Aneta s Dominikem

20. sij 2021. · 2,049 views Jeff17

Jmenuji se Aneta (18) a vyrůstala jsem s mojí mamkou Denisou (37) sama s mým mladším bratrem Petrem v jedné nejmenované vesničce v Čechách. Můj biologický otec Pavel zemřel, když mi bylo 11 let při tragické autonehodě. Než započnu se svým příběhem, tak se popíšu: Jsem normální holka s normální postavou, ani plnoštíhlá, ale ani vychrtlá. Jsem menšího vzrůstu, prsa 3, která mám po mámě. Většinu puberty jsem proležela v knihách, protože mám introvertní povahu. Negativní stránkou je u mně sebepoškozování, se kterým jsem začala nedlouho po tátově úmrtí. Ráda bych jednou pracovala jako záchranářka, ale mamka mě stále tlačí k veterině. Zvířata mám velmi ráda, ale představa, že bych se tomu v životě věnovala, mě příliš neláká. Mamka nade mnou držela přísnou ruku již od mého raného dětství, což se na mně projevuje zejména v ostýchavosti a poslušnosti. Když jsem však sama sebou, tak jsem nalezla aktivity, při kterých je mi příjemně. Mimo studium a knihy jsem začala poznávat své tělo a jeho erotično. Nejvíce jsem hltala červenou knihovnu a při některých pasážích jsem se neudržela a mé ručky putovaly po mém těle až do intimních míst.

Všimla jsem si, že i můj bratr začíná poznávat, jaké je to být mužem. Jednou když si mamka k nám pozvala svoji novou známost, jménem Dominik (42), nás mamka poslala nahoru do pokoje. Jak to často dělám, jsem si pustila do sluchátek svoji oblíbenou kapelu Linkink Park a jen tak si polehávala ve své posteli. Ani nevím kolik času uběhlo, musela jsem si odskočit, cestou zpět jsem spatřila bráchu Petra, který měl dveře do svého pokoje ledabyle přivřené, jak se sluchátky na uších zarytě kouká do počítače a zřejmě sledoval nějaké porno, protože levačkou kmital nahoru a dolů
Letmo jsem zahlídla na monitoru dvě zrzky, které společně olizovaly mužovo péro. Ten pohled na bratra mě vyděsil, ale i vzrušil natolik, že jsem se ihned odebrala do svého pokojíčku a spustila si připravený film 50 odstínů šedi, který zbožňuji. Protože ten film znám skoro nazpaměť, tak jsem se po chvilce přistihla, že jej již nesleduji, ale pociťuji, z mého nevědomého hlazení se a předchozího vidění, že v klíně začínám pomalu vlhnout. Vybavila se mi má první sexuální zkušenost se spolužákem na jednom ze školních výletů, kdy jsem o to přišla.
Protože mi mé vlastní prsty nestačí, vytáhla jsem z pod polštáře salátovou okurku, kterou jsem si vzala z ledničky, než nás mamka vyhnala z obýváku. Moje kundička už byla natolik vlhká, že tam okurka zajela jako po másle skoro celá. A protože mám ráda větší rozměry, užívala jsem si ten pocit tloušťky, který mi zcela vyplňoval moji nepříliš zkušenou mušličku. Druhou ručkou jsem se hladila po prsíčkách, u kterých jsem už měla natolik naběhlé bradavky, že jen při doteku jsem vzdychala slastí. Zrovna, když jsem si zasouvala prstíky do mé volné zadečkové dírky, a vehementně jsem kmitala okurkou sem a tam, všimla jsem si, když jsem pootevřela oči, že vedle mé postele je nějaká osoba a úpěnlivě mě pozoruje...

