Smyslná Erotika pro Muže

24.10.2023 04:58
AlexMasaze AlexMasaze
Erotske usluge
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Ahoj, jmenuji se Alex. Jsem sportovní 30 lety masér z Prahy. Nabízím profesionální masáže ve svém diskrétním studiu v Praze - bezpečný prostor (nejde vůbec poznat, že jdeš na masáž, jedná se o soukromý byt předělaný pro potřeby masáží včetně sprchy).

U mě si můžeš vybrat, dle toho co opravdu hledáš:

• Intimní smyslnost ve formě mé SMYSLNÉ ORGASMICKO-TANTRICKÉ MASÁŽE pro Muže (90 min celková masáž včetně intimních partií - 3.500,-), kde stimuluji všechny tvé erotogenní body svými dlaněmi i tělem. Součástí je také společná sprcha.

• Nebo hledáš spíše erotiku a především masáž intimních partií (popř. edging), tak má SMYSLNÁ EROTICKÁ MASÁŽ je to pravé pro tebe (60 min s hlavním zaměření na intimní partie - 2.500,-)

Dovol mi být tvým soukromým masérem pro intimní smyslné potěšení. Přijď se uvolnit a zrelaxovat do mého Luxusního studia. Zasloužíš si jen to nejlepší – masáž tělo na tělo, smyslný dotek, horký olej, očistná sprcha, masáž intimních partií (popř. edging), silná ejakulace a hluboký orgasmus.

Přijď zažít to nejlepší pro Muže od Muže v Praze.
Napiš mi ještě dnes a najdeme pro tebe termín masáže.
Těším se, Alex

Promote the Dating Ad

  • Ovaj oglas za sastanak sada se nalazi na 10 mjestu popisa. Oglas možete odmah dovesti na prvo mjesto.
  • Repeated use of the promotion feature adds up the days, dating ads with more cumulated days will gain a higher position in the list.
: