Nasa splnena tuzba - pokracovanie

10. ožu 2024. · 1,320 views simikovci

...Dve spokojne tela leziace vedla seba este pred hodinkou neznamych ludi ukojena manzelka a vystriekany velky vtak a moja malickost na jednej posteli. Julia spokojne pradie leziaca na boku s ostriekanym chrbtom a prdelkou a Denis s ochabnutym a upatlanym velkym vtakom do nedavna netusiac co ho tuto noc caka moja malickost co po prvykrat okusil chut penisu na svojom jazyku.
Vsetci sa usmievame navzajom sa hladime po tele. To bude chciet poriadnu sprchu podotknem a Julia hned ponukne Denisovi aby sme si ju dali spolocne ked uz aj tak sme sa zblizili... nedbam odpovie Denis a ja sa samozrejme rad pridam sice moj vtak nestriekal ale som od nich dvoch dostatocne upatlany tiez.

Pomahame Julii povyzliekat tie zvysky sexi veciciek ktore si na seba dala a vsetci traja sa nahi odobereme do sprchy.
Priestorna sprcha poskytuje dostatok miesta pre vsetkych a tak sa zacneme umyvat vedla seba stojac navzajom. Julia medzi nami z kazdej strany sa jej o stehno obtiera jeden vtak a ona sa oboch rada ujme. Roztiera nam gel masirujuc pritom nase vtaky a tiez na hrdi a ostatne casti tela. My jen to samozrejme opatujeme a o jeden par ruk navyse si tiez patricne uziva. Je uplne cela pokryt sprchovym.gelom a my si ju otacame a umyvame. Je to celkom zabavne a smiech zo sprchy sa rozlieha po celom apartmane mozno este dalej. Dotyky ruk sa miesaju a uz kazdy kazdeho hladi a umyva a mne sa pri Denisovych dotykoch na mojich intimnych miestach zacina penis pomalicky dostavat do pozoru
On si to samozrejme vsimne a zacne sa viac venovat mojmu penisu a skusene ho masiruje. Uz pri prvej akcii na posteli som vedel ze mu dotyky s chlapom nie su cudzie a mna to tiez dost vzrusuje a tak ho nechavam robit svoju pracu. To si tiez vsimla aj Julia a prekvapene sleduje ako sa Denis venuje mojej pyche a ako sa mu to dari. Usmieva sa a nechava nas hrat sa medzi sebou lebo uz aj ja drzim ten jeho klacek v ruke a on pomalicky nabera velkost. Julia si k nam klakne a zacne nas hladit po stehnach a zadku a uziva si pohlad dvoch chlapov ako si vzajomne umyvaju a honia vtaky. Ja jej ten jeho naraz nastavim rovno pred pusinku a ona hned zacne olizovat jeho velky uz naliaty zalud. Ma ho nadherne velky a bordovy este stale podrazdeny z predchadzajucej mrdacky a o chvilku uz mizne v jej nenasytnej pusine. V druhej ruke uz drzi mojho vtaka a na chvilku si ich vystrieda a cumla teraz mojho zaluda. Takto to pokracuje a po jej vlasovh stale steka voda zo sprchy. Pod zavojom.vodopadu vidiet ako si vychutnava nase uz tvrde vtaky a my ju pritom hladime po chrbte a vlasoch.
Potom sa postavi a s usmevom na tvari nam povie a teraz to skuste aj vy.
Chvilu sa na seba s Denisom pozerame a potom si klakam.so slovami ja si to ted skusim a beriem.si do ruky ten jeho tvrdy a hruby koko.t a zacne si pomalicky strkat jeho velky zalud do ust. Julia ma hladi po vlasoch a skusene diriguje a chvali ako pekne mi tlo ide. Zaroven mi tlaci hlavu viac a viac na jeho velky kolik. Mam.plne usta jeho vtaka a citim ako ki naraza az na hrdlo a toneste velkynkus trci z ust. Musim sa nadychnut a hodim pohlad na Denisa ktory so zaklonenou hlavou a zavretymi ocami si uziva moju pusinu na jeho velkom vtaku.
Taak teraz ty ponuka Julia Denisovy ten moj. Nezavahal ani na chviluna uz klaci pri mojich nohach a berie si moj tvrdy koko.t do ust. Je vidiet ze to nerobi prvy krat lebo hned po dokladnom olizani mojho vtaka mu zmizne skoro cely v puse a sikovne mi ho suka pusou. To je nadhera a zaroven velky rajc vidiet cudzieho chlapa fajcit mojho vtaka.
Julia nas z uzasom sleduje a opreta o sprchu a roztiahnutymi stehnami si randi kundicku az pocut jak jej v nej mlaska. To jennadhera az sa mi nechcebprestat ale mna uz laka ju poriadne osukat a tak vypinam vodu ma sprche a obaja spozorneli a na moj pokyn im podavam uteraky a prikazem.aby sme sa odobrali naspat na postel. Nikto neprotestuje a mi sa pomalicky presuvame do izby.
Julia si hned klakne na postel a my stojime na jej kraji s tvrdymi kolikmi a cakame co bude nasledovat. Ta sa hned zacne obom venovat a striedavo si ich ochutnavat. Nase ruky bludia po jej tele a hladime ju vsade. Jej prsicka su nadherne hebke a opalene a jej bradavky obaja privedieme.do vztycenej polohy. Takto jej stoja len ked je poriadne nadrzana a vyzera tp tak ze nas caka dalsie kolo poriadnej mrdacky.