Maminčin partner Dominik, který se vydal na toaletu, protože už měl přetlak v močáku po několikeré souloži a vypitých drinků s Denisou, zaslechl z dětského pokoje neskrývané a hlasité vzdechy. Denisa už vysílením spala, ale on jako zdatný samec, a právě pro tu jeho výkonost s ním Denisa byla, stále neměl dost. Jeho statný čurák, i po těch 3 číslech, začal nabývat na objemu, když pootevřel dveře Denisiny dcerky. Aneta si jeho vstupu do pokojíku ani nevšimla, jak byla zabraná do své činnosti. Poněvadž Dominikovi už péro stálo natolik, že musel jej osvobodit z kalhot, které si nasadil jen tak, bez spodního prádla, vytasil ven na vzduch svých krásných a ctnostných 25 čísel.

Byla jsem natolik nabitá vzrušením a extází, že celá zkoprněla a s prstíky v zadečku a okurkou v kundičce jsem se nemohla pohnout. Nechápala jsem, co se děje, a stěží jsem ze sebe dostala: "Co tu děláš?" Jemu se rozsvítily oči a protože věděl, že Denisa spí, přemohla ho touha po mladém masíčku. Věděl, že její matka drží Anetu i Petra dost zkrátka, a tak ho napadlo, že by toho mohl zneužít. Kdyby Denisa zjistila, co tu její dcerka dělá, tak by Anetu tak ztřískala, že by se minimálně 2 týdny bez bolesti na svůj krásný a pevný zadeček neposadila. Panovala u nich v domácnosti pevná ruka matky a nebylo chvíle, kdy by nepotrestala fyzicky své děti za nějaký prohřešek. Denisa se totiž tak trochu vyžívala i v v těchto praktikách a vždy když děti takto vytrestala, tak celá vzrušená se pak uzavřela u sebe v ložnici a dráždila se k několikerým orgasmům.
Když mi má ztuhlost trochu povolila, rychle jsem popadla deku a schovala se pod ni. Dominik však řekl: " To už ti nepomůže, ty nadržená holčičko, pokud nechceš, abych teď šel a vzbudil tvoji mamku a řekl ji o tom, jak jsem tě tu našel, tak mi budeš po vůli a něco si spolu ještě užijeme." Anetka se chvíli zamyslela a když si vybavila, jak jí minule mamka zmalovala zadeček, až byl celý modrý, tak poníženě přikývla. Dominik z ní strhl deku velkýma rukama ji začal prozkoumávat, nedalo mu to a když viděl tu loužičku vzrušení z Anetčiných milostných šťáviček na prostěradle, zabořil svůj dlouhý jazyk do její mušličky a začal s ním rodeo. Anetka vzrušením zavřela oči a začala vzdychat. Dominik však řekl: " A dost! Jsi malá holčička a potřebuješ vykoupat. Jen se podívej, jakou spoušť tu po sobě máš." Drsně ji chytil za paži a silou ji odvedl do koupelny, kde začal napouštět vanu.

Anetka, i když už měla 17 let, si vzpomněla na společné rodinné koupání a najednou z toho zaskočení se cítila jako by měla opět nevinných 7 let. Skočila do napuštěné vany plné pěny a vytáhla ze skříňky hračky, se kterými si naposledy hrála se svými malými sestřenicemi, když tu byly nedávno na návštěvě. Nejraději měla malou kachničku, která tak trochu svým ocáskem připomínala ženské dráždidlo.

