Nejhorší sex

31. srp 2019. · 1,826 views MyFuckingDiary

Po rozchodu s mou první velkou láskou jsem byl v prváku na výšce. Bydlel jsem na kolejích se svým kamarádem ze střední školy, právě tím který mě vozil každý den autem na střední. V té době jsem měl jen dva zářezy na mojí pažbě sexuálních partnerek. A chtěl jsem si užívat! Prakticky od prvního dne, co jsem se ocitl sám, jsem k tomu začal hledat příležitosti.

První která se naskytla, byla jednou večer po pár pivech. To jsem napsal jedné holce od nás z města, kterou jsem měl v přátelích. Líbila se mi, ale nikdy jsem s ní neprohodil jediné slovo. Jmenovala se Michaela, byla o dva roky mladší, vysoká jako já, štíhlá, k tomu tak čtyřky prsa a dlouhé rovné hnědé vlasy sahající do půlky zad. Co se vzhledu týče, hodně mě přitahovala. Přes písmenka byla celkem fajn a hned první pátek, co jsem jel domů, jsem ji pozval večer na víno. V reálu byla ale tichá, skoro se mnou neflirtovala a moc zábavy s ní nebylo. Rozhodl jsem se jí trochu opít v naději, že prolomím ledy. To se ale nestalo. Naopak byla smutná, depresivní a rozpovídala se o tom, jak je furt sama a že jí nikdo nechce. A mě bylo hned jasné proč. Fyzicky se mi ale hodně líbila, tak jsem si řekl že to s ní nevzdám. Trochu jsme to ale přehnali a dost se opili, hlavně ona. Cestou domů fňukala, pořád na mě visela a sotva šla. Já byl na tom podstatně lépe, tak jsem jí odvedl až k domu. Tam se mi při loučení vrhla kolem ramen a začala mě líbat, no v jejím stavu spíš oslintávat. Cestou od ní jsem si říkal, že to byl děs, ale ten její vzhled mě pořád lákal. A navíc, měla piercing v jazyku!!!

Druhý den ráno se mi hned omlouvala a zvala mě na zábavu v našem městě. Tam jsme se opět opili, líbali jsme se a já začal vtipkovat, že si ji odvedu domů do své velké postele. K mému údivu s tím souhlasila a já toho zneužil a opravdu to udělal. Ve dvě ráno jsem jí propašoval do svého pokoje a začal ji svlékat. Potom bohužel i sebe, protože byla naprosto pasivní. Bylo to poprvé co jsem po tom měl sex bez kondomu, a ona byla moje první holka která brala prášky. To bylo ale jediné plus na tom celém. Teda ještě možná její krásná postava a nádherná prsa. Celou dobu jen ležela na zádech, ani nohy nezvedla a monotónně vzdychala. Piercing v jazyku jsem cítil jen když jsem ji líbal. Po tom všem mi ještě div nevynadala, že jsem jí postříkal břicho a neudělal se do ní.

Pokaždé, když jsem odjížděl na kolej jsem si říkal jak nudné to s ní je a vzpomínal na Nikolu. Pokaždé ale, když jsem se po celém týdnu bez sexu vracel zase zpět, jsem toužil po jejím těle a celé se to opakovalo. Nikdy se to ale nezměnilo. Jen ležela na zádech, na můj popud mi nastavila zezadu, nebo si vylezla na mě, ale to bylo snad ještě horší. Svůj krásný zadek neuměla pořádně našpulit, na koníčka se po mě válela jak pytel brambor. Péro mi kouřila jen jednou, když jsem si o to sám řekl, ale ani to nebyl žádný zázrak. Do ní jsem se nevystříkal ani jednou, protože jsem si říkal, že kdyby otěhotněla, tak s ní bych teda děti nechtěl. Vydržel jsem to s ní jen dva měsíce a do dneška jí hodnotím jako asi nejhorší sexuální partnerku. Přitom byla tak sexy!

Jakmile se při mém vysokoškolském životě naskytla příležitost, s ní jsem to ukončil a šel zase dál. A to bylo právě, když jsem poznal Petru....