poznali se lépe

24. tra 2021. · 2,866 views MotoParek

S Jardou a Pavlou jsme se nedávno potkali u vody. Byl to sympatický pár. Pomalu jsme ani neznali navzájem svá jména a už jsme si padli do oka. Nebylo tedy ani divné, když se při dnešním slunění u jezera řeč stočila ke společnému večeru u sklenky vína. Domluvili jsme se, že se sejdeme v hospůdce nedaleko našeho bytu. Vypadalo to na vlahý letní večer a na zahrádce bude určitě příjemně.

Dojeli jsme na místo a chvíli po nás dorazili i oni.
Jarda byl tmavovlasý urostlý chlap. Vypasované tričko zdůrazňovalo jeho vymakaný hrudník a v upnutých džínách se rýsovalo jeho nádobíčko. Pavla měla na sobě bílé šaty pod zadeček. Krásný milý úsměv, hezká postava, opálená do bronzova, hnědé oči a dlouhé řasy.

Po hodině a půl strávené v hospůdce přišel číšník a požádal nás o úhradu útraty, protože již zavírají. Už jsme měli pár skleniček a nevěděli co s načatým večerem, proč tedy nepokračovat třeba u nás? Všichni souhlasili. Jana vysvětlila, kde bydlíme a ať zavolají, až budou dole.

Když jsme dorazili domů, dali jsme si rychlou společnou sprchu, abychom ze sebe spláchli písek od jezera. Netrvalo dlouho a Janě zazvonil mobil. V telefonu se ozvala Pavla, že už jsou před barákem.

Přivítali jsme se podáním ruky a polibkem a návštěvu jsme pozvali dál.

Konverzaci jsme navázali tam, kde jsme v restauraci skončili. Otevřeli jsme pivečko a vínko k tomu chipsy a uzobávali z obloženého talíře. Konečně bylo s kým hrát lechtivou verzi Aktivit, kterou jsme kdysi koupili. Aby to bylo fér, hráli chlapi proti holkám.

Po dvou hodinách a třech kolech Aktivit byla atmosféra už pěkně rozjetá. Holky seděly vedle sebe na gauči a Jirka s Járou naproti.

Bavily jsme se, jako kdybychom se znali léta, a to bylo jen dobře. Holky měly něco vypito a jejich humor střílel ze všech stran.

Jirka přikývl na Jardu a přisedl si každý ke své drahé polovičce.

Jirka pohladil Janu po stehnu a potom ruku pomalu přesunul na prsa. Ani Jarda nezahálel a kopíroval co dělám já. Ani jedna se tomu příliš nebránila. "Polib ji" přikázal po chvíli Jára Pavle.

Ta neváhala ani vteřinu, naklonila se k Janě, položila jí ruku na tvář, jemně si ji přitáhla kousek blíže a začala ji něžně líbat. Jejich rty se spojily, jazyky se proplétaly. Bylo na nich znát, jak vzrušení narůstá.

"Lehni si na záda" Pošeptala Janě a ona poslechla. Jirka si sedl do rohu gauče a Jana si položila hlavu na jeho stehna. I Jarda si odsedl, aby dopřál Pavle dostatek prostoru.

Ta si nad Janu klekla, políbila ji a pak jí knoflíček po knoflíčku rozepla košilku. Když ji rozepla celou, látka se svezla do stran a odhalila Janiny krásné kozičky. Jana na oplátku stáhla přes hlavu Pavle šaty. Ta měla na sobě modrou krajkovou podprsenku s hlubokým dekoltem. Její pevné čtyřky se draly ven z podprsenky.

Holky si navzájem sundaly podprsenky a Jirka pozoroval Pavliny pevné čtyřky, které zdobily vzrušením ztuhlé bradavky. Nevydržel to a natáhl ruku, aby si sáhnul. Pavla se k němu naklonila a dala mu možnost jí letmo pohladit jednu z koziček, ale hned se zas vrátila zpět k tomu, věnovat se jeho ženě.

Jana ležela na gauči jen v sukni, hlavu položenou v Jirkově klíně a spokojeně se usmívala. Bylo na ní vidět, že je nesvá z toho, co se bude dít dál. Neměla ale příliš času na rozmyšlenou. Pavla se k ní znovu sklonila a začala ji líbat. Její pevný kulatý zadeček kroužil erotickými pohyby a oba pány vzrušoval pohled na dvě ženy ještě víc. Měli péra pěkně nabitý a cukalo v nich s každým pohledem na ty dvě krásné ženy. Ještě div, že nevystřelily z kalhot.