Dominikovi to nedalo a vnořil se do vany za Anetkou. Než však tak učinil, pustil na přehrávači v koupelně pohádku o neposlušných kůzlátkách.
Vana nebyla příliš prostorná, proto si Dominik vlezl za Anetku a posadil si ji na sebe. Anetka si začala hrát se svojí oblíbenou kachničkou plující po hladině, přitom si radostí prozpěvovala a cítila se bezstarostně šťastná. Byla ráda, že nedostala výprask a že si může takto hrát, když tu najednou zpoza pěny vykoukla rudá hlavička... Zprvu si myslela, že je to další z hraček a tak udělala baf a pevně ji ručkou uchopila. Hned však poznala, že se o hračku nejedná a že ten vztyčený Dominikův kolík je tak naběhlý z ní a z této situace. Počala si s ním tedy hrát a hýbala kůžičkou nahoru a dolů až se na špičce žaludu objevila první kapička touhy. Představila si, jak v dětství ráda cucala Jesenku a slastně vsála Dominikovo péro do své pusinky a vychutnávala si jeho mlíčko. "Ještě chci", pronesla. Ale Dominik řekl, že prozatím ne, že si další musí zasloužit. Vyzvedl ji z vany, osušil osuškou, zabalil do županu a odnesl ji do jejího pokoje v náručí. V její postýlce si ji rozbalil jako ten nejsladší bonbónek a začal si hrát s jejími trojkovými kozičkami. "Tak, jak jsi slyšela tu pohádku v koupelně o nezbedných kůzlátkách, musím si i já s těmi tvými pohrát." Dominik se začal jazýčkem věnovat jedné z Anetčiných naběhlých bradavek, jednou ručkou jemně mnul bradavku druhou a tu druhou pomaličku přes její třísla posouval výše až se zabořil jeho dlouhými prsty do její studánky. Péro už měl tvrdé jako kámen a tak řekl: " Anetko, nyní ti musím podobně jako jezinky prozkoumat svým údem tvoji voňavou štěrbinku. Anetka vzdychala a když ji Dominik počal vsouval svého čuráka do jejího nitra, vyjekla rozkoší.
Začal jemně, protože si myslel, že je nezkušená, když však viděl, že není krve ani žádného odporu její blanky, zarazil svůj úd do Anety až po kořen. Aneta tiše a lkavě vzdychala a zvykala si na bujné rozměry Dominikova oře.
Po chvilce však vykřikla: "Dělej, už nechci být malá holčička, mám to ráda tvrdě." "Když tvrdě, tak tvrdě", řekl Dominik a začal do ní vší silou přirážet a bušit. Aneta vykřikla: ven si mě zezadu!" A Dominik si Anetu přetočil do pokleku, ta vystrčila svůj zadeček a on ji ho zezadu zarazil do kundičky a rozjel další jízdu. Rukama držel její kozičky a hnětl je v dlaních. Když se naskytla příležitost a Anetka zaklonila hlavu, přisál se ústy k těm jejím a započal další hru jazyky. Anetka hekala rozkoší a stále žadonila, že už chce další jeho mlíčko, ten však na to nedal a stále to ní surově bušil až se postel otřásala a začala vrzat pod tím náporem.
Anetka kňučela a skučela tou rozkoší, jakou zažívala poprvé v životě. Opět řekla, že už by ráda měla na jazyku jeho sémě, ale Dominik zatvrzele pokračoval v jízdě, jen si Anetu položil na zády na postel a pokračoval. Anetka však začala se stahy své pochvičky. Dominik začal pociťovat, že už se mu chámovody vzpínají a nepotrvá to dlouho a to, co si Anetka přeje, ji bude brzy dopřáno.
Ještě více tedy přidal na své razanci a když pocítil ty známé tlaky, nadzvedl se a přesunul se se svým čurákem k Anetčiným ústům. Stačil už jen vykřiknout: "Už stříkám" a chrlil nahromaděné mlíčí na Anetčin vyplazený jazýček. Anetka začala jako poslušná holčička sát tu Dominikovu nadílku a převalovala si ji v puse a vychutnávala. "Moc hezky a sladce chutnáš", pronesla a Dominik v křeči, když mohutně vysála z jeho žaludu poslední kapičku, se schoulil vedle ní a netrvalo dlouho a vysílením usnuli.

Probudil se o pár hodin později, venku již začalo svítat a tak se rychle přesunul do ložnice ke své partnerce Denise. Tiše se vplížil a když viděl Denisin odhalený zadeček, jak jej vystrkuje, vnořil ji opatrně svůj nástroj do kundičky a rukama zezadu uchopil za její kozičky a takto po chvíli v ní opět usnul...

Jeff17

Similar stories