovitě založenýma rukama. Najednou Michal zpozorněl, Diana náhle pokývala hlavou a objala Filipa kolem krku. Filip mu přitom na dálku naznačoval, že ji konečně přesvědčil. Michal dokouřil cigaretu a nedopalek ledabyle cvrnkl na trávník vedle restaurace. Pak vytáhl z náprsní kapsy saka mobil a přiložil si ho k uchu. Elegantní taxi je všechny tři odvezlo do Filipova bytu a když vešli společně dovnitř, Diana jim oznámila, že musí na toaletu a poté zmizela za dveřmi koupelny. Filip s Michalem si mezitím otevřeli lahvové pivo a usadili se u stolu na prostorné terase, která byla nedílnou součástí bytu. V rohu stála kruhová vířivka a vedle ní prostorné lehátko s čalouněnou úpravou, kde se Diana často opalovala a lenošila po dlouhém pracovním dnu. Když se později dveře od koupelny otevřely, stála v nich mladá Slovenka jen v tmavě zeleném krajkovém kompletu s podvazkovým pásem a béžovými punčoškami s širokým krajkovým lemem na stehnech. Odhrnula si vlasy z tváře a hlavu naklonila mírně na stranu. V ruce držela nedopitou láhev bílého vína a pomalu přešla přes místnost k prostorným dveřím vedoucím na terasu. Opřela se ramenem o futra a pak se dlouze napila přímo z láhve. Ve stejném okamžiku jí z koutku úst přes útlou šíji stekl po hrudi tenký pramínek vína a vsakoval se do středového lemu krajkové podprsenky, ze které se drala ven její velká pevná prsa. Michal ji chvíli hladově pozoroval, pak ji podebral v pase a přehodil si ji přes rameno. Stačila jen ustrašeně zamrkat svýma velkýma hnědýma očima a ještě jednou se pořádně napít a pak láhev odložila na stůl v obývacím pokoji, zatímco ji Michal spěšně odnášel do ložnice v chodbě. Filip šel pomalu za nimi. Nespěchal, tohle si chtěl užít. Také on si přihnul z Dianiny láhve a pak jí postavil zpět na skleněnou desku stolu.

Michal praštil s Dianou o prostorné lůžko v ložnici a začal se horečně svlékat. Její snědá a sametově hebká kůže ho přiváděla k šílenství. Posadila se, pomalu se zbavila podprsenky i kalhotek a pak se ležérně opřela jednou rukou o lůžko a přitáhla si nohy šikmo pod sebe. Podvazkový pás s punčoškami umocňoval její dokonalé křivky. Pozorovala nahého muže před sebou a pohledem šlehla přes jeho rozkrok. Musela uznat, že tohle pro ni byla výzva. Jeho tlustý žilnatý klacek se mu komíhal mezi osvalenými stehny a ona vzrušeně vydechla. Za posledních několik let spala jen s Filipem a šoustání s cizím chlapem jí najednou začalo skutečně lákat. Michal se k ní sklonil a dychtivě sevřel její poprsí v dlaních, bylo hebké a neskutečně měkounké, bradavky se z ostrůvků malých dvorců lascivně natahovaly k jeho ústům a on se k nim okamžitě lačně přisál. Odhadoval je minimálně na čtyřky a prsty už mezitím pronikal Dianě mezi stehna. Uvnitř byla horká a mokrá, olízl si je a ochutnal ji. A samým chtíčem se mu skoro zatmělo před očima. Chtěl jí líbat, ale nesmlouvavě ho odstrčila a hltavě si nacpala jeho čuráka do úst. Celkem pohodlně jí padl do pusy a několikrát mu propleskla povislá varlata, až Michal bolestivě zaúpěl. Sála ho dlouze a pomalu a tlumeně přitom sténala. Po očku sledovala Filipa, který se mezitím uvelebil v křesle v rohu ložnice a upřeně je pozoroval. Protáhla se jako přerostlá kočka a vystrčila k němu zadek, do kterého jí po chvíli pronikly Michalovy nasliněné prsty. Nejdřív bolestí zkřivila tvář, ale po chvíli už jí rychle projížděl řiťku a ona se na něj culila s ústy ucpanými jeho klackem. Poprvé si ji vzal zády na lůžku. Seděla na něm a nabodávala se na jeho čuráka s rukama vraženýma do své tmavé hřívy a pronikavě sténala, byla jím zaplněna až na doraz a chvěla se po celém těle. Michal jí rukama pevně svíral půlky a drtil ji tvrdými přírazy. Filip se zavrtěl v křesle a otřel si zpocené čelo, byl to opravdu úžasný pohled. Diana byla nádherná, živočišná a smyslná a užívala si cizího čuráka přímo před ním a on to s napnutým rozkrokem celé pozoroval. Srdce cítil až v krku a krev mu horečně pulsovala ve spáncích. Po chvíli se Diana natáhla na loktech na lůžku čelem k Filipovi a Michal jí opatrně natlačil čuráka do řiti a musela ho na chvíli zastavit, protože jeho enormní velikost nebylo až tak snadné vstřebat. Měla uzounkou tmavou řiťku, do které se Michal lačně vpíjel očima. Roztahoval ji oběma palci a dával si na čas. Zanedlouho už tvrdě přirážela zpět proti němu, Michal jí střídavě penetroval kundu i řiť, takže se pod ním zmítala v agónii a musela se zakousnout do polštáře, aby hystericky nevřískala na celé Košice. Když začal Michal prudce oddechovat, rychle se k němu otočila a poslušně ho vtáhla do úst. Polykala jeho husté semeno a přitom hlasitě vydechovala nosem. Chutnal jí. Pak si hřbetem ruky otřela potřísněnou bradu a pohlédla na Filipa. Masíroval si čuráka v dlani, střídavě zakláněl hlavu a přitom slastně zavíral oči. Držel se z posledních sil. Diana seskočila z postele, klekla si před něj na podlahu a vrazila si jeho klacek do úst. Téměř okamžitě je zaplnil semenem a napnul se v křesle jako struna. Chvíli ho ještě masírovala v dlani a na závěr ho schválně kousla do žaludu, až na ni nechápavě upřel zrak a dal jí najevo, že ho to opravdu zabolelo. Chtěla, aby věděl, že to udělala jen kvůli němu. A že z toho měla nejdřív strach a že ji k tomu donutil, protože ho milovala a nechtěla ho ztratit.

