Helmut

5. tra 2024. · 616 views sex2vec

Achoj, menuju se Helmut a mám krisi posního doletu. Mesi zlaštnosti patší to, že sem nemec, Coš o to, sem s pohraničí s šeskem. Asy roto umím šesky, byť ne tak dobše, jak by se ohlo sdát (ale fy my asi rosumíš). Mesi moje sájmy pačí oktobrfest a mladá šeská chluk.

Má německá důchod vís neš dobše stačí na mladá šeská chluk, sa kerýma jezdím. Méně eur vís korun šeských! V šesku je lepčí výběr mladá šeská chluk, neš Deutchland, Taky sa lepčí seny. Kromě mladá šeská chluk chodím za šeská cholka. Nejlepší byla šeská cholka Franta, kerou si já odvést na můj statek. Byla tam samšená doprovolně párkolik chodin. Lýbilo se jí to, ale byla potom špinavá, že se jí muse odvést v pšívěsu po koně.

Daší šeská cholka byla Laděna. Stýmuje a pokal sem ji do jedoho odniku, kde svítí jenom __SCO. Tu sem si taky pšivezl na statek jako meine prasokrávu. Dělali sme sejné věci jako Frantou. Dahá ale, drahá ale mos. Sejně jako bezín mý AUDI s pipojeným pšívěsem po koně. Laděna nis mos.

Lepší moje mašelka. Rásná cholka, nemecká cholka. Nemá ani polovinu věk co já. Ráda moc pachy, roto sem jy sbalil. Nalakal na ni heska šeska chluk Milouš. Méně eur vís korun šeských! Těl sy jenom řividělat na iPad a iPhone. Kuřil my péro, jasyk šykofná. Šukal sem ho v lese. Hodně semena. Vidělal sy. To doprá. Mos doprá chluk šeská cheská.

Pak jiné heská šeská chluk kašdý měsíc. Nestojí to moc jko stojí mě. Eště mám oplípený bordely. Jeden na Slapech, je to Bordeláš na fysoké nose. Hodný kurfy heský šeský, lefné. Hodně musika za málo korun. Já tam zašukat dopže mos. Mají i cholky umělý kosy s AY.

Similar stories