Pavla chytla do rukou její prsa a začala si s nimi hrát. Lízala její prsní dvorce krouživými pohyby, dávala jí pusinky na pupík a pak se zase věnovala prsům. Jana jen spokojeně držela. Po chvíli jí Pavla rozepnula sukni a stáhla ji ke kotníkům. Měla na sobě bílé krajkové kalhotky a Pavla jí přes ně začala něžně líbat. Nevěděla, čemu se dřív naplno věnovat. Chvílemi se spolu líbaly, pak jí líbala na krku, potom se znovu věnovala prsům a bříšku, nakonec zajela do rozkroku, hladila její broskvičku přes kalhotky a do toho jí líbala na vnitřní straně stehen.

Po chvíli jí na bocích zajela konečky prstů pod lem kalhotek a když se Jana mírně nadzvedla, jedním pohybem je stáhla. Něžnými polibky se pak přes kotník, lýtko a vnitřní stranu stehen vracela k jejímu roztouženému klínu. Několikrát ji políbila v tříslech a z ničeho nic jí jazykem zajela do roztoužené lasturky. Jana zavřela oči a zaklonila hlavu. Chytila mě za ruku a nechala Pavlu věnovat se její mušličce.

V místnosti hrála potichu hudba, která se mísila s tichými Janinými vzdechy pokaždé, když Pavla přejela jazykem letmo přes poštěváček. Jarda seděl na protějším gauči už svlečený do naha, v ruce držel naběhlé péro a pozoroval holky.

Jana tiskla Jirkovu ruku, a vždy když jí Pavla zabloudila jazykem na to správné místo, stiskla ji o něco pevněji. Náhle odklonila hlavu od jejího klinu, v kundičce nechala dva prsty a něžně, ale rytmicky začala Janě dráždit bod G. A přesně věděla, kde hledat. K hudební kulise už ale neznělo jen tiché vzdychání. Vystřídal ho mlaskavý zvuk Janiny vlhké kundičky a její hlasité vzdychání. Už Jirku nedržela za ruku, ale svévolně s ní sjela do jeho klína, kde mu přes trenýrky masírovala naběhlé péro. Volnou rukou si hladila prsa a prsty dráždila ztvrdlé bradavky. Její dech byl výraznější a klínem neznatelně vyrážela vstříc Pavliným prstům.

Její tělo bylo naprosto nažhavené, kroutila se vzrušením a její něžné sténání se pomalu měnilo ve vášnivější hrubší hekání. Zakloněnou hlavou otáčela ze strany na stranu a kousala se do rtu. Pavla opět přitiskla rty k jejímu poštěváčku, a aniž by ji přestala prstovat, rejdila po něm jazykem čím dál intenzivněji. Náhle Jana ztichla a zatajila dech. Trvalo to pár vteřin a z jejího hrdla se ozval první výkřik oznamující bouřlivý orgasmus. Celá se chvěla a její tělo se zmítalo v jedné slastné křeči za druhou. Pavla ji však nepřestávala dráždit a dováděla tak Janu k dalšímu a dalšímu vyvrcholení. Ještě posledních pár záchvěvů potom, co jí Pavla pomalu vytáhla prstíky z roztoužené kundičky, než Jana otevřela oči a spokojeně se usmála. Pavla si udělala pohodlí v rohu gauče. Jednou rukou se hladila po vnitřní straně stehen, konečky prstů druhé ruky však už bloudily po jejích prsou a bradavkách. Vlhká látka kalhotek prozrazovala, že jí Janino potěšení také nenechalo chladnou.

