Ahoj, chci splnit me lepsi kamaradce, 32, hezka, stihla slecna, jeji tajne prani - videt a potom se i zapojit k bisexu kluku a pomilujeme se vsichni. Take te to laka jako nas? Jsem symp., rekl bych pohodar, rad poznam symp. mladeho muze, treba i studenta, norm postavy, do +- 35 let, ktery chce take jako ja poznat neco nove, obcas proste jen "vybocit". Sejdeme se, parkrat si to my dva (treba u pekneho videa s zenami jak se miluji) vyzkousime, co nam bude vyhovovat a libit se, aby jsme nabyli nove bi zkusenosti.
Pokud budes jako ja/my take chtit, tak ji to pak dame jako prekvapeni, pozveme k NAM na spolecny SEX i JI. Chce jen spolu v bi zkusene.
Chci byt aktivni v oralu, mozna pasivni v analu. Vice v bi aktivitach nechci-aktivni v analu s muzem nebudu a nechci koureni od muze, to jen od zeny.:) Ty s vetsim a sirsim muzstvim, ona to ma tak proste rada. Vse hodne diskretne (i proto zadna nase fota po netu neposilame, jeji foto az osobne), ve zdravi. Byt a soukromi na schuzky ja mam.

Promote the Dating Ad

  • Ovaj oglas za sastanak sada se nalazi na 373 mjestu popisa. Oglas možete odmah dovesti na prvo mjesto.
  • Repeated use of the promotion feature adds up the days, dating ads with more cumulated days will gain a higher position in the list.
: