Kterak děvče prosté ke štěstí přišlo (1)

20. sij 2021. · 1,424 views Jeff17

Kapitola 1 - Poznání

Žila byla v jednom nejmenovaném království holčička Maruška, která zrovna dosáhla své plnoletosti. Cítila, že ji něco v životě chybí, vyrůstala jen se svým tatínkem, který se jí sice ujal, ale našel ji jako batole na břehu řeky, po které připlula. Sice ji se svou ženou vychovávali, ale chovali se k ní jako k nevlastní, protože děti mít jim požehnáno nebylo. Maruška v dospívání zažila krušné chvíle, byla často bita a i nevlastní matka s ní jednala hůře než se svoji služkou, která po čase musela odejít, protože s ním její muž nejednou manželku podváděl. Maruška musela například vytírat podlahu svými chudými, a ne příliš hřejivými v zimních měsících, šaty, které si ušila z pytloviny, které našla rozervané kdesi ve stodole. Jedou se takto ve chvíli volna koupala nahá v rybníce, aby smyla ze sebe tu špínu na těle z domova, ale špínu na duši příkořími od vychovávatelů, tu ze sebe umýt nemohla. Už jen z pomyšlení, že ji její nevlastní otec často sledoval v okně při koupeli v malých neckách, v ní vzbuzovalo odpor. Věděla, že kolem rybníka málokdy je rušno, a tak se nezdráhala a obnažila se zcela. Voda s ní dělala úplné divy, a proto netrvalo dlouho a začala si hrát se svým tělem, které zrovna nabývalo v těch správných oblastech na velikosti. Zrovna když si myla záňadří a ručkou mnula svoji kundičku, pokrytou lehkým blonďatým chmýřím chloupek, zajížděla prstíky stále hlouběji a zkoumala ty nové vzrušivé slasti na těle, zaslechla, že na břehu zastavil nějaký mladý muž na koni, aby se ovlažil v tom parném letním dni. Myslel si, že je tu sám, a proto se celý svlékl a hbitě vplul do vod rybníka pod hladinu. Nevědomky však plaval k Marušce, která se rychle snažila ukrýt v rákosí při břehu.

Ten mladý muž se jmenuje Viktor a je synem zdejšího již stařičkého krále Petra, který pojal ve stáří choť Miladu za svoji manželku, a když mnozí tomu již nevěřili, narodil se jim, po několika pokusech a radách bylinkářek, syn Viktor. Viktor vyrůstal jako jedináček, takže v mnoha ohledech byl namyšlený a pyšný, myslel si, že může všechno a nikdo a žádná mu nic nevymluví, zkrátka že musí býti po vůli jeho.

Toho dne se zrovna Viktor vracel z jedné usedlosti, kde si dopřával sexuální chvíle z jednou selkou, která ho přitahovala svým bujným poprsím a byla už nějaký ten rok vdova. Užíval si s ní co jen mu čas mezi povinnostmi prince dovolil. Připomínala mu trochu matku Miladu, která před nedávnem zemřela. Měla k němu takový vztah, že jej rozmazlovala. vše dovolovala a dokonce skoro do 12 let jej kojila, proto byl Viktor tak vysazený na ty selčiny bujné vnady.

Stalo se však, že Viktor vyplaval přímo mezi Maruščiným klínem a snad náhoda tomu chtěla a svým větším nosem se zabořil do její zatím neposkvrněné mušličky. Maruška jej vykřikla samým překvapením, co že se to stalo. Viktor si celou vyzdvihl nad hladinu stále s nosem zabořeným v klíně, a protože byl mužem pohotovým a cítil, že osoba, kterou zdvihá, by spadla do vody, chytl ji hbitě za její slunci vystavená prsíčka, jenž měla velikost asi trojek. Maruščiny bradavky rychle ztuhly a naběhly a ona začala prvně poznávat jaké to je, když se jí dotýká nějaký muž. Doteky ženy znala, protože se často koupávala se svojí nevlastní matkou, která toho náležitě zneužívala k vlastní rozkoši, zejména se ráda nechávala od Marušky mýt.

Situace mu nedala a nos vyměnil za svůj jazyk a začal zkoumat ta mladá nová zákoutí. Maruška, která byla natolik zcepenělá tím, co se zrovna odehrávalo, si všimla, že muž má něco dlouhého ukrytého v mezi nohama. Tušila, že muži se nějak liší od žen, ale naživo to ještě nikdy neviděla a ani o tom neměla povědomí. Jasné v tom slunci horkého letního dne viděla, že se mužům nástroj začíná tyčit vzhůru, a ještě více ji udivilo, že když se z čiré zvědavosti snažila tu věc uchopit to ručky, tak ji nemohla svojí malou ručkou obejmout. Viktor byl již 21 letý statný muž a jeho ocas nabýval při vzrušení nebývalých rozměrů. Když ucítil, že ho Maruščina ručka uchopila za ocas, tak si sundal dolů a poprvé si pohlédli do očí a spatřili svá nahá těla.

Jiskry vášně začaly sršet z obou dvou a hladově se po sobě vrhly. Maruška z té silné touhy po něčem novém nepoznaném a Viktor pro ten pocit, že tu má takovou mladou husičku, na které bylo zřejmé, že muže nepoznala. Zrovna když se po vzájemném zkoumání těl a propletení jazyků chystal Viktor zasunout svůj pyj do toho jejího údolí slasti, vyrušila jej signální trubka královské družiny, která už celé odpoledne prince hledala. Ačkoliv Viktor nerad, nechal Marušku Maruškou a rychle vyskočil na břeh se obléci do svého oděvu a vydal se cvalem na koni ke královské družině. Maruška byla stále celá zkoprnělá ještě hodnou chvíli trvalo, než si uvědomila, že už tu stojí ve vodě sama. Také se rychle vydala ke svým sporým šatům, oblékla se a spěšně domů, protože nevěda kolik čau uběhlo, tušila,, že se její nevlastní rodiče brzy vrátí a pokud nebude s domácími pracemi hotova, stihne ji trest.

Večer když usínala, byla opět myšlenkami v rybníce a opět si přehrávala, co se vlastně stalo. To však ještě nevěděla, co ji v nejbližších dnech čeká...

JEFF17

Similar stories