Na Mladějově

5. tra 2020. · 1,404 views zel.raul

NA MLADĚJOVĚ
Jmenuji je Petr z Mladějova a narodil jsem se přesně před padesáti lety, léta páně 1230. Malé panství kolem hrádku Mladějov, rozlehlé lesy a několik vesnic, mi dovoluje trávit bezstarostný život. Byl jsem dvacet let ženatý, ale má žena, Kateřina, před několika lety nešťastně zemřela. Ovšem kuchařka Matylda a děvečka Barbora se starají o to, aby mé lože nevychladlo a čůrák zůstával stále tvrdý. Osud mi nedopřál potomka a dědice. Jsem ale stále při síle a snad se za léta co mi na světě zbývají se možná ještě ještě syna dočkám.
Celý týden jsem byl nemocný. Ležel jsem v horečkách. Teď už jsem ale konečně v pořádku a dopřávám si bohatou večeři v hodovní síni. Barbora nosí na stůl pečená kuřata a já je zapíjím žejdlíky dobrého piva. Naklání se nade mě a její mohutná vemena se jí derou ven z těsného živůtku. Chyběla mi. V jejích pětadvaceti letech jsou i přes svou obří velikost stále pevná. Dnes v noci si je vezmu. I celé její tělo. A i ona dobře ví, co jí čeká.
„Mám dost. Ukliď ze stolu a pojď mi odestlat,“ poručím. Odebereme se do mé ložnice a Barbora rozdělá oheň v krbu. Velká místnost je v několika minutách příjemně teplá. Pokynu jí, aby mi pomohla vyzout boty a svléct oděv. Stojím před ní nahý a v Barbořiných očích vidím zklamání, že můj úd zatím visí zvadle dolů. Jen se usměje, klekne na postel a vykasá si svou dlouho sukni. Ví moc dobře co na mě platí, potvora. Její mohutná, hruškovitá zadnice mě pokaždé bezpečně vzrušila. Barbora kroutí prdelí a já beru čůráka do ruky. V mžiku je tvrdý jak pyj mého hřebce. Pustím ho, rukou zajedu mezi macatá stehna a dlaní pevně zmáčknu její chlupatou kundu. Je mokrá, šťáva z ní teče jak z lesního pramene. Barbora vykřikne a otočí se na mě. „Chyběl jste mi, pane. Váš čůrák mě týden zanedbával.“ „I ty mě,“ pomyslím si. „A dnes v noci nám to oběma vynahradím.“
Trochu poodstoupím a svůj tvrdý pyj nastavím Barboře k obličeji. Okamžitě celý mizí v jejích něžných ústech. Lačně ho saje a jazykem krouží po naběhlém žaludu. Oplácím jí podobným způsobem. Dvěma prsty rejdím v její mokré díře a celou ložnicí se rozléhá hlasitý mlaskavý zvuk šoustaného pohlaví a Barbořiných tlumených vzlyků. Cítím, že budu. Ale nechci se vystříkat do pusy, dnešek si chci užít daleko víc. Stoupnu si za stále klečící Barboru, posunu jí blíž ke kraji postele a jediným tvrdým přírazem vrazím čůráka do její rozevřené kundy. Hlasitě vykřikne. Na chvíli se zarazím a vychutnávám stahy jejích kundích svalů. Potom jí chytnu za boky a tvrdě šoustám. Barbora mi pomáhá a její půlky mlaskavě naráží na mé břicho. Obrovské cecky jí visí a já neodolám a tvrdě je zmáčknu v obou dlaních. Ještě několik rázných přírazů a Barbora řve ve svém prvním dnešním orgasmu. Oba se svalíme na postel a chvíli odpočíváme. Ale Barbora mi odpočinku nedopřeje, dnes je při chuti stejně jako já. Sedne si na mě a ztopořeného čůráka si sama zavede do své roztoužené píči. Předkloní se a začne mě dusit svými vemeny. Bradavky má tvrdé a já je lačně líbám a cucám a jazykem jezdím kolem tmavých prsních dvorců. Mačkám její měkké půlky a pomáhám přirážet.
Vtom se ozvě zaklepání a do ložnice vejde Matylda. Je starší než Barbora, ale kozy a zadek má stejně velké jako ona. Nese mi zbytek kuřete kdybych v noci dostal hlad. „Ach, promiňte, pane. Nevěděla jsem…..“ Mlčky jí pokynu aby zůstala. Sedne si na postel a závistivě nás s Barborou sleduje. Rukou si zajela pod sukni a představuji si, jak si laská svou kundu, do které už můj čůrák tolikrát zajel. Oči má přivřené a tiše vzdychá. Mám chuť na obě. Mezitím co se Matylda svlékla a klekla na postel, shodím ze sebe Barboru. Obe dívky teď klečí vedle sebe a nabízí mi své mokré nadržené kundy. Mám chuť na jejich šťávy. Pokleknu k jejich zadnicím a vášnivě lízám jejich chlupatice. Jejich chuť a vůně mě ještě více rozvášnily. Teď mám na výběr dvě lačné kundy do kterých střídavě vrážím svůj celý týden zahálející klacek. Dívky řvou jak štvaná zvěřa jejich křik mě ještě víc rozvášní. V ocasu mi začíná cukat a přemýšlím, kterou z nich vykropit svým horkým semenem. Nechci zanedbat ani jednu z nich a tak postříkám obě dvě kroutící se velké zadnice.

Všichni tři se svalíme na postel a těžce oddychujeme po prožitých orgasmech. Ale jak Barbora tak Matylda jsou dnes neúnavné. Matylda mi poklekne na obličej a nechá mi ochutnat svou šťávou promáčenou kundu. Dusí mě nezbývá nic jiného než ty potoky kundího mléka slízat. A dole cítím, jak Barbora můj ocas zabalila mezi své kozy. Netrvá dlouho a je stejně tvrdý jako dřív. Teď ale zatoužím po něčem těsnějším. Přinutím Matyldu kleknout a zezadu čůráka zarazím do její prdele. Má jí stejně úzkou jako kundu širokou, ale dobře vím, že to má ráda i tam. Vykřikne bolestí rozkoší zároveň. A zatímco mi Barbora hladí kulky, tvrdě si jí zezadu beru. Týden půstu byl znát a ani ne po minutě opět stříkám. Ještě chvíli zůstávám zaražený a když ocas vytáhnu vidím, tak jí husté semeno teče ze zadku po stehnech.
Pro dnešek už mám ale opravdu dost. Ještě nechám Barboru, aby mi umyla můj ulepený ocas a uléhám ke spánku.

Similar stories