Zvalime ju na postel a ona poslusne roztiahne nohy ako posledna stetka. Denis si hend klaka medzi ne a zacne jej vylizovat kundicku. Toto ma velmi rada a tak netrva dlho a zacne znova stonat ako zmyslov zbqvena a tak.jej hned strcim.svojho vtaka do.pusi nech ju nie je pocut az k bazenovym barom. Sukam.jej pusu a Denis jej skvele spracovava jej nadrzanu kundicku. Je uz poriadne mokra a jej klitak tvrdy ako oriesok. Jemne hryzkanie ju privadza do sialenstva pozeram na Denisa a ten uz si pripravuje vtaka na dalsie kolo nicenia jej nadrzanej ruzovej picky.
Presuvam sa nad nu a klaknem si rovno nad jej tvar aby som ju mohol sukat rovno do pusinky a pritom sledovat jak Denisov tvrdy a velky koko.t prenika cez uzke pysky Juliinej kundicky.
Je vidiet ze pekne pripravena lebo jeho zalud krasne prenikne do nej a zvysok toho velkeho vtaka.ju zacne znova roztahovat. Je to nadherny pohlad moj koko.t v jej puse kmita a je pocut ako ju brzdi vo vykrikochjak ho do nej tvrdo ale pomali dostava. Cakam ked ly do nej vojde cely ale on sinskusene dava pozor aby to neprehnal.ale jej picka je uz poriafne napnuta a klitak.naliaty. zacnem.jej ho jazykom spracovavat a ona si vytiahne mojho vtaka z ust aby nam patricne dala na javo ze sa blizi jej vrchol. Knuci a pyta si este a Denis jej uz poriadne mrda dieru davam.jej vtaka spat donpusi a ona nim.dusena krici a z kundicky sa vali jedna vlna stavicky za druhou. Denisov koko.t je uplne mokry a jazdy v jej dierke ako do.masla. toto je krasny pohlad. Ponniekolkych silnych vykrikoch ju na chvilku oslobodi a vytiahne ten mokry velky ocas z jej kundicky. Mam ho rovno pred pusou a tak ju len otvorim a on mi s radostou vyhovie. Zacne mi pomalicky sukat pusu a ja prijimam.jeho velky naklad a po brade mi stekaju sliny a jej stava.
Vy ste uzasny obaja povie Denis a zvali sa na chrbqt vedla Julii. Ja jej pomaham vyliezt na Denisa a on ma prekvapi nahlou poziadavkou. Snad sa neurazis ale chcel by som aby sme si zasukali obaja. Hm neviem.ci to bude chciet tiez do zadku pozeram.na Juliu a ona prekvapene kruti hlavou a je vidiet ze ma tohostrach.
A potom prisla vyzva ktoru sme vobec necakali. Ale ja chcem.aby si mrdal mna.
Obaja sa na seba pozrieme s Juliou a ona sa na mna usmeje tak mu to urob led chce a zacme si na neho nasadat ako to bolo pri prvom.kole. jej kundicla uz je pekne roztiahnuta atak do nej vosiel ako nic a ona sa zacne na nom pekne natriasat. Uz zase si tomkrasne uziva a ja si klakam medzi jeho nohy. Trozku si ju vyzdvihne viac k sebe a roztiahne uplne nohy a vystavi na mna svoj analny otvor.
Neboj sa len pomali zacni povie Denisa ja mu zacnem zaludom hladit jeho dierku. Nikdy by som.nepovedal.ze toto niekedy urobim ale co ved aky je rozdiel.medI jej a jeho dieroia tak mu zacne svoj nabehly zalud namazany od jej stavy tlacit na jeho prcinku.
Zacne pritom pekne stonat a ja viem ze to bude fajn a tak mu ho tam zacnem pomali tlacit. Prvotne pokusy su dost nemotorne a jeho dierka pruzi ale naraz sa moj zalud zabori do jeho dierky a vklzne do neho. To je pocit krory som zazil len ked som mrdal Juliu do zadocku ale je to umocnene ze to nie je jej ale jeho zadok. Zacnem sa pomalicky v nom.pohybovat a na mojho vtaka sa vali coraz viac stavy z ich mrdania a tak je moj vtak stale mokry. Zacnem viac tlacit a pocujem.ako Denis zacne stonat a hovprit mo aby som.uz mrdal viac. Rad mu vyhoviem v rytme ich mrdania a zacnem aj ja viac a viac prirazat. Ano to je ono pridaj krici na mna a Julia uz poriadne dosada na ten jeho velky koko.t je neskutocny pocit vidiet ako sa jeho a moj vtak striedaju v mrdani jej a jeho dierky.
Neopisatelny pocit vsetci traja tvrdo sukame a nase stony sa miesaju. Julia si tvrdo dosada na jeho velky koko.t a teraz vidim ako ho dava celeho do seba. Ja uz mrdam Denisov anal v pohode a moje gule stale viac tvrdnu. O chvilku budem kricim na Denisa a ten pevne drzi Juliin zadok v dlaniach a nadhadzuje si ju na svojho vtaka. Ano vystriekaj mi ju aj ja uz budem. Tempo sa stupnuje a ja tvrdo zarazam svoj koko.t do Denisa a citim ze o chvilku exploduje. Julia zacne hlasne stonat a je jasne ze uz melie z posledneho a jej orgazmi sa uz nedaju ani rozoznat.
Je to tu mojim.telom prejde vlna vzrusenia a zacnem mu do zadku striekat davky semena.
Joo zakrici aj on a prirazi svojho vtaka poriadne do jej dierky az ona vyhekne a obaja pumpujeme semeno kazdy do inej dierky.
Julia sa zvali na Denisa a vycerpana hlasne vzdycha my este obaja pomalicky doplname posledne kvapky a obaja naraz ich vytiahneme. Z jeho zadkunsa vali moje semeno a Julii z roztuahnutej kundicky zase to jeho.

Vsetci traja lezime a rozdychavame tu sialenu jazdu na posteli...