Jana ležela vyčerpaně na gauči. Natáhla se pro sklenku vody, která stála na konferenčním stolku, aby se napila. Jarda mezitím vstal a zamířil si to k Pavle, která odpočívala na druhé straně gauče. Když přecházel pokojem, pohledy obou žen se stočily k jeho tvrdému péru, které se pohupovalo při každém kroku ze strany na stranu. Jana si mlsně olízla vlhké rty a zašmátrala rukou za hlavou, kde seděl Jirka. Po chvíli nahmatala i jeho klacek, který byl po předchozím vystoupení tvrdý jako kámen. Hned jak ho zmáčkla, cuklo mu v něm. Jarda mezi tím došel až ke gauči a s pérem v ruce stál nad Pavlou, ta se po něm natáhla rukou, ale Jarda jí nedal příležitost. Klekl si před gauč, chytil ji rukama pod zadkem a prudce ji stáhnul k hraně pohovky. Roztáhnul jí nohy od sebe, zajel prsty pod zvlhlý lem kalhotek v rozkroku, aby ho odtáhl stranou a okamžitě se rty přisál k vlhké kundičce. Pavla zaryla nehty do pohovky, zaklonila hlavu a z jejího hrdla se ozvalo dlouhé zasténání. Zatímco jí projížděl jazykem mezi pysky, jednou rukou ji chytil za prso a začal ho masírovat. Druhou ruku přesunul na své péro a začal si ho pomalu honit, aby nevychladnul. Jana střídavě pozorovala, jak Pavle rejdí jazykem po poštěváčku a jeho krví nalitý žalud a najednou zatoužila mít péro v puse. Sáhla na konferenční stolek pro gumičku, aby si stáhla vlasy do culíku. Jirka mezi tím rychle shodil posledních pár kousků oblečení, které na sobě měl. Seděl opřený na gauči a s ptákem v ruce sledoval Pavlu, jak si užívá lízání.
"Nepotřebuješ pomoct?" zeptala se Jana, a aniž by čekala na odpověď, klekla si před něj na gauč na všechny čtyři. Za jejími zády se ozvalo další tlumené zasténání. Mírně otočila hlavu, aby koutkem oka zahlédla, jak Jarda vášnivě saje Pavle poštěváček, a přitom jí jedním prstem projíždí kundičku. Její pohled se ale hned vrátil k Jirkovu péru, které jí trčelo před obličejem. Mlsně olízla žalud a pak ho nechala vklouznout mezi své rty. Jirka se zatřásl a v ptákovi mu cuklo. Chytla ho rukou u kořene a několikrát objela žalud jazykem kolem do kola a znovu ho vzala do pusy. Přesně věděla, jak to má rád. Olízla mu několikrát péro od kořene až k žaludu a pak ho znovu nechala vklouznout do pusinky, tentokrát už hlouběji. Jirka slastně zabručel a v ptákovi mu opět několikrát cuklo. Začala ho dlouze a pomalu kouřit a s každým přírazem nechávala vklouznout jeho ptáka hlouběji do svého krku. Jirka jí chytil rukama za kozičky a začal si prsty hrát s jejími bradavkami. Přivřenýma očima sledoval, jak šikovně polyká jeho ptáka. Za Janinými zády se už ozývalo souvislé vzdychání, jak Jarda pomalu přiváděl Pavlu do extáze. Jana na ně sice neviděla, ale Pavlino vzdychání ji i tak znova přivádělo do varu. Náhle ucítila na své kundičce něčí dotyk. Konečky prstů jí přejížděly přes poštěváček. Tělem jí projel slastný záchvěv. Znovu polkla Jirkovo péro hluboko do krku a v tu chvíli jí prsty vjely do roztoužené kundičky. Jirka ji chytil za temeno a na krátkou chvíli jí přitlačil hlavu ještě více do svého klína. Kundička se jí stáhla, a ještě o to více cítila prsty rejdící uvnitř. Jakmile tlak Jirkovy ruky polevil, vytáhla si jeho ptáka z pusy a se slzami v očích se otočila, aby zjistila, co se tam vzadu děje. Pavla s doširoka roztaženýma nohama vycházela pánví vstříc Jardovu nenechavému jazyku, který střídavě vklouzával do její štěrbinky a dráždil poštěváček. Levou rukou si honil péro a prsty jeho pravé ruky Janě právě šikovně obdělávaly lasturku. Prohnula se v zádech a vyšpulila zadeček ještě víš, aby se Jardovy prsty dostaly hlouběji. Znovu se otočila na Jirku, který celé dění před sebou také sledoval a opět polkla jeho ptáka hluboko do pusy. Znovu mu zacukalo v ptákovi a Jana ucítila na jazyku šťávu, která mu začala po kapkách vytékat z ocasu. Podle vzdychání, které slyšela za zády byla už Pavla na pokraji orgasmu a netrvalo dlouho, než se rozechvěla v první křeči. Jarda ji vytrvale lízal a z jejího hrdla se dral jeden slastný výkřik za druhým. Celá se chvěla v jedné křeči za druhou a zarývala nehty do látkového gauče ve snaze se pevně držet. Jirkovo vzrušení už se také stupňovalo. Naposledy mu olízla lesknoucí se žalud a usmála se na něj.
"Tak co, povozíš mě?"
"To si piš, dneska z tebe vyšukám duši" odpověděl s úsměvem na rtech, když se zvedal z gauče.
Lehnul si na protější sedačku, mrknul na Janu a pak na své péro, které trčelo ke stropu.
"Tak nasedat, madam."
Jana se nenechala dvakrát pobízet. Její vlhká jeskyňka už byla krásně připravená. Obkročmo si na Jirku nasedla, nasměrovala jeho žalud mezi pysky a prudce dosedla. Jeho péro jí zaplnilo kundičku až po kořen. Dlouze vydechla a chvíli si ho nechala celého v sobě, aby si na něj zvykla. Kundička se jí několikrát stáhla a když dozněl poslední stah, začala se na Jirkově péru pomalinku pohupovat. Ten vzal každé prso do jedné ruky a na střídačku jí začal olizovat a sát bradavky, které začaly znovu tvrdnout vzrušením. Druhý pár vše pozoroval z protějšího gauče. Jarda držel v ruce připravený péro a Pavla si projížděla konečky prstů vlhkou štěrbinku a vychutnávala si poslední záchvěvy orgasmu. Jarda se natáhnul na konferenční stolek pro skleničku s vodou a napil se. Tempo, kterým Jana dosedala do Jirkova klína se začalo pomalu stupňovat. Ani Jirka nezahálel a začal Janině klínu vycházet vstříc. Stále jí cucal jednu z bradavek a rukou si držel její prso u pusy. Druhou ruku přesunul na její zadeček, za který jí držel a korigoval tak její přírazy a tempo. Jana zavřela oči, zaklonila hlavu a z pootevřených úst se jí draly slastné vzdechy. Teď už ji Jirka držel za zadek oběma rukama a masíroval jí půlky. S každým přírazem jí jeho ohanbí naráželo do citlivého poštěváčku a kundička na to reagovala tím, že se stáhla a obemkla jeho péro těsněji. Plácnul jí rukou po zadku, aby ji rozptýlil. Jana otevřela oči a naskytl se jí pohled přímo na Jardovo péro, který stál přímo před ní. Chytil ji zezadu za hlavu a přitáhl si ji blíž.
"Ukaž mi, jak umíš kouřit, holčičko" utrousil a přistrčil jí naběhlé péro před obličej. Jana chytla jeho ptáka do ruky a porozhlédla se po ostatních. Pavla seděla na gauči a s prsty v kundičce zaujatě sledovala, jak Jana honí Jardovi péro a Jirka dál plnil Janinu kundičku rytmickými přírazy. Zavřela oči a nechala Jardův žalud klouzat po svých rtech. Bude to poprvé, co bude mít v kundičce a puse současně dva ptáky. Tělem ji projel záchvěv, který zapříčinil další stah její vlhké kundičky. Jirka ji znovu plácnul po zadku a několikrát silněji přirazil.
"Tak kuř, miláčku, ukaž mu, jak jsi šikovná" ozval se zespodu Jirka. Janě znovu zacukalo v tříslech. S žaludem před rty blaženě zaúpěla. Několikrát sjela rukou po jeho ptákovi až ke kořeni a pak lačně vsála žalud do pusy. Začala ho rytmicky kouřit a přitom ho rukou honila. Jirka jí přitom protahoval kundičku a zarážel jí ho tam až po kořen. Pokaždé, když nadoraz přirazil, tak vymrštil Janino tělo proti Jardově péru. S tím, jak Jirka zrychloval tempo, jakým jí obdělával kundičku i Jana pumpovala naběhlým ocasem hluboko ve své pusince. Jardovi už začínalo pomalu cukat v ptákovi. Otevřela oči, aby se podívala na jeho reakci a po Jardově boku uviděla Pavlu, která ho vášnivě líbala na rty.
"Můžu taky ochutnat?" zeptala se tiše.
"Jestli ti ho Jana půjčí..." zasmál se Jarda "Ale musíme se nějak porovnat, už tu není moc místa"
Pavla nečekala, že by jí někdo z nich uhnul. Věděla, že jestli si chce užít, musí si své místo najít sama. A místa tam opravdu mnoho nebylo. Vyskočila tedy na gauč čelem k Janě, klekla si nad Jirkův obličej a rukama se opřela o jeho hrudník.
