Dovolená na přehradě

16. pro 2020. · 7,283 views Jeff17

O jedné srpnové dovolené ze strýcovými dětmi a jeho ženou jsme se vypravili do jižních Čech. Její manžel musel zůstat pracovně doma a tak jsme několik dnů než dorazil strávili bez něj. Toho osudného večera, když už děti už spali ve stanu, jsme se vydali za vlahé noci okoupat na přehradu. Posilněni nějakým tím drinkem a v dobrém rozhovoru jsme po chvíli dovádění začali po letmých dotecích při hrátkách ve vodě ze sebe plavky strhávat. Netrvalo dlouho a plavky se skvěly na plovoucí na hladině. Voda byla v noci docela studená, ale i tak vzrušení bylo natolik silné, že těla hřála touhou.

Po chvíli společného dovádění ve vodě a vzájemného oťukávání a osahávání jsme se vypravili na břeh a pak zašli společně na nedalekou louku, kde jsme rozložili deku a začali se vzájemně hladit a dráždit. Když jsme se nabažili našich těl hlazením a něžnostmi, tak jsme přešli do 69 a začal koncert rukou, prstů a posléze i jazyků. Já ji lízal a rukama dráždil, kde jen se dalo, a ona mi to opětovala a kouřila úžasně a zběsile. Jazýčkem kroužila po mém pyji a já ji hnětl při hlubokém vylizování její mušličky ty její kozičky "akorát do ruky", užíval jsem si i její krásně vzrušením zduřelé bradavky a temnější velké dvorce bradavek. Broskvička ji tekla jako řeka vzrušením a můj pták vyronil několik kapiček touhy. Po nějaké chvíli vzájemných rozkoší a něžností jsme obrátili a mé péro spočinulo v té největší slasti při zásunu do té líbezné a touhou se chvějící kundičky. Vrážel jsem ho jemně do té šťavnaté a vonící "toužebničky" a přitom jsme se líbali a oddávali se touze a koncertu našich jazýčků a nadržených těl. Můj pták byl tvrdý z té rozkoše jako nikdy a ona jen slastně vzdychala, měsíc nad námi svítil skoro jak při úplňku a my se oddávali té rozkoši našich tužeb a touhou vroucích těl...

Po nemalé chvíli naše vzrušení stouplo natolik, že jsme začali šukat jako králíci sem a tam s prsty zkoumajícími její zadní otvůrek a lízáním a cucáním jejích bradavek, začala prožívat svůj první orgasmus. Přirážel jsem jak o život a ona tekla a vlhčila tak svoji kundičku svými šťávami. Nevím kolik času uběhlo, avšak měsíc se dosti za noci překulil a my se stále oddávali tomu zvířecímu pudu a šoustali jsme jak o život. Prožívala svůj již několikátý orgasmus a tak, abych ji nechal trošku oddechnout, rozhodl jsem se změnit pozici, začal jsem ji opět vášnivě lízat a sát její poštěváček a ona mi ho kouřila slastně a hluboce. (Tu slast a rozkoš bych přál prožít i vám.) Bylo to natolik vzrušivé, že měl jsem dosti co dělat, abych to vydržel. Hold žena, která nemá doma tu rozkoš, hledá jinde, a proto jsme po nějaké chvíli zase přešli v soulož a já ji zabořil ptáka hluboko do kundičky a mrdal pomalu i rychle dle jejich slastných vzdychů. Po chvíli už to i na mě přišlo a tak jsem jí to naznačil, že už budu. Ona neváhala a překulila se a tak se přisála svými rty k mému společníkovi, kterému vděčila za ty slasti, co už dlouho nezažila. Vydechla a začala silně sát, v tom jsem začal i já stříkat své sémě do jejich lačných úst a ona mě vysála do poslední kapky, přičemž si libovala, že jí to chutná a že už dlouho něco podobného nezažila.

Nějakou dobu jsme jen tak leželi a jemně se vzájemně hladili a líbali. Chladivá noc doposud nezmohla se, aby schladila naše vroucí těla a brzy se dostavil opět další moment erekce mého dlouhou dobu zanedbaného milováním penisu. Pustili jsme se tedy opět do náruživého šukání. Když tu se ze křoví vynořila postava mladého asi 20 letého muže. Vzájemnými posunky jsme si dali na vědomí, aby se přidal, ona jen nadržeností a budoucí představou mít v sobě dva čuráky, začala ronit ještě více své šťávičky. Chvíli se mu věnovala a nakuřovala jeho prozatím polotuhého klacka, zatímco já jsem ji mrdal do kundičky zezadu a po chvíli, kdy už byl plně připraven a s čurákem v plné síle, přistoupil k jejímu zadečku a pomalými vsuny se jí nořil dovnitř. Společně jsme rozjeli další koncert mrdání dvou dírek nadržené ženy a nemohli se nabažit těch jejich ronících šťáviček, za které by se ani Dunaj nemusel stydět. Když už cítila, že to na ni jde, tak vykřikla a poté se rozkmitala v mnohonásobném orgasmu. Posunky požádala návštěvníka, aby ji svůj úd poskytl do úst a ona jej láskyplně přijala a dovedla za mého stálého přirážení k výstřiku. I já už jsem měl na krajíčku a poté co návštěvník odpadl vysílením z hluboké kuřby a vysátím jeho semene, tak jsem i já začal mohutně stříkat do jejích útrob své semeno. Ona po chvíli se sesunula tělem do trávy a vysílením počala mohutně oddychovat.

Po těchto společných slastech jsme se odebrali do stanu, kde dětičky už dávno spali a zachumlali jsme se společně pod jeden spacák. Po chvíli mi opět naběhl úd z té její libé vůně těla a já ji ho ve skrytu zasunul do její kundičky. Společně jsme usnuli v tomto společném spojení a dokud neklesnul, tak byl zabořen v její kundičce až do rána...

Similar stories