Příběh ze Štatlu

3. velj 2021. · 4,011 views debon_90

Tehdy byl svět ještě normální.

Bylo ničím nevýrazné, úplně obyčejné pondělí a slovo corona v česku ještě nikdo neznal. Psal se leden roku 2019. V práci se toho moc nedělo a já přemýšlel o tom, co budu večer dělat. Ve volných chvílích jsem kontroloval sociální sítě, sledoval imaginární vyretušované sexy modelky, které se fotí ve spodním prádle anebo v plavkách u moře. Dneska je už ten Instagram tak chytrej, že je ani nemusím hledat, prostě to na mě samo vyskakuje. Na jednu stranu je to fajn, ale na druhou stranu je to trochu frustrující, protože člověk žije v klamu všech těch ideálů, nicméně svět chce být klamán a já jako klasický chlap prostě miluju sledovat ženské tělo ve spodním prádle, které mě při přidání trošky fantazie hodně rajcuje. Jen si to představte, lehce zařezané dámské krajkové kalhotky v kombinaci s prosvítajícími bradavkami, které se rýsují z poza podprsenky. Je to jako dáreček, co chceš rozbalit. Myslím, že každý hetero kluk ví, o čem mluvím.

Kdo by to byl řekl, ale pracovní doba při těchto blbostech celkem utíká a za chvíli už jsem měl padla. Celé mě to tak nabudilo, že během cesty domů z práce jsem nutně potřeboval ženský kontakt. Na vysedávání na baru a čekání do 3 hodin ráno, kdo tam na mě zbyde, jsem nikdy moc nebyl. Naštěstí udržování kontaktu s pár kámoškami mi vždycky šlo. Povahu mám spíš introvertní, ale ukecat holky k různým věcem jsem vždycky uměl. Po pár zprávách to naštěstí klaplo a program na večer byl jasný. Jedna kámoška, kterou jsem zhruba rok neviděl a vlastně nikdy s ní sám nikde nebyl mi řekla ano, i když se trochu se nechala přemlouvat.

Do restaurace jsem přišel první a lehkou nervozitu uklidnil prvním pivem. Zanedlouho dorazila i Monika. Byla úplně vysmátá a zcela v pohodě. Možná se na mě už taky připravila na nějakém drinku s kámoškou. I když jsme se znali jen trochu, tak navázat konverzaci nebyl vůbec problém, docela to mezi námi i jiskřilo, tedy aspoň z mého pohledu. Nevím, jestli jste to někdy zažili, ale úplně nenuceně a bez přestávky se naše konverzace táhla hodiny a hodiny a hladina alkoholu v krvi postupně stoupala. Nálada byla uvolněnější a domů se nám vůbec nechtělo. Poté co restauraci v 11hodin zavřeli, tak jsme vyrazili na jedinou diskotéku, která byla v okolí otevřená. V baru přišly na řadu panáky, které nutně potřebuji, aby mě někdo dotáhl na parket, hlavně když tam v půl 12té večer skoro nikdo netančí.

Strašně se mi líbilo, že čím víc byla Monika opilá, tím více byla akční. Její tanec mě obrovsky sváděl, já vedle ní jen tak poskakoval a v hlavě měl už jediné. Představoval jsem si ji celou nahou a strašně mě zajímalo, jak asi vypadá její broskvička. Jsem totiž dolňák a když má hezká holka hezkou a k tomu ještě mokrou frndičku nemůžu si potom pomoct. Po chvíli, kdy už se to nedalo vydržet, přitáhnul jsem Moniku k sobě. Chtěl jsem, aby cítila, jak jsem z ní v kalhotách úplně tvrdý. Byl to trochu vabank, ale vyplatilo se, vůbec jí to nerozhodilo dalo by se říct, že to i čekala. Začali jsme se líbat a ona přejížděla rukou přes moje tvrdé rifle.

Nemám veřejné oblizování příliš v lásce, a tak mě napadlo, že bychom mohli jít jinde. Do práce jsem to měl kousek, kamery tam nemáme a vždy mě lákalo, tam něco ulítlého podniknout. Teda hlavně v myšlenkách. Monice se nápad líbil, jen jsem musel po cestě vymyslet něco kloudného, co řeknu ochrance, že tam jdu v pul 2 ráno dělat. Vše nakonec klaplo, ale mám takového tušáka, že chlapíkovi z ochranky bylo hned jasné, co máme v plánu. Najednou jsme byli tam, sami a v prostředí, kde se moje myšlenky na tento večer zrodily.

Prvně jsme šli do sprchy abychom svá upocená těla umyli. Já svlékal ji a ona zase mě. Na ten moment až jí sundám kalhotky jsem se těšil nejvíc. Měla ji ještě hezčí, než jsem si představoval, dokonale oholenou a úplně mokrou. Hladili jsme se po celém těle, teplá voda po nás tekla a u toho jsme se vášnivě líbali. Monika si pak klekla a začala mi ho kouřit. Něžně jen tak lehce jazykem oblizovala špičku a potom si ho zasouvala hlouběji a hlouběji do pusy. Netrvalo to ani dvě minuty a už jsem cítil, že budu. Byl jsem tak nadržený a tvrdý z celého toho večera, že to prostě nešlo vydržet, řekl jsem jí že už budu a ona jen pokynula a řekla, že jí to nevadí. Ve stoje se mi rozklepaly kolena a pak přišel ten slastný pocit orgasmu. Všechno si nechala v puse se slovy, že to nerada uklízí a takhle je to jednoduší. Hned měla plusové body 😊 Po této předehře jsme se přesunuli celí nazí do mé kanceláře. Položil jsem ji na stůl, mezi hromádky papíru, roztáhnul ji nohy a začal oplácet stejnou mincí. Lízal ji jen tak zlehka klitoris jazykem, až z ní za chvíli tekla její výborná šťáva. Později jsem přidal palec do její broskvičky ukazováčkem si začal hrát s jejím análkem. Nakonec měla můj jazyk na poštěváčku, ukazováček v zadečku a palec v kundičce. Cítil jsem, jak to jejím tělem prochází a jak se blíží orgarmus. Když už skoro byla všeho jsem nechal, abych jí malinko potrápil a potom do ní zasunul můj penis. Netrvalo to dlouho a za chvíli se znovu celá rozklepala, sténala až si dopřála toužený orgasmus.

Chvíli jsem ho v ní nechal jen tak bez pohybu a potom řekl ať se otočí a začal jsem ji pořádně mrdat zezadu. Už to nebylo takové milující jako předtím, teď to bylo strašně živelné. Pořádně jsem přirážel, Monika sténala, až se znova po pár minutách udělala. Bylo to fakt boží. Nakonec se z úplně nudného a zcela normálního pondělí stal jeden z mých super zážitků. Dodnes na to strašně rád vzpomínám

PS: Když by se vám tento příběh líbil, napište mi do komentářů. Předem se omlouvám za gramatické a pravopisné chyby, je to moje prvotina.