"Tak se ukaž" zadrmolila a zatím co Jana stále rytmicky kouřila, Pavla začala Jardovi olizovat a cucat koule. Ani Jirka nezahálel a podle Pavliných reakci si jazykem v její kundičce počínal statečně. Znovu několikrát silněji přirazil Janě do klína. Té se z hrdla vydral hlasitý výkřik a Jardovo péro jí vyklouzlo z pusy. Pavla ani chvíli nezaváhala, okamžitě po něm chňapla a vsála ho mezi natěšené rty. Několikrát hlavou zapumpovala na jeho ptákovi a ochotně přistrčila Jardovo péro zpět k Janině ústům.
"Na střídačku? Já se ráda podělím" mrkla na ni Pavla a tělem jí projel další záchvěv rozkoše, když jí Jirka začal rejdit jazykem přes poštěváček. Jana schválně stáhla kundičku a několikrát silně přirazila. "Jak se ti to líbí, Jiříčku?" poznamenala s šibalským úsměvem na rtech, ale už byla v takové extázi, že se sama rozechvěla. Jirka neodpověděl, ani nemohl. Pavla mu tiskla svou kundičku k obličeji a bylo na ní vidět, že stejně jako Jana se brzy rozechvěje v dalším orgasmu. Chytila se Jany rukama kolem krku a zrovna ve chvíli, kdy jejich těla zalila slastná křeč se políbily a jejich jazyky se proplétaly, dokud neodezněl poslední záchvěv orgasmu. Pak se Jana sesunula z Jirkova stále trčícího ptáka. Pavla se k němu sklonila a několikrát ho lačně vsála do úst, aby nevychladnul.
"Musím doplnit tekutiny" poznamenal Jirka. Políbil Janu a zamířil do kuchyně.
"Taky tak" přitakal Jarda.
Když se chlapi vrátili, děvčata už byla očividně odpočatá. Jana ležela na zádech a nad ní klečela Pavla v poloze 69. Navzájem se líbali na vnitřních stranách stehen.
"Tak pojďte pánové, už na vás čekáme, snad jste nám moc nezvadli" uchechtla se Pavla.
"Jen se neboj" poznamenal Jarda, klekl si před ni mezi Janiny nohy a nabídl jí svého ptáka ke kouření. I Jirku to táhlo k Janině lačné pusince, klekl si k ní a žaludem vklouzl mezi její rty. Obě se hned začaly snažit, aby byli pánové co nejdříve v pozoru. Nedalo to moc práce, ten pohled na dvě krásné ženy při 69ce je vzpružil celkem okamžitě. Pánové už byli připraveni a Jana ucítila na svém poštěváčku Pavliny prsty. Přejížděly ze strany na stranu a pokaždé když vklouzla prstem do kundičky, aby si prst namočila, Jana se jemně zachvěla. Z ničeho nic ale Pavlin prst vystřídal její jazyk. Rukama ji chytla pod koleny a zvedla je výš. Ve stejnou chvíli Jana ucítila, jak jí do kundičky proniká Jardovo péro. Vnikal do ní krátkými přírazy, ale pokaždé o něco hlouběji. Pavlin jazyk jí stále rejdil po poštěváčku a nutil její kundičkou neustále stahovat Jardův ocas. S Jirkovým ptákem v puse tlumeně sténala. I Jirkovo péro už bylo pěkně tvrdé. Rukou ho vyndala z pusy a nasměrovala do Pavlina klína. Žalud jeho penisu rozhrnul pysky a jedním dlouhým přírazem zajel až po koule do její jeskyňky. Pavla na chvíli přestala lízat kundičku a zalapala po dechu. Díky tomu i Janina kundička měla šanci na chvíli povolit své sevření a oddálit tak nevyhnutelný orgasmus, který se zdál už tak blízko. Jirkovy koule se jí houpaly před očima a ona je začala lačně olizovat a cucat. Jarda jí projížděl kundičku stále tvrději a jak si Pavla pomalu přivykla na Jirkovo péro, opět se začala věnovat jejímu poštěváčku, který už byl opět napnutý jako struna. Ještě pár silných přírazů, Jana se rozechvěla a kundička se jí začala rytmicky stahovat. Jarda se několikrát zhluboka nadechl, vytáhnul z ní péro a postříkal Pavle obličej. I Jirka už byl těsně pod vrcholem, a když slyšel Janu, jak hlasitě sténá při svém dalším orgasmu, neudržel se. Zacukalo mu v klacku, ještě dvakrát přirazil, vytáhnul ptáka ven a zkropil Pavle zadek a Janin obličej horkou dávkou semene.
Všichni se zadýchaní svalili na zem tam, kde bylo zrovna místo a jejich ruce se navzájem hladily. Když nohy začaly poslouchat, namířili si to do koupelny pro rychlou sprchu a jelikož už byly 3 hodiny ráno, tak do postele a spát, aby do rána nabrali dostatek sil na další den...