Mix z akcí po delší době...

Po delší době přidáváme mix z některých z našich akcí, které proběhly v poslednim měsíci. 2x akce v gloryhole + kamarádky u nás na gauči + sympatická dáma s chlupatou kundičkou z cuckold páru u nich doma v kuchyni na stole :-)

Nekteří z vás si myslí, že Perverzní gentlemani již nefungují tak jako předtím, či dokonce, že se naše nerozlučné duo již rozpadlo. Pravda je však taková, že máme aktuálně ještě víc akcí než v minulosti.
Delší videa ale z vlastního rozhodnutí aktuálně nenatáčíme, protože nás to zde na amaterech absolutně nemotivuje a nestojí nám to za ten čas, který trávíme vyběrem nejlepších scén a následným střihem. Několik žen a párů nás dokonce i žádalo, abychom si akci s nimi natočili, ale my jsme odmítli.

Náš profil se začal vyvíjet směrem místních influencerů, což je cesta kterou jít nechceme. Spousta párů mám píše, že si u našich videí dělají dobře, další zase že jsme pro ně už moc profi a setkání s námi se zcela nepochopitelně obávají. My však s profesionály nemáme a nechceme mít nic společného, zajímá nás pouze reálné setkání se samotnými ženami a páry tady a teď ! Nezajímá nás virtuální sex a nestojíme o dlouhé dopisování s komplikovanými, nerozhodnými lidmi.

Pokud jste žena nebo pár do 45 let připraveni na to se reálně sejít, rádi vás poznáme. Pokud jste cokoliv jiného, zanechte klidně komentář pod našimi videy či galeriemi, ale neobtěžujte nás prosím zdlouhavým psaním, které nikam nevede....

Vaši Perverzní gentlemani

Team Vehajzels#

31,877 views 28.4.2023 14:18
322 users like it
Sviđa mi se