Karel a domina

8. tra 2024. · 1,229 views sex2vec

Ahoj, jmenuji se Karel a mám krizi pozdního doletu. Mezi mé zvláštnosti patří to, že ve svých 63 onanuji na seznamce. A to ne ledajak! Mám ženskou přezdívku, pod kterou se vždycky přihlásím. Profil mám s fotkama jedné kurvy, ověřený za úplatu.

Na neověřený profil mi sice taky nadrženci psali, ale u ověřeného je to něco jiného! To píši nadrženci snad z celého serveru. A naráz! Moje vzkazová schránka vydá pokaždé na les ocasů, i když jasně píšu, že hledám lesbu, nebo bi ženu. Teda alespoň zpočátku. Postupem času jsem si na ocasy zvykl natolik, že mě začaly vzrušovat taky. Sem tam jich pár ohodnotím, a dotyční jsou tak nadšení, že mi pošlou z ničeho nic VIP. To jsem pak nadšený já.

Často je z toho pokec o sexu, což je dost rajcovní, a snadno zapomínám, že nejsem ta žena na ověřené profilovce. U pokecu onanuju, protože je to rajc největší. Časem mi začalo být jedno, že nejvíce vybudit prasárnama dokáží neznámí muži. Někteří se mi začli dokonce svěřovat, jak to mají doma se svojí manželkou. Je to dost úchylné šukat svoji manželku i po letech. Já se ženil celkem pětkrát, ale na to co mám doma jsem nevlezl léta. A nevlezl bych na to, ani kdyby mi za to platili. To už je hezčí pěkný postavený pták nějakého čičmundy (studentíků na VŠ), kterých jsem obdržel nespočet. "Taková samica, ojel bych ťa!" Přistál mi vzkaz od nejednoho takového.

"Ohodnotíš mi péro mého manžela?" Napsal jsem z hecu dotaz.
"Jasně, pošli!" Napsal čičmunda.
"Takový evropský průměr, docela hezké."
"Vykouřil bys ho?" Napsal jsem spíš ze zvědavosti.
"Jsem hetero!" Odepsal.
"A já tvoje virtuální domina!" Napsal jsem touhy poloviny mužů, co mi píšou.
"No jo!" Odepsal.
"Tak chci, abys vykouřil mému manželovi!" Zkusil jsem.
"Tak jo!" Souhlasil neochotně.

Domluvili jsme se na záchodech v jednom obchodním centru. Sice to měl přes celou republiku, ale to bylo jedno. V uvedenou hodinu jsem strčil péro do díry. Se slovy "pozdravuje tě moje žena".

To co jsem zažil bylo něco neskutečného, až jsem nemohl uvěřit tomu, že to Čičmunda dělá poprvé. Najednou se dostavila taková úleva, a veškeré starosti odpluly na druhou stranu díry v mohutném výstřiku. "Achhh, ohhhh!" Vydal sem ze sebe, když se mi z toho skoro zatmělo.
"Jaký to bylo?" Napsal jsem mu hned zprávu přes profil.
"Nic moc!" Odepsal.

Similar stories