Povídka vskutku velmi erotická

22. srp 2014. · 11,447 views

Bylo jednou horko, ne že nebylo !Teplota od rána stoupala a modrá obloha slibovala krásný slunečný den.Jelikož byla taky sobota tak se u nás,manželé už nějaký čas,rozproudila diskuze co s načatým dnem.Samozřejmě jsme měli rozdílné názory jak tu sobotu využijeme k naší obapolné spokojenosti.Rozhodl nakonec pan příroda,proti kterému jsme vždycky krátký !

Tudíž jsme se vydali pochopitelně k vodě, a jelikož se chodíme koupat mezi naháče tak tam kde o textiláka nezavadíte! Nově příchozí už uvelebení si vás vždycky prohlédnou,ale to nikdy dlouho netrvá.Páry se většinou usadí a dají si deku vedle párů.Samotných žen je pomálu, Nám se zdařilo najít vyhovující místo vedle prázdné deky což naznačilo, že majitel je ve vodě.Taky byl a po chvíli se vrátili, dvojice muž a žena.Ani tlustý, ani tenký, tak akorát snad by se dalo řict, že do plnoštíhlosti nemají daleko.Zkrátka asi tak jako my.

Manželce se zamlouval což dala najevo zavrtěním zadku a mírným poroztažením stehen.Pár si nás také omrkl a s úsměvem odpověděli na můj dotaz jestli náhodou jsme nezabrali někomu místo které případně mohli někomu držet, že jsou se svými stávajícími sousedy, což mínili nás, spokojeni !Jak to bývá jsme se chvíli bavili takzvaně o ničem až nám začalo být horko takže jsme využili hezky čisté vody a šup do ní.

Ukázalo se že jeho partnerka není nijak moc zdatný plavec a tak se bavili tím, že jí ve vodě nosil a při té příležitosti se miliskovali.Nepřestali ani když jsme s mojí udělali pár temp a zeptali se jestli si nezaplavou taky.Oni na to, že tohle je docela fajnová činnost aby jsme to vyzkoušeli taky.

Tak jsme to tedy zkusili a zjistili že to je dost vzrušující když poblíž jsou dva kteří činí totéž !Děvčata si asi rozuměla první když se moje zeptala :Taky vám tak hezky plavou ?Jeho na to, nám to plave oběma.Tak jsme se zasmáli a začali si tykat.Po chvíli poskakování v teplé a čisté vodě jsme se dostali do bezprostřední blízkosti a začali do sebe narážet, ovšem ohleduplně, spíš to bylo jako nechtěné doteky.

To k čemu jsme my chlapi nenašli odvahu zařídili naše polovičky !Nechceš si vyměnit mužskýho, bylo řečeno !Ani jeden z nás si nepamatuje která to řekla, a rázem já nosil ve vodě jeho a on mojí manželku, za notného výskotu našich partnerek jsme si to hezky užívali všichni čtyři.

Nevím jak na tom byl on, ale já jsem vzrušením ani skoro dýchat nemohl !A na oslavu našeho seznámení jsme uspořádali intimní dýchánek kde nám naše ženušky udělaly módní přehlídku erotického prádla, ale to už je zase jiná historie.