Druhý den ráno se Diana vzbudila dřív než Filip a nahá přešla do kuchyně, kde si napustila vodu do sklenice a opřela se zády o kuchyňskou linku. Na stole v obývacím pokoji ještě pořád stála láhev nedopitého vína. Dlouze se na ni zadívala a pak přešla ke dveřím na terasu. Slunce stálo nízko nad obzorem, teprve se rozednívalo. Odteď už se na svět dívala úplně jinýma očima.

Nadimak
Regija
HodnyKluk25 HodnyKluk25
Czech Republic Královéhradecký kraj
Margarita4 Margarita4
Czech Republic Jihomoravský kraj
2mydva2 2mydva2
Czech Republic Moravskoslezský kraj
BigWoman77 BigWoman77
Czech Republic Olomoucký kraj
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
jihcech-subcuck jihcech-subcuck
Czech Republic
TravelCoupleOl TravelCoupleOl
Czech Republic Olomoucký kraj
evelinkaD evelinkaD
Czech Republic Středočeský kraj
bi-ol bi-ol
Czech Republic Olomoucký kraj
Kasper33334 Kasper33334
Slovakia Žilinský kraj
uzzkuseny uzzkuseny
Czech Republic Pardubický kraj
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
TranskaKasandra TranskaKasandra
Slovakia Košický kraj
Cmeliak14 Cmeliak14
Slovakia Košický kraj
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
StgandVix StgandVix
Czech Republic Hlavní město Praha
Dr.Housik Dr.Housik
Czech Republic Liberecký kraj
Deliciouslife Deliciouslife
Slovakia Banskobystrický kraj
Stydlin40 Stydlin40
Czech Republic Olomoucký kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Ela_Ela Ela_Ela
Czech Republic
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Cukcuk Cukcuk
Czech Republic
mysob.m mysob.m
Czech Republic Pardubický kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Karimko Karimko
Slovakia Košický kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
glarung glarung
Czech Republic
Bouldering Bouldering
Czech Republic Ústecký kraj
Skorice_ Skorice_
Czech Republic Ústecký kraj
qty.1 qty.1
Czech Republic
VojacekOstrava VojacekOstrava
Czech Republic Moravskoslezský kraj
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Snilek59 Snilek59
Czech Republic Ústecký kraj
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj
innocent_sinner innocent_sinner
Czech Republic Hlavní město Praha
Gin-fizz Gin-fizz
Czech Republic Liberecký kraj
milaneknet milaneknet
Czech Republic Plzeňský kraj
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
geroy.hc geroy.hc
Slovakia Trnavský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
72Storm 72Storm
Czech Republic
Ladydark2024 Ladydark2024
Czech Republic Moravskoslezský kraj
BigDick1504 BigDick1504
Czech Republic Karlovarský kraj
Chchci17 Chchci17
Czech Republic Hlavní město Praha
Symphant Symphant
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Similar stories