V hopodě

14. lis 2020. · 2,148 views zel.raul

Po delší době jsem se opět dostal k psaní……

Jmenuji je Petr z Mladějova a narodil jsem se přesně před padesáti lety, léta páně 1230. Malé panství kolem hrádku Mladějov, rozlehlé lesy a několik vesnic, mi dovoluje trávit bezstarostný život. Byl jsem dvacet let ženatý, ale má žena, Kateřina, před několika lety nešťastně zemřela. Ovšem kuchařka Matylda a děvečka Barbora se starají o to, aby mé lože nevychladlo a čůrák zůstával stále tvrdý. Osud mi nedopřál potomka a dědice. Jsem ale stále při síle a snad se za léta co mi na světě zbývají se možná ještě ještě syna dočkám.

Vyrazil jsem do města za obchodem. Dívky jsem nechal samotné na hradě a po pravdě jsem se i těšil, že si odpočinu od jejich nenasytných dírek. Nakoupil jsem vše potřebné a zpět vyrazil až pozdě odpoledne. Brzy se setmělo a mě nechtělo jet hustým tmavým lesem, na cestách nebylo zrovna bezpečno. Naštěstí jsem v dálce uviděl rozsvícená okna hostince. Ve vyhřátém výčepu jsem hostinskou požádal o nocleh a obstarání mého koně. Znaveně jsem usedl do kouta na dřevěnou lavici a poručil si šťavnatou pečínku a džbán vína. Po dlouhé cestě mi opravdu vyhládlo.
Nemusel jsem dlouho čekat. Za chvíli přede mě hostinská položila talíř s velkým kusem vepřového a džbánek dobrého červeného vína. Předklonila se, usmála se a nechala mě na chvíli nahlédnout do svého výstřihu. Živůtek byl pro její velká prsa hodně těsný. Oplatil jsem úsměvem, z váčku hodil na stůl pár grošů a konečně jsem měl čas si jí prohlédnout. Přesně typ ženy, jaké mám rád. Už žádná mladice, hádal jsem jí trochu přes čtyřicet. Silné boky a břicho a obrovská vemena, do kterých jsem dostal chuť se zabořit. Sebrala mince ze stolu, vyhrnula sukni a dala si je do koženého váčku u pasu. Mě tím poskytla pohled na svá bílá tlustá stehna.
Dal jsem se z chutí do jídla. Byl jsem tak zabraný do krájení propečeného masa, že jsem si ani nevšiml, že v hostinci nejsem sám. V tmavém koutě seděla drobná mladá dívka. Zvedl jsem hlavu od talíře, abych si jí mohl lépe prohlédnout. Byla opravdu mlaďounká. Dlouhé černé vlasy jí padaly až do půlky zad. A s její drobounkou postavou ostře kontrastovaly velké pevné kozy. Cítil jsem její zvědavý pohled. S úsměvem jsem jí pokynul. Posadila se vedle mě a já před ní přisunul talíř s masem. Nenechala se dlouho pobízet. Rychle hltala až jí mastnota stékala po bradě na krk.
Za chvíli byl talíř prázdný. „Děkuji mnohokrát za trochu jídla, pane“, obrátila se na mě. „Já vám bohužel nemám moc co nabídnout. Možná jen trochu potěšení.“ Než jsem si stačil uvědomit, jaký druh potěšení má na mysli, vykasala si sukni až k pasu, roztáhla nohy a poskytla mým očím pohled na svou silně chlupatou kundu. „Už poznala hodně mužů, pane. A teď je připravená pro vás,“ zašeptala mi do ucha. Snad proto abych si to nerozmyslel mě chytla za ruku a zavedla jí do svého klína. Probíral jsem se houštinou hustých chlupů. Píču měla vlhkou, horkou a rozevřenou a já si v ní smočil prst a hned po něm druhý a třetí. Hlasitě vzdychala. Rozvázala si šňůrky u halenky abych se mohl kochat pohledem na její mladé pevné cecky. Nezůstal jsem jenom u pohledu a vášnivě se přisál k velkým tmavým bradavkám, které mi v ústech rychle ztvrdly. Cítil jsem, jak mi v kalhotách nahmátla můj tvrdý úd. Překvapivě na mě pohlédla. „Ach, pane. Váš čůrák je tak krásně velký a tvrdý. Málo jsem takových v sobě měla.“ Pevně ho zmáčkla v dlani a dopřávala mi úžasnou masáž. Byl jsem blízko výstřiku, ale na něj bylo ještě brzy. Pokynul jsem jí. Svlékla sukni i halenku a obkročmo na mě nasedla. Zkušeně mi vzala pyj do ruky a pomalu za zavedla na kraj své mokré nadržené píči. Prudce dosedla hlasitě vykřikla, když jí můj velký čůrák zajel až k děloze. Stehna pevně obemknula kolem mých boků a začala rychle přirážet. Oči zavřené, hlavu zakloněnou a hlasitě hekala. K jejím vzdychům se přidával mlaskavý zvuk mokrého přirození. Kozy jí létaly sem a tam a já měl co dělat, abych mezi rty udržel ztopořené bradavky.
