upratovanie

17. tra 2021. · 2,775 views komancero

Upratovanie

Po dlhom čase si niekoho našiel, kto chcel, aby mu poupratoval byt, postaral sa o domácnosť. Bol celý natešený, a prečo to tajiť aj nadržaný. Už dlho neupratoval domácnosť úplne nahý, tešil sa na to a nechcel si spraviť hanbu.

Prišla sobota, deň D, ráno bol klasicky na testovaní a potom sa už začal pripravovať na službu. Oholil si intímne partie a vyrazil na cestu. Cesta trvala asi hodinu, kým dorazil na dotyčnú adresu. Nervozita stúpala ako sa blížil k jej dverám. Zaklopal jej na dvere a otvorila mu Ona, ktorá sa mu na pár hodím mala stať Paňou a keď bude s ním spokojná, tak to bude možno aj viac ako pár hodín.
Páčila sa mu aj na fotkách, ktoré mu poslala ale skutočnosť predčila jeho očakávania. Vek okolo 50, moletka s veľkými prsiami, krásna tvár, s krásnym úsmevom.
,, Poď ďalej, som rada, že si prišiel. Môžeš ísť do kúpeľne, tam sa vyzleč a prídi za mnou do izby. ,,
Spravil ako mu prikázala, odišiel do kúpeľne, kde sa vyzliekol do naha, a vyrazil do služby. Mala jednoizbový byt s kuchyňou, útulne zariadený. Sedela na gauči, mala na sebe oblečené čierne krátke nohavice pod kolená, červené tričko, ako si všimol bola bez podprsenky a bol rád, že už teraz mala tvrdé bradavky.
,, No poď ku mne, nech si Ťa prezriem. ,,
Prišiel k nej, ako k nej pristupoval, začal mu tvrdnúť penis, čo si samozrejme hneď všimla.
,, Ale pozrime sa, niečo nám tu tvrdne. ,, povedala s úsmevom.
Chytila mu penis do ruky a začala ho jemne honiť, čo sa mu veľmi páčilo.
,, Hmm, vidím, že si pekne oholený, to sa mi páči, zohni sa a predkloň sa do predu, vystrč na mňa svoj zadok. ,,
Prešla mu rukami po zadku, prehmatala mu vajcia, poťažkala ich v ruke. Zrazu ho capla po zadku..
,, Dosť bolo, choď do kuchyne, máš tam útierky, poutieraš mi tu prach, poriadne, budem Ťa kontrolovať, nechci aby som bola s Tebou nespokojná. ,,
Spravil ako mu kázala, našiel útierky, vrátil sa do izby, všimol si, že si Pani sadla k PC a začala sa venovať internetu, vôbec si ho nevšímala. Penis mál stále tvrdý, ale prestal na to myslieť a dal sa do práce. Systematicky išiel rad radom, snažil sa nevynechať žiadnu plochu kde bol prach. Keď sa blížil ku koncu, všimol si, že Pani začala kontrolovať jeho prácu, prechádzala prstom po nábytku a všímala si, či všetko dobre poutieral.
,, Hm, som s Tebou spokojná, nečakala som to. Dostaneš odmenu, daj sa na štyri a počkaj tak. ,,
Spravil ako mu kázala, keď prišla naspäť, cítil ako mu rozťahuje zadok a vsúva mu do diery análny kolík.
,, Tak, pekne ho maj vnútri, nie že Ti vypadne. Choď teraz do kuchyne, je tam mop, poumývaš dlážky, to budeš mať za chvíľu hotové a presunieš sa do kupeľne, dobre ju poumývaš, jasné? Ja si na chvíľku zdriemnem, nie že ma zobudíš. ,,
Cítil kolík vo svojom zadku a cítil veľké vzrušenie a bol veľmi rád, ako sa to všetko vyvíja. Začal umývať dlážky, snažil sa všetko robiť dôkladne, ale po tichu, aby Pani nezobudil. Sem tam na ňu pozrel ako tam spí, ešte viac sa mu páčila ako na začiatku. Keď umýval kúpeľnu, prišla za ním Pani, už sa zobudila.
,, Keď to tu skončíš, prídi za mnou do izby. ,,
Prišiel do izby a tam ho čakalo krásne prekvapenie. Pani sedel na gauči, stále mala na sebe tričko, ale už bola bez nohavíc.
,, No poď ku mne, ešte si zabudol poriadne vysušiť moju jaskynku, kľakni si a daj sa do práce. ,,
Spravil ako mu kázala, priblížil sa ku jej jaskynke. Mala ju krásne oholenú, videl jej stopy rozkoše ktoré z nej vytekali. Nechcel aby nadarmo tiekla, strčil jej jazyk poriadne hlboko do vnútra a začal jej vylizovať božský nápoj, jeho jazyk kmital ako švajčiarske hodiny, božský nápoj tiekol viac a viac, pokiaľ Pani nedosiahla oragazmu.
,, Hmmm, aj tu si sa osvedčil. Ešte mám jednu dierku, aj tu chcem aby si poriadne spravil. ,,
Otočila sa mu chrbtom a vystrčila naň ho jej božskú riť. Roztiahol jej veľké poľogule a strčil jej jazyk do vnútra riťky. Veľmi sa mu to páčilo, že sa mohol venovať jej zadku, šťavu mu tiekla z jeho žaľuďu a Pani tiekla z jej jaskynky.

,, Dosť!! Daj mi svojho vtáka do kundy, poriadne ju pretiahni!! ,,
Vytiahol jazyk zo zadku a s radosťou jej strčil svoj nadržaný penis do jej pičky. Krásne to v nej mľaskalo, šmýkalo, gule mal mokré od jej šťavy. Pani krásne vzdychala, kričala od rozkoše.
,, Poď, urob sa, vystriekaj sa mi na chrbát!! ,,
Vytiahol penis z pičky a začal jej striekať svoje semeno na chrbát, zároveň s ním sa spravila aj Pani. Striekal ako z požiarnej hadice, semeno mala Pani po celom chrbte, stekalo jej až na zadok. Chvíľku obidvaja oddychovali..
,, Olíž mi to svoje semeno, čo je Tvoje je Tvoje, aj to čo je na dlážke poutieraj jazykom, nech je opäť čistá, šup šup. ,,
Začal zlízavať svoje semeno, nikdy to pred tým nerobil, ale celkom mu chutilo, už menej mu chutilo, to čo stieklo na dlážku. Pani sa na to pozerala a usmievala sa.
,, Poď posaď sa ku mne. Tak páčilo sa ti to? ,,
,, Áno veľmi Pani.,,
,, To som rada, aj mne sa to páčilo, som s Tebou veľmi spokojná. Chceš tu byť so mnou nastála a slúžiť mi? ,,
,, Áno chcem, veľmi rád, tu budem s Vami.,,
,, Som rada.,,
The end