Debilové

10.10.2015 14:54 · 1 287 nézetek -srdcemoje-

Hodně lidí si myslí tady, nejvíce muži, že jsem ledová královna. Omyl. Letos na jaře jsem dala šanci na poznání sobě i jednomu amatérovi. Psal mě od konce dubna, nejdříve na chatu a pak vzkazy, pak to bylo psaní přes jiný portál. Nevím jak vypadá a v této chvíli je mi to srdcečně u prdele.

Novšak na samém začátku mi napsal velikost své chlouby...jak pošetilé, kdyby znal ženy, tak by věděl, že tohle u mnoha žen neznamená nic. Nicméně jsem pokračovala v komunikaci ze ženské zvědavosti a snad i naděje, že tady existuje i normální chlap. Akceptovala jsem jeho přání, že mi neukáže obličej, protože se vsadil a má v této chvíli ošklivé vousy. Termín oholení byl 31.7., tento den se pro jistotu neozval vůbec, a za dva dni napsal nějakou směšnou omluvu, že musel opět k rodičům. Ale aby vše odčinil, tak první srpnovou sobotu mě zve na véču a poznáme se. Nerada někam jdu aniž bych člověka viděla, krom ocase a nožek jsem neviděla nic...už v duchu se mi nabízela otázka, že to bude nějaký Qasimodo a chce jenom honit péro a aby se někdo na něj koukal, protože mé aktivity po této stránce se nedočkal. No véča nebyla, ani žádná romantika, opět když se mi měl ukázat nebo se potkat, tak jel k rodičům...údajně tam musel být. Komu jsem toto ve svém blízkém okolí řekla, tak se smál, že mám svatou trpělivost s debilem. Co jsem od něj četla bylo nespočet výmluv a slibů....ponechám si tě drahá....tak tohle byl extra výsměch. Člověk když má o někoho zájem, tak udělá vše, aby ten zájem přetrval a nebude se skrývat. Tento muž David...jeden z vás už čekat nemusí, šanci už nedostane.

Ale aby se neřeklo, že jsem doopravdy studený čumák, tak jsem dala opět někomu šanci, naštěstí se pojevil skoro ihned, že je to debil. Tam mi on nabídl focení, že jsem úžasná, dokonalá a bůhví co ještě. Věkově byl nejblíže ke mě, to mě imponovalo a nebyl ošklivý. Vyměnili jsem si telefonní číslo a pak mě začali od něj chodit sms zpravy, které se jevili, že to píše jiné ženě....mě psal, že je bez závazku. V smskách stálo, kup rohlíky, těším se na tebe uděláme si opět hezký večer, miláčku neopouštěj mě, já se s tou druhou rozejdu!!!!!!! Když jsem mu to tady psala do vzkazu, že co mi to píše, tak mi napsal, že žádá omluvu,protože on mi žádné sms nepíše, jelikož nemá na mě telefonní číslo....takže další debil, co neví od koho si bere mobilní číslo a komu dává svoje....omluvy se nedočkal, ale vynadání určitě....taky už nepiš Pavle.....

Pánové, nejsem hromosvod na vaše mindráky, na vaše lži, na vaše plané sliby.

Jsem obyčejná bacule, co by uvítala kamaráda, se kterým, vypadne na pivko, komu by ráda uvařila dobrou večeři, vypadla na procházku nebo do kina. Takže šanci už nedostane nikdo, ráda sem zajdu pokecat, zasmát se s lidmi co jsou mi něčím blízcí, ale tyhle pokusy mě utvrdily, že stačí....možná kdyby se ozval jeden jediný, co své slova nemyslí jako žert, tak jsem ochotná zvážit jít ven, ale za účelem sexu, k tomu potřebuji více, a to tady nenajdu.

Vaše srdi