Pohovor - nožky

10. stu 2019. · 3,768 views an32

Se slečnou Janou jsem se poznal na internetové seznamce. V zásadě jsme si vyměnili jen pár SMS a fotku, takže při našem prvním setkání jsme se v zásadě prakticky neznali. Zmínil jsem se, že ve firmě, kde pracuji právě probíhají pohovory, kde vybírám nové zaměstnance a napadlo nás to využít.

Nejprve jsem dostal za úkol, koupit slečně Janě pěkné kalhotky. Poslala mi přesnou velikost, ale aby to nebylo jen tak jednoduché měl jsem za úkol jít do obchodu v konkrétní dobu, vybrat 3ks různých kalhotek a poslat jí fotky. Po pár minutách si slečna Jana vybrala, které kalhotky mám koupit. Nakonec jsme se dohodli na termínu pohovoru a co si mám donést do práce.

Den se táhl, měl jsem dva pohovory dopoledne. Se slečnou Janou jsem byl domluvený na brzké odpoledne a už jsem byl jako na trní. Přišla přesně na čas. zaklepala a čekala až jí otevřu. Na sobě měla kozačky, punčochy, kostkovanou sukni, bílou halenku s výstřihem a tmavé sako. Slušně jsem pozdravil, ale slečna jen houkla ahoj a prošla kolem mě. Sundala si sako a já jsem si všiml, že má u halenky rozepnuto o knoflíček více. Posadila se na mé křeslo a nohy si dala na stůl. Pak jen ukázala na místo vedle sebe. Zavřel jsem dveře a přešel k ní. Klekl jsem si a začal jsem jí líbat boty. Pěkně od špičky, přes nárt, kotník a výš až k okraji a zase zpátky. Nejprve pěkně jednu, zároveň jsem jí hladil. Pak mi slečna nastavila druhou botu a první zamířila do mého klína. Začala mě dráždit, zatím ještě přes kalhoty. Po chvilce mi začal pěkně tuhnout. To už mě ale slečna Jana vyzvala, abych ukázal, co jsem měl přinést. Rozložil jsem před ní na stůl nově koupené kalhotky, obojek, skřipce na bradavky, pouta a důtky.

Slečna Jana vzala obojek, přistoupila ke mně tak těsně, až jsem měl její ploché bříško na své tváři. Pak mi nasadila obojek kolem krku, sklonila se ke mně a mně se otevřel výhled na její výstavní prsa v krajkové podprsence. Zašeptala mi do ucha, abych si rozepl kalhoty a kdybych stále ještě neklečel, z jejího sladkého dechu by se mi podlomila kolena. Pak mě začala za obojek zvedat. Postupně, pomalu jsem se zvedal, na těsno kolem jejího štíhlého těla. Cítil jsem vůni jejího parfému, jejího těla, na své tváři jsem cítil její ňadra. Pak se mi podívala do očí, jednou rukou si mě přidržovala za obojek a druhou vtěsnala mezi naše přimáčknutá těla a strčila mi do rozkroku. Pěkně pomalu mě začala honit. Při tom se mi stále dívala do očí, na tváři jí hrál drobný úsměv a v očích skákaly jiskřičky.

Po chvíli přestala, sedla si zpět do křesla a jen mě vyzvala, abych si stáhl kalhoty. Stál jsem před ní, s kalhoty u kotníků a obojkem na krku a ona si mě jen tak prohlížela. Dala si nohu přes nohu a jen tak jakoby mimochodem, mě začala dráždit špičkou boty. Při tom si zamyšleně prohlížela věci na stole, občas sklouzla pohledem na mě a pousmála se, jako by přemýšlela, co s tím, občas si přejela rukou přes prsa, jakoby si přála použít to na sebe. Pak si všimla, mokrého fleku na mých trenýrkách a jejích botech. Rozhodla se, že dnes si budu užívat já. Znovu jsem si klekl a musel jsem jí boty očistit jazykem. Pomalu, centimetr po centimetru, od špičky výš a výš, až se obě krásně leskly. Pak jsem jí na příkaz boty rozepl a sundal. Kombinace vůně kůže, silonek a jejích nohou byla přímo omamná. Zhluboka jsem ji vdechoval a téměř se třásl vzrušením. Slečna Jana mě nechala několik vteřin inhalovat přímo z jejích stále teplých botiček.

