V ordinaci

29. ožu 2024. · 2,205 views tomzmostu

Padesátka se pozvolna blíží a názorně předvádí, jak přibývající věk dokáže poškádlit tělo. Do čtyřiceti jsem chodil k doktorce jen na preventivní kontroly, teď tam chodím častěji než ke kadeřnici.
Covid vystřídal vysoký tlak a když už vše vypadalo na pohodu, blbec si zlomím při sálovce nohu. Vše završila angína, mrcha, která mě složila na pár dnů do postele.
Před x lety jsem zdravotní sestru Danu nesnášel. Pacienty včetně mě často sekýrovala a přepadávaly jí vyloženě blbé nálady.
Člověk musel zjistit, že pod tvrdou a kyselou slupkou nafoukané sestry, je slaďoučké ovoce, které až neuvěřitelně rádo mlsá čokoládu.
Poslední měsíce jsem se na sestřičku dokonce těšil, vždy jsme prohodili pár vět a nerudná padesátnice se v mých očích proměnila v milou a hlavně šarmantní dámu. Rád jsem ji škádlil lichotkami a všemožně se snažil kouzlit úsměv na její tváři. Černé dlouhé vlasy až k pasu, hnědé oči, rudě namalované rty a téměř perfektní postava. Taková žena se nedá nepochválit.
Otravnou angínu jsem po dvou týdnech přepral a nemohl se dočkat kolegů z práce. Doma už jsem bláznil.
Nastal den D a kontrolní odběr krve.
V čekárně bylo po ránu pár důchodců, kteří netrpělivě čekali na svá jména. Přesto paní Dana zavolala první mě. Doktorka chodí až na osmou a odběry startují o hodinu dříve.
,,Dobrý den sestřičko." Snažil jsem se po vstupu do ordinace směle pozdravit a odhadnout, v jakém rozpoložení se paní Dana nachází. Úplatek čokoládou byl samozřejmostí a sestřičky milý úsměv řekl vše.
Na pokyn jsem zasedl do křesla, nastavil pravou ruku a nechal ze sebe vysát vzorek krve.
Přitom jsem sledoval každý pohyb krásné ženy a v duchu hodnotil líbeznou tvář a štíhlé nožky, které vykukovaly z pod krátkých šatů. Bránil jsem se úchylným představám, ale zakázat to jednoduše nešlo. Paní Dana si všimla, jak ji sjíždím pohledem a sobecky dělala vše proto, abych toho viděl mnohem víc. Zalepila mi ruku po vpichu a zbytky z náplasti odhodila do koše. Předklonila se tak šikovně, že jsem zahlédl její krajkované kalhotky. Polilo mě horko a být to za jiných okolností, asi bych se neovládl.
Ale jsem u vážené sestřičky, v stresující ordinaci a k tomu před plnou čekárnou lidí.
Chvilku jsem seděl v křesle a snažil se přesměrovat mysl k dovolené. Zjišťoval jsem plány sestřičky na léto a sám představil vlastní.
Milou konverzaci přerušilo klepání na dveře, které se paní Dana snažila ignorovat. To se však stále opakovalo a to i přes obří nápis na dveřích - Neklepat!
Nervózní důchodce se dožadoval služeb paní doktorky a nenechal si vysvětlil, že ordinuje až za tři čtvrtě hodiny.
Dveře se rázně zabouchly a sestřička zklamaně vzdychla.
Podivná jiskra v mých očích vrátila sestřičce úsměv a naše pohledy se na dlouho spojily.

