Dubnová neděle

28. tra 2021. · 4,413 views lindaeda

Linda s Edou seděli u stolu a právě dojídali snídani a v tom zapípala pračka. Linda ještě před snídaní vstala a pračku nachystanou od večera zapnula. Zvedla se od stolu, usmála se na Edu tak, jak to umí jen ona. Dala mu pusu, on ji pohladil po zadku a ona se odešla věnovat čerstvě vypranému prádlu.

Linda i s košem vlhkého, voňavého prádla vyšla z domu směrem k prádelním šňůrám. Venku svítilo raní dubnové sluníčko. Moc nehřálo, ale vykouzlilo Lindě úsměv na tváři. Linda vyšla ven jen v tenkých legínách a Edově mikině, ráda ji nosí, cítí z ní Edovu vůni. Než pověsila poslední kousek prádla, byla pěkně zkřehlá a těšila se zpátky ke stolu do vyhřáté kuchyně.

Zatím co Linda odešla obstarat prádlo, se Eda zvedl od stolu a sklidil nádobí. Koukl z okna kuchyně a chvíli pozoroval Lindu při věšení prádla. Má moc rád když nosí legíny, krásně ji obepnou a zvýrazní zadek. Ona ho nevidí, je otočená k oknu zády a sluníčko ji svítí do vlasů.

Eda si užívá ten pohled na Lindinu vyšpulenou prdelku, když se ohýbá pro kousky prádla aby je pověsila na šňůry. Eda věděl, že jí bude zima a ona se k němu přijde ohřát. Postavil vodu na čaj. Má ráda sladký ovocný čaj. Eda slyšel cvaknout dveře, šramocení prádelního koše a rychlé šustění Lindiných pantoflí po podlaze chodby. Už na ni čekal.

Linda popadla prázdný prádelní koš a spěchala domů do tepla. Zavřela za sebou dveře, položila koš v chodbě a honem do kuchyně. Linda otevřela dveře a příjemné teplo jí pohladilo po tváři a ucítila vůni ovocného čaje. Viděla Edu u stolu, jak na ni čeká. Z hrnku na stole ještě stoupala pára.

"Je tam taková zima, miláčku" řekla Linda Edovi a krásně se na něj usmála. "Tak pojď ke mě" řekl jí Eda a taky se na ní usmál. Přivinula se k němu a studené ruce mu strčila pod tričko. Eda zalapal po dechu a zasyčel jak had. Objal ji a přimáčkl Lindu k sobě. Linda cítila, jak ji krásně hřeje. Také ho objala.

Eda hladil Lindu po zádech a ona se začala trošičku hrbit, chtěla poškrábat. To už Eda věděl, že může pustit ruce níž. Až na její zadek. Edovi ruce něžně přejížděli Lindě chvíli po zádech a chvíli po zadku. Linda zvedla nohu a vmáčkla Edovi stehno do rozkroku. Hned ucítila na svém stehně jeho tvrdého ptáka. V tom Edovi ruce vklouzli Lindě pod legíny a pevně ji chytili za zadek.

Eda jednu ruku povolil a přejel s ní Lindě do rozkroku. Tlumeně vzdychla a namáčkla kundičku Edovi do dlaně. On ji projel dlaní celou čárku a pak ji sevřel a mačkal jakoby se snažil vymačkat citrón. Líbilo se jí to. Ona zdvihala stehno a tlačila mu je na ptáka a do koulí. Také vzdychl. Hlavy měli u sebe. Vzdychali si navzájem do uší. Tak moc je to vzrušovalo.

Linda věděla co mu udělá dobře a jí nakonec taky. Pomalu se začala otáčet až se celá otočila a strčila svojí prdelku Edovi do klína. Zafungovalo to bezchybně. Eda ji popadl kolem pasu a přirazil si ji pořádně do klína. Oba věděli co se stane dál. Už vzdychali oba vzrušením.

Eda si stáhl kalhoty a už stahoval Lindě legíny. Jednou rukou ji přimáčkl k sobě a druhou ji zatlačil na záda až se musela předklonit. Nechal ji chvíli tak a sehnul se za ní. Vychutnával si ten pohled na její zadek a uprostřed jako terč ta její kunda. Nádherná. Pták Edovi stál jako klacek. Linda jemně zavrtěla prdelkou a to byl signál.

Eda se postavil za ní, projel dlaní její kundu. Nasadil ptáka a narval ho Lindě dovnitř. Ozvalo se vyjeknutí a táhlé tiché "Ááách" Ještě jednou zavrtěla prdelkou, nabodnutá na Edova ptáka, aby věděl že je vše v pořádku a může začít s demolicí.

Zaryl a zatnul dlaně do jejích boků a začal si ji tvrdě narážet na čuráka. Hlasitě vzdychala s každým přírazem. Eda měl pocit, že mu v Lindě čurák roste, o to víc ji mačkal a narážel si ji na ptáka. Oba hlasitě vzdychali.

Lindě už se pomalu začínali podlamovat kolena. Sténala čím dál hlasitěji. Eda přirazil naposled, v orgasmu se mu pokrčily kolena. Zastrčil Lindě čuráka jak nejhlouběji mohl a udělal se do ní. Chvíli zůstali oba bez hnutí, spojení. Potom rychlá sprcha a den pokračoval jako obvykle.

Byla neděle.