Něžně perverzní sexík

6. lip 2017. · 6,402 views denny-01

Začíná to vždycky podobně.... když jsme spolu živě...tak stačí pohled... jemňounká pusinka... pomaloučká..sladká a ještě pomalejší... stupňující se ve vášeň.
Když nejsme spolu,tak stačí třeba jen nějaká narážka a nebo slovíčko a docela se roztikám... co já..moje nenasytka a má chuť bez ohledu na to,co říkám já.
K téhle slasti dopomohla náhoda,nemohla jsem se od tebe odtrhnout a chtělo se mi čůrat.Z legrace jsme plácla,že si tě vezmu s sebou na záchod...že mi pomůžeš .Souhlasil si a oči ti krásně zářily chtíčem.Vzal jsi mě za ruku,hladil políbil,a odvedl na toaletu... Stáhla jsem si kalhotky,hladil jsi mě a líbali jsme se... cítila jsem ,jak jsi krásně vzrušený. Rozepnula jsem ti košili ..hrozně mě v ní rajcuješ... nejraději bych ji na tobě hned roztrhala..hmm..ale to až zase jindy.
Pomalu se posadím co nejdále a co nejvíc se rozkročím...poklekneš ke mě... hladíš mě po stehnech... povytáhneš bradavku z podprsenky...olízneš a já hořím nedočkavostí...
Rozhrnu si závojíčky a začnu si jemně laskat poštěváček ... přejíždím okolo něj..ty mě líbáš po krku..občas jemně kousneš..a cítím tvojí ruku, tvé prsty ,jak přejíždí po mé horké kundičce... a jak z ní teče štáva až ven, jak touží ,abys do ní zajel prstíkem ,což uděláš, nejdřív jí škádlíš jedním prstem,a pak přidáš druhý.. jemně a pomalu,jindy mám ráda drsněji,rychle až nadoraz,ale teď chci zrovna takhle..a moc.Chvíli mě ještě takhle laskáš, a pak prsty vytáhneš... dáš mi je olíznout..mňam, a pak už nastavíš dlaň pod kundičku,protože už to nemůžu vydržet a chci ti do ní při laskání pouštět malé proudy teplého zlatého deště....vždycky zatlačím... trošku pustím a zase se laskám..hladíš mě a líbáš... a já začínám hlasitěji vzdychat a zrychlovat laskání.Poštěváček naběhnul,je jako kamínek,citlivej a chtívej...dráždím se okolo..cítím tvé prsty a tvou dlaň a takhle se to neustále opakuje a zrychluje,až potom těsně před vyvrcholením...už čůrám v kuse a se silným zavzdycháním se udělám... vytáhneš ruku ,já se zase ochutnám,postavíš se ,uvnitř mi to tiká a škube doznívajícím orgasmem a já vidím tu velkou bouli na tvých kalhotech..rozepnu ti je osvobodím ho celého ven a pevně chytnu.Hodně pevně,přesně tak jak to máš rád,jednou rukou držím ocásek a jemně ho masíruju po celé délce ,druhou si přitáhnu tvé koule, chytnu je a bude tě za ně jemně popotahovat a mačkat..olizuju po celé délce,a ty mi pomáháš,držíš mi vlasy..aby mě nezlobily a nepřekážely... mám ráda když mě držíš za vlasy...hmmmmm.
Olizuju ten hebký leský žalud a zajíždím kmitavě jazýčkem do skulinky,až si ho zasunu pomalinku co nejhlouběji ..povytáhnu a začnu sát.Střídám hloubky a rychlost,snižuju a zvyšuju tlak... díváš se na to a občas se naše oči spojí..líbí se mi ,když vidím,že se necháváš unášet slastí.
Takhle chvíli pokračujeme až mě zastavíš,že máš nápad..postavíš mě... vytáhneš prsa z podprsenky.. bradavky mám ztuhlé,až mě bolí otočíš mě zády k sobě.. a přitiskneš prsama na ledové dlaždice...popadneš mě za vlásky..já se prohnu a tvoje kopí do mě zajede jako meč do pochvy...co nejhlouběji a takhle chvíli zůstanem.je to jen chvilka,ale mě to přijde jako věčnost..chci tě..chci abys mi to udělal ,šeptám ti to.. a ty mě hladíš a říkáš,ještě chvilku vydrž... ještě chvilinku a pak najednou zničeho nic,když to nečekám,tak rozjedeš divokou jízdu... hladíš mě po zádech,občas plácneš přes prdelku... a když trochu zpomalíš... nabereš prstem trochu mé štávy a zkusíš polaskat vstup do prdelky..a když vidíš,jak se mi to líbí a jak se stupňuje vzdychání,tak tvůj palec pomaloučku zajede dovnitř a u toho ,jak mi to parádně děláš,mě ještě dráždí v análku... nevím ,kde mě to bere víc... a já cítím,jak se blíží ta obrovská vlna orgasmu ,který přijde a vzápětí se vystřídá s orgasmem v prdelce... jsi nezkrotnej a jedeš dál..a já se za chvíli znovu tříštím ve své slasti na malé kousíčky a chci abys mi naplnil pusu... vytrhneš ho ze mě ..otočíš mě ,já se posadím na mísu a bez otálení otevřu pusu a snažím se ho celého zhltnout.. jsi tak vzrušený a je to tak blízko,že stačí pár pohybů a plníš mi pusu sladkou horkou štávou,kterou si tak moc ráda vychutnávám... polykám a nechávám tě zasunutého ve své puse ještě chvilku.... a ted potřebuju..abys mě odvedl do postýlky a by jsme si dovychutnali tenhle úžasnej okamžik...schoulím se ti do náruče... poslouchám tvé srdce ,jak bije,jak oddychuješ,hladíš mě a užíváme si ještě chvíli tuhle nádheru,až do úplného uklidnění,které jako vždycky přerušíme smíchem,protože někdo z nás plácne nějakou legraci..a je to kráasný,když mě orgasmem a smíchem obšťastňuje ten samý člověk,kterého mám tak moc ráda.
denny-01