Paní Dana kontrolovala rychlotest krve a znovu se na mě usmála. ,,Výsledky máte v pořádku." Zaznělo v prázdné ordinaci a já se chystal k odchodu. Než jsem stačil vstát, sestřička se ke mně přiblížila, pohladila mě ve vlasech a tiše zašeptala do ucha.
,,Vylížéš mi kundičku?"
Její dlaň zaplula do mého rozkroku a nestydatě prohrabávala naplněné koule. Jazyk se přitom dotýkal ušního lalůčku a pohrával si s citlivou částí těla. Cítil jsem její vzrušený dech a rukou zajel pod její šaty. Hladká stehna umocňovala nadrženost a doslova katapultovala pacienta do propasti maléru.
Žíly pumpovaly krev do rozkroku, obličej zrudnul, v ústech vyschlo a já pozoroval zvrhlou sestru, jak se přemisťuje na lékařské lehátko.
Posadila se na kraj, vyhrnula si šaty, obratně stáhla kalhotky a roztáhla štíhlé nožky. Její vyholená kunda byla jako magnet, mozek ve stavu off neovládal tělo a já tu krásnou ženskou v mžiku lízal. Prsty jsem odhrnul růžové závoje a snažil se ústy brouzdat ve voňavé lasturce. Její šťáva chutnala náramně a vůně klína lahodila nosu natolik, že jsem měl v plánu ukrást mokré kalhotky. Dana mě hladila ve vlasech a užívala si vstřícnost mlsneho jazyka. Naběhlý poštěváček byl natolik citlivý, že jsem se obával, že zděné příčky neudrží naše tajemství v ordinaci. Narůstající vzdychání mě děsilo a zároveň vzrušovalo natolik, že se pták nehorázně roztahoval v kalhotech. Sestřička se v křečích doslova třásla, rozepla si knoflík šatů a dlaní si hladila opomíjená ňadra. Posléze mě vytáhla za vlasy k prsům, já nasával bradavky a olizoval obří dvorce. Povislé kozičky ladily k štíhlé postavě a nenesly stopy podprsenky. Pohoří ňader vystrkovalo věže a nabízelo očím úžasný pohled na roztomilé pihy.
Poté mě Dana vytáhla ještě výš a začala vášnivě zkoumat rty.
Postavila se, rukou sjela mezi nohy a vysvobozovala naběhlého ptáka ze zajetí. Polibky ustaly, stál jsem před lehátkem jako přibitý a sledoval sestřičku, jak drží v ruce ptáka a vkládá si jej do úst. Horké sliny mě mučily a já chtěl tuhle babu nelítostně zmrdat. Držel jsem ji za vlasy a snažil se ji něžně hladit.
Prvním klepáním na dveře se Dana nenechala vyrušit, při dalším jsem již stříkal a plnil ústa vzorkem ke kontrole.
Následný otrava už sestřičku vytočil. Ta si prsty otřela koutky úst a dokráčela sprdnout dalšího důchodce.
Já zavřel mokrého ptáka do klece a s negativními výsledky rozborů se rozloučil.
Přede dveřmi jsem od sestřičky dostal něžný polibek na ústa a lístek se soukromým číslem.

Nadimak
Regija
uzzkuseny uzzkuseny
Czech Republic Pardubický kraj
kiwiisek kiwiisek
Czech Republic Královéhradecký kraj
Selfridge Selfridge
Slovakia Trenčiansky kraj
Dino5 Dino5
Czech Republic Hlavní město Praha
Belousekk Belousekk
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Detoxik Detoxik
Czech Republic Vysočina
pietrorosso pietrorosso
Czech Republic Hlavní město Praha
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
twinings twinings
Czech Republic Moravskoslezský kraj
jara79 jara79
Czech Republic Olomoucký kraj
CIM22 CIM22
Czech Republic Moravskoslezský kraj
pacak pacak
Czech Republic Jihomoravský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
vaseksub vaseksub
Czech Republic Plzeňský kraj
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
vlada167 vlada167
Czech Republic Zlínský kraj
faolan1979 faolan1979
Czech Republic
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Rehcor Rehcor
Czech Republic
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
Antonio72 Antonio72
Czech Republic Hlavní město Praha
notor notor
Czech Republic Plzeňský kraj
tool tool
Slovakia
nismo nismo
Czech Republic Hlavní město Praha

Similar stories