Zvedl jsem hlavu a na protější straně místnosti uviděl tlustou paní výčepní. Stála tiše opřená a zeď s rukou pod sukní a nenechávala mě na pochybách, co její ruka provádí. Když spatřila, že jí pozoruji, začala provokovat ještě víc. Svlékla se, vzala svá obří vemena do dlaní a začala se otáčet dokola. Nemohl jsem se vynadívat. Tak obří kozy a mohutná kulatá zadnice….. Pupek jí trochu zakrýval kundu, ale to jen zvyšovalo mou představivost a chtíč. Pomalu přišla blíž. Nadzvedla si břicho a kundu mi nastavila skoro až k nosu. „Chcete si přivonět, pane? Je to už dávno, co v sobě měla pořádný kus mužského. Koukněte, jak je celá nadržená.“ Měla pravdu. Voňavá šťáva jí tekla až na stehna. Setřásl jsem ze sebe černovlasou děvku a vstal. „Neboj, hned si to tam zarazíš znovu až koule,“ uklidnil jsem jí. Popošel jsem blíž k plápolajícímu ohni a lehl si na záda. Černovláska si hned klekla a zadkem ke mně se napíchla na mého trčícího ptáka. Trochu se předklonila, opřela se o dlaně a nabízela mi pohled na pulsujícího čůráka, který mizí v její široké nenasytné kundě. Vychutnával jsem si tu slast a ani jsem si nevšiml, že macatá hostinská poklekla nad můj obličej. Doširoka si roztahovala píču….. Nakonec tvrdě dosedla na má ústa. Dusil jsem se a nezbylo mi nic jiného než lízat její masité pysky a obrovský poštěváček. Šťáva z ní tekla proudem přímo do mých úst. Kroutila prdelí a vychutnávala si mou masáž. I když jsem měl uši zacpané jejími tlustými stehny, slyšel jsem její křik. Spíš řev, než křik. Křik uspokojené samice.
Konečně ze mě slezla a já se mohl zhluboka nadechnout. Spiklenecky mrkla na dívku. Ta ze sebe neochotně vytáhla mého tvrdého čůráka a následovala hostinskou ke stolu. Obě se opřely o stůl a roztáhly stehna. Koukaly na mě dvě skvostné bílé zadnice a čtyři díry k ošoustání. Nemohl jsem odolat. Jako první jsem si pro svého ptáka vybral ulepenou kundu paní hostinské. Mrdal jsem jí tvrdě a břichem vrážel do její obrovské prdele. „Nepřestávejte, pane. Pořádně projeďte tu mou nenasytnou díru,“ prosila mě a křičela blahem. Byla trochu zklamaná, když jsem jí opustil a zajel do mladé kundy, která se mi nabízela hned vedle. Ale jen na chvíli. Střídal jsem obě mokré nadržené píči a myslel jsem, že mi prasknou uši z jejich křiku plným vášně a slasti.
Zatoužil jsem po změně. Roztáhl jsem paní hostinské půlky a pomalinku ptáka zasunul na kraj její prdele. Pak jsem prudce přirazil. Celým hostince se rozlehl výkřik plný bolesti. Nebo možná slasti. Její zadní díra byla stejně úzká jako ta přední široká. Vychutnával jsem si její pevný stisk. „Ach, má prdel,“ křičela výčepní. „To je poprvé co jí někdo mrdá.“ Malá černovláska mi zatím klečela u nohou a lízala mi koule. Cítil jsem, že to na mě jde. Vytáhl jsem čůráka z prdele, a dal ho dívce do ruky. Stiskla a začala ho rychle honit. Hostinská mezitím přiklekla a nastavila obličej a kozy v očekávání velké dávky semene. Ta na sebe nedala dlouho čekat. Tolik jsem toho snad nikdy nevystříkal. Jedna dávka za druhou kropila obličej, vlasy i prsa tlusté výčepní. Padl jsem únavou na lavici. Obě uspokojené ženy si nahé lehly k ohni a zhluboka oddychovaly. Z kapsy jsem vytáhl váček a vysypal je na stůl. Mám pocit, že si obě dvě odměnu zaslouží…..

Similar stories