Kterak děvče prosté ke štěstí přišlo (3)

13. velj 2021. · 1,882 views Jeff17

Kapitola 3 - Po ránu

Další den ráno se Maruška probudila a cítila něčí pohledy na svém těle. Uvědomila si, že spí nahá, trhla sebou a otevřela oči a už už se chystala, že musí rychle popravit dobytek a nachystat snídani nevlastním rodičům. Když sebou trhla, v reflexu uchopila namísto pokrývky to nejbližší, co bylo po ruce, ano byl to Viktorův pyj, který už dlouho trčel vzhůru jen z pohledu na její mladé tělo. Maruška se snažila vybavit, co se to včera stalo, vždyť přeci vypila jen 2 skleničky. Chvíli trvalo, než se postupně rozpomínala. Honosná komnata, statný muž po jejím boku, ona v ruce jeho penis... Když v tom ji Viktor pošeptal do ouška: " Krásné ráno spanilá! Jakpak ses vyspala?"

Nestačila však dál pokračovat, protože Viktor už to nemohl vydržet a pustil se jazykem hladově do její broskvičky, která začala ukapávat vzrušením. Maruška si vzpomenula, že byla ovíněna nejenom tím vínem, ale také nákloností prince, který se jí tak moc věnoval, jako žádné jiné předtím. Pyj mu čněl směrem k Marušce a ta se dlouho nerozmýšlela, chňapla po něm a při vzdychání z vylizování její kundičky si hrála s jeho žaludem, cumlala mu koule o velikosti mandarinek, které cob ovoce bylo náhodou i v míse na stole spolu s jiným cizokrajným ovocem. Viktor vzal hrozno a začal si je smáčet v její kundičce a jíst. Maruška si vzala banán, a protože měla hlad po dovádění v noci, střídala mazlení se a kuřby Viktorova ocasu s ožužláváním a kousáním do banánu. Princ, když mu došlo hrozno, vzal trochu zelenější banán pro svoji tvrdost a začal si hrát s ním u Maruščiny druhé dírečky. Aby lépe klouzal, občas jej smočil v její, už šťávách prýštící, mušličce.

Z toho, jak si Viktor hrál s jejími otvůrky, mu kláda trčela pří šikmo vzhůru. A tak se rozhodl zanechat hrátek a vrazil svůj naběhlý pyj tentokrát do zadní dírky. Maruška chvíli lkala bolestí, avšak netrvalo dlouho a zvykla si na princovu velikost přirození. Zažívala poprvé, jaké to je mít ho i v zadní dírce, a tak byla nyní odpaněna již docela. Viktor však nenechal zahálet ani její kundičku, a tak si Maruška užívala i zajíždění prsty do mušličky. Bylo to pro ni něco nového. Vzdychala slastí a ronila šťávičky jako řeka.

Když si Viktor Marušku obrátil na záda, pyjem stále v jejím zadečku, prsty jedné ruky v její broskvičce, tak si i druhá ruka našla svůj cíl k dráždění, přesunul se k hrotům naběhlých bradavek a žmoulal je střídavě mezi prsty. Rty se k sobě vzájemně přisály a počal koncert a hrátky jazyků...

Když už se Maruška začala zmítal ve svém dnešním prvním orgasmu, rozhodl se Viktor změnit polohu. Navíc kundička už byla několika prsty pěkně protažená, takže ji pomalu zasouval, již na kámen ztvrdlou kládu, do jejího hladového růžovoučko pyskatého otvůrku. Postupně zrychloval na tempu a Maruška opět hlasitě vzdychla, když začala pociťovat, že se blíží její další vrchol. Viktor však kopulační pohyby přizpůsoboval jejímu vzdychání tak, že vždy, když už to měla Maruška na krajíčku, tak zvolnil, a tak oddaloval její rozkoš, Samozřejmě nezapomínal i na její zadní, dnes prvně pyj poznavší, otvůrek. Svými hrubšími prsty jej stále více rozevíral, až byl již natolik roztažený, že zvládl přijmout do sebe Viktorem zasunuvší banán. Maruška zprvu v očekávání bolesti měla strach, avšak pak už se zcela oddala té slasti. Když už to na ni opět přicházelo, tak vzrušením a nadržeností vykřikla: " Tak už mě konečně udělej!" Viktor ale naopak přestal a lehnul si zády na postel. Pronesl ke zklamání Marušky: "Tak, a nyní se mi ty postaráš o můj královský buchar."

Marušku však napadlo, že si mohla jej vzít do parády tak, že svůj malý zadeček vystrčí k jeho ústům. A také tak učinila. Viktor sice záměrně dělal jakoby nic, ale dlouho to netrvalo a z toho rajcování Maruščinými nezkušenými ústy se i on, ačkoliv nechtě, poprvé mohutnou ejakulací vystříkal do její pusinky. Nadrženost je však nevyzpytatelná a když pociťoval, že mu pyj opět nabývá na síle, vnořil svůj dlouhý jazyk do Maruščiny broskvičky a něžně až drsně si vylizoval a nabíral mezi rty její poštěváček a cumlal jej tak, že Maruška zase začala pociťovat přívaly slasti a vzrušení.

Viktor cítil, že by takto dlouho nevydržel, a proto se rozhodl změnit polohu. Položil ji opět na záda a mušličku vystrčil a přemístil na kraj královské postele tak, aby mohl do Marušky bušit ve stoje na zemi. Rozjel pak doslova živočišné mrdání a šukal Marušku jako zvíře. Ta ve chvíli, kdy ji mezi prsty až neohrabaně stiskl obě bradavky, začala stříkat mohutný gejzír svých šťáviček. Objevili spolu něco nového a Maruška tak zjistila, že dovedete stříkat do dálky jako kdyby muž konal svoji potřebu někde v přírodě u křovisek. Viděl, že Maruščiných šťáv neubývá, a proto zapojil i své mohutné ruce, Marušku střídavě fistoval až téměř po loket spolu s vrážením jeho královského údu. Když už Maruška téměř vysílením omdlévala, přišlo to i na Viktora začal se třást svým velkým výstřikem, který tentokráte skončil v její hladové kundičce.

Pak ho vytáhl a poručil Marušce, aby jej pěkně očistila, že se nesluší plýtvat královským semenem. Což také poslušně učinila a vysála z prince i tu poslední kapku. Jeho semeno ji doslova zachutnalo a už se těšila až bude moci opět pozřít někdy příště jeho ejakulát. Poté si oba vedle sebe lehli a dlouho netrvalo a opět oba vysílením usnuli. Spali až do poledne, kdy byli vyrušeni příšedvší osobou.

Jeff17

Similar stories