Černé kalhotky

24. tra 2024. · 1,560 views BosorkaZhor

Dveře se otevírají a jdeme dál. Do útrob saunového ráje. Už v šatně mi předáváš malou papírovou taštičku s logem italské značky spodního prádla. Jsem překvapená. Bylo to jen flirtování a provokování, které jsi vzal vážně. Tuším v ní černé, krajkové brazilky či něco na ten styl. Usmívám se. S pocitem rozmazlované bohyně taštičku dávám do skříňky a jen zabalená do sarongu jdu s tebou do sprchy.

Moc lidí není, ale přesto si nás hned na začátku oblíbí "Tesco dědek". Týpek kolem pětašedesáti, co se tak nějak všude za námi plíží jako stín s igelitkou z Tesca. Při jedné sauně si lehnu tak, abych se chodidlem dotýkala tvého stehna. Pod sebou sarong, na sobě nic. Užívám si to teplo a tvou přítomnost.
Je mi božsky. Po chviličce se zavřenýma očima, kdy mám vypnutý mozek, cvakne magnet na dveřích. Pak slyším zapraskání lavice. A ticho. Jen nějak vnímám, že je něco jinak. Otevřu oči a naproti mně o lavici výš tesco dědek zírající mi na proužek v klíně a prsa. Ještě chviličku tam ležím, ale když vidím, že nemá potřebu ani po přistižení dívat se jinam, tak se zvedáme odcházíme.

Po chvilce se ale podaří něco jako malý zázrak. Další kolo v sauně máme jen pro sebe. Drobnými doteky a polibky oblékáš mé tělo do své něhy. Rozpouštím se do tvých dlaní. Vzácných několik minut, kdy jsme v našem časoprostoru jen my dva. Cvakne magnet a přidává se postarší muž. Lehá si a otáčí hlavu tak, aby na nás neviděl. Galantně nám přenechává onen moment viset dál ve vzduchu. Lehám si na záda s pokrčenýma nohama. Hladíš mě po vnitřní straně stehen, až do klína. Unášíš mě tím tam, kde není jiných očí, než tvých. Ještě pár vzácných vteřin, které nám věnoval onen neznámý. Pohyb za prosklenými dveřmi nás vrátí zpět. Zvedáme se. Jdeme ochladit naše těla i mysl. A potkáváme tesco dědka. Očividně rozčarovaného, že jsme mu předtím zmizli. Demonstrativně se posadí tak, aby viděl na všechny východy. Přesto zase proklouzneme. S drobnými doteky a polibky si užijeme zbytek našeho času.

Pak sprcha a přesuneme se do šatny. Udělám dobrý skutek a u fénů se jen v ručníku postavím proti zrcadlu tak, aby mě viděl i onen dědek, který se do šatny vyřítí za námi. Obléká se. Odkládám ručník a najednou se zasekne u ponožek, které mu nejdou natáhnout. Zápasí s nimi. Potutelně se směju. Po chvilce ale uzná, že už ho tlačí čas a tak opouští prostor společných šaten s nespokojeným mrčením.

Směju se a jdu k tobě. Ze skříňky rychle vytahuji ono taštičku. Máme málo času. Stojím zády ke vstupu do sprch a slyším, jak si za mnou nějaká slečna jde pro ručník a sprcháč. Otevírám ji. V bílém, šustivém papíře jsou brazilky. Přesně jsi trefil můj styl. Černé. Na dotek je poznat, že krajka je kvalitní, velice jemná. Ptám se, jestli mi je chceš obléct. Nezaváháš. Tvé prsty něžně přejíždí po mé kůži. Vzrušuje mě ten pocit. Dotek tvých prstů a krajky na kůži. V hlavě mi přejede myšlenka na tvé rty v mém klíně. Krásná představa.

Do šatny vchází další člověk a tak se pomalu dooblékám. V kůži cítím ještě tvé doteky a nemám dost. Chci víc. Chci se rozkročit nad tvými rty. Chci cítit tvé prsty zabořené do kůže mých stehen. V hlavě mi křičí touha, ať mi to uděláš. Hladově, animálně. . . .a zatím vracím klíč od skříňky na recepci.