Úžasné vyvrcholení v autě I.

.. každý to zná.. sex v autě.. buď je to proto, kdy jeden z dvou (nebo oba) jsou zadání, není místo kde .. popřípadě je to spontánní akce, kdy oba jsou nadržení a musí to ven.. 😏
.. tak to tak dopadlo, že nebylo kde, tlačil nás čas.. a oba jsme byli na toho druhého nadržení..
.. po zaparkování na odlehlém místečku jsme se přesunuli na zadní sedadla.. rychle se při polibcích svlékali a házeli svršky na přední sedadla..
.. pak jsme se chvilku hladili.. líbali.. a při tom jsem já dráždil její jeskyňku.. kroužil na poštěváčku.. zajížděl nejprve jedním a pak druhým prstíkem dovnitř.. ona na oplátku svírala mého juniora a dráždila jej tahy nahoru a dolů..
.. pak jsem jí musel položit, neboť jsem nevydržel jen tak a musel jsem jí ochutnat.. dráždil jsem jí jazýčkem na poštěváčku.. zajížděl dovnitř... pak jsem přidal i prstíky..
.. chvilkami jsem jí jen dráždil prst.. někdy jsem zajel dovnitř, aby ona cítila celého juniora uvnitř.. a já zase to, jak její žhavá a mokrá jeskyňka svírá mého ptáka...
.. jednou tak.. pak zase onak.. při tom se kousala do prstů, aby tolika nekřičela vzrušením a vyvrcholením.. a občas si masírovala prsíčka.. táhla si bradavky.. prošla pár vyvrcholeními..
.. až do konečného mého vyvrcholení na bříško...

333 kredita
The video is available for credits
26 views 18.1.2024 09:57
Sviđa mi se