Znovu mi nabídla své štíhlé nožky, zatím stále ještě oblečené v punčochách. Nejdříve jsem k nim přivoněl. Pěkně od prstíků, přes nárt výš až ke kotníku. Pak zespodu, od paty, celé chodidlo až k prstům. Pak jsem přidal jazyk, znovu celé chodidlo, prstíky, nárt a kotník a pak jsem postupně zamířil výš a výš. Líbal a laskal jsem ty nádherné nožky, hladil a masíroval lýtka a líbal krásná stehna až jsem se dostal k okraji punčoch. Jemně jsem je chytil do rukou a opatrně stáhl. Nejprve jednu a pak stejně pomalu i druhou. Byl jsem opojený její vůní a pohledem hltal krásu jejích, teď už svlečených, nohou. Vzrušení bylo neuvěřitelné a ona jen seděla a potutelně se usmívala.

Nechala mě stáhnout si i trenky. Pak ze stolu vzala skřipce. Vsunula mi ruku pod košili a připnula je na bradavky. Zpočátku byla bolest silná, ale postupně otupovala a když jsem se směl vrátit k jejím nožkám, soustředil jsem myšlenky úplně jinam. Líbat, laskat a masírovat její nohy bylo přímo božské. Cítil jsem na svých rtech její holou kůži, laskal ji jazykem, ochutnával lehce slanou chuť. Nevynechal jsem ani kousíček. Každý prstík zvlášť. Jedním dlouhým pomalým tahem jsem jí olízal chodidlo, od paty až k prstíkům. Přitom jsem jí masíroval lýtko a všiml jsem si, jak mě sleduje pohledem. Lehce pootevřené rtíky dávaly tušit, že se jí to snad také líbí. Já jsem si to užíval maximálně. Znovu jsem byl u prstů a snažil jsem si je vzít do úst všechny, jak to šlo. Pak výš, olízal jsem nárt, kotník a znovu zpátky. Dlouhými tahy jsem se věnoval jejím nohám, od kotníku ke kolenu. Znovu a znovu. A zase zpět k prstíkům, chodidlo, kotník, lýtko a koleno. Posunul jsem se výš a začal jí laskat na stehnu, úžasném, nádherném kousku těla. Nejprve jsem jí hladil, líbal a lízal zepředu a postupně se přesouval k vnitřní straně stehna. Výš a výš až téměř k jejímu klínu. Cítil jsem její vůni a ona mě přitom dráždila nožkou v rozkroku. Vybídla mě, abych se věnoval i druhé nožce a já začal znovu od začátku. Od prstíků. Její vůně a chuť byla přímo božská. Po dlouhé době jsem se dostal znovu k jejím stehnům. Klečel jsem mezi nimi a snažil se dostat výš a alespoň zahlédnout její voňavé kalhotky. To se jí ale už nelíbilo. Odstrčila mě a rozhodla se mě potrestat.

Musel jsem položit lokty na stůl a opřít se o něj. Stál jsem ve své kanceláři v předklonu, opřený o stůl, kalhoty a trenky stažené ke kotníkům. Díval se na dveře a doufal, že nikdo nevejde. Slečna Jana se nade mě předklonila až jsem cítil její prsa na svém těle. Do ucha mi pošeptala, že má pro mě překvapení. Vzala si ze stolu nové kalhotky, stoupla si za mě a slyšel jsem, jak si svléká svoje a bere si na sebe ty nové. Použité kalhotky pak položila přede mne. Přitlačila mi k nim hlavu a já opět cítil božskou vůni jejích ještě teplých a lehce zvlhlých kalhotek. Nasával jsem ji plnými doušky a náhle přišla první rána důtkami na můj vyšpulený zadek. A další a další. Po několika ranách slečnu Janu začalo obtěžovat mé hekání a rozhodla se použít kalhotky místo roubíku. Nacpala mi je do úst a převázala punčochami, abych je nemohl vyplivnout. Po chvilce jsem začal vnímat jejich chuť. Lehce hořkoslaná, kořeněná, naprosto úžasná. K tomu vůně silonek. Božská kombinace. Téměř jsem přestal vnímat rány dopadající na můj zadek. Zanedlouho, jsem jej měl jako v jednom ohni. Slečna asi po 25 ranách přestala. Přistoupila ke mně a začala mi hladit od výprasku červené půlky. Pak mi strčila ruku mezi nohy a začala mě honit. Přitom jsem v ústech stále vnímal chuť jejích kalhotek. Sliny ji rozpouštěly více a více a já je polykal jako božský nektar. Najednou přestala, jakoby přesně věděla, že už bych o moc déle nevydržel. Vyndala mi své kalhotky z úst a nechala mě olízat mé šťávy z jejích rukou a prstů.

Odtáhla mě za obojek a znovu přinutila kleknout. Pak mi sundala skřipce a promnula bradavky. Bolestí mé vzrušení opadlo. Vzala ze stolu pouta a spoutala mi ruce za zády. Pomalu přešla přede mě, opřela se o psací stůl a vyhrnula si sukni. Jen pohled na její plný, kulatý zadeček v nových tangách mi málem stačil k výstřiku. Vybídla mě, abych ji líbal. Nemusela pobízet dvakrát. Začal jsem ji líbat na zadečku, každou půlku jsem zasypával polibky a snažil se nevynechat ani kousíček. Najednou si mě přitáhla a doslova mi strčila nos mezi své půlky. Jazykem jsem se snažil dosáhnout co nejdál a vnímal její blízkost. Jinak než do blízkosti análního otvoru mě ale nepustila. Přesto jsem si to užíval. Pak mě zas odstrčila, sundala pouta a sedla si zpět do křesla.

Dovolila mi znovu líbat a laskat její nohy. Nejprve na zemi, pak jsem je směl zvednout a lízat chodidla. Když byly její nožky pěkně vlhké, pokynem mi naznačila, že smím zapojit i svůj penis. Držel jsem jí nohy v rukou a šukal mezi ně. Přitom jsem viděl její výsměšný pohled. Nádherná žena, oblečená v sexy oblečení sedící v křesle a před ní klečící muž, kalhoty stažené ke kotníkům, ojíždějící její nohy. Dlouho to ale už vydržet nešlo. Jednu nohu mi dala před obličej a nabídla k lízání a tou druhou mě dráždila zespodu. Já jsem si ho honil a doslova se kroutil rozkoší. Pak přišel výstřik. Pocákal jsem jí lýtko, nárt a největší dávka zůstala na prstech. Viděl jsem, jak jí znovu v očích hrají jiskřičky. Opřela se o nohu, kterou jsem až doteď líbal a nabídla mi k očištění tu pocákanou. Nejprve jsem jazykem začal od chodidla a spodní strany prstíků. Tlačil jsem jí jazyk postupně mezi všechny prsty a vylizoval vše co tam bylo. Pak jsem je ocumlal a očistil, každý zvlášť i všechny dohromady. Pokračoval jsem na nárt a lýtko až měla nožky dokonale čisté.

Slečna Jana se jen usmála, nechala obléct své punčošky a obout boty. Pak se zvedla a odešla. Mě nechala klečet na zemi, s chutí vlastního spermatu v ústech a použitými kalhotkami před sebou. Ale s plnou hlavou dokonalého zážitku.

Similar stories