České swingers kluby - IV.

24.1.2016 06:30 · 1 956 nézetek RSPmail

Jak jistě mnozí očekávali, přinášíme naše zkušenosti z klubu FANTASY v Praze. Předesíláme, že naší snahou je být nezávislí. Nicméně, do Fantasy chodíme v posledních letech jednoznačně nejčastěji. :-)

Fantasy Swingers Club je pražský klub otevřený v roce 2007. Stavebně je rozdělen na více úrovní. Vede jej manželský pár, v zásadě přítomný na každé akci. Když ne oba, tak vždy alespoň pan majitel. Při vstupu se v předsíni odevzdávají mobilní telefony do skříňky od které si vezmete k sobě klíček a zouvají se venkovní boty. Hned za předsíní jsou vlevo a vpravo toalety. Dále se jde chodbou ke schodům, které vedou do hlavní místnosti klubu. Než vstoupíte a schody, můžete se nepozorovaně rozhlédnout téměř po celé hlavní místnosti a pokud se vám třeba náhodou stane, že uvidíte někoho s kým nechcete být ve stejném podniku, tak můžete odejít aniž by Vás dotyčný viděl. V této fázi jste stále před zaplacením vstupného, takže žádný problém. Když sestoupíte dolu po schodech dostanete se do hlavní místnosti. Je to velká místnost s barem, na našich akcích zde bývá až 50 dvojic. takže velká. :-) Je stylově zařízena, stolečky a červené gauče jsou rozdělené tak aby se všichni mohli bez problémů družit. :-) Najdete zde i pár stolečků pouze pro dva. Podél celého baru jsou barové židličky. Stěna proti baru je celá zrcadlová a před ní je malé pódium kde může být tyč pro vystoupení i šikovné návštěvnice a nebo se zde tančí. Na stěně je televize, kde stále běží porno. Od pódia vedou další schody do vyvýšené části společenské místnosti. Zde jsou dva stolky a gauče celkem pro až 6 párů a barové židličky se stolečkem u zábradlí. Odtud je krásně vidět přes celý prostor společenské místnosti i do vířivky. Z této vyvýšené části vede vchod do zadních prostor pro sexování. K těm ale později. Část společenské místnosti je nekuřácká. Na baru člověk obdrží klíček od skříňky a může si vybrat barvu náramku s číslem klíčku. Modrý náramek je pro páry, které mají zájem o výměnu partnerů. Červený je pro ty, kteří chtějí být jen spolu.

Vířivka je v tomto klubu zatím nejlepší jakou jsme kdy viděli a navštívili (s výjimkou velké vířivky ve swingers resortu Spice Lanzarote, o kterém budeme psát příště). Fantasy vířivka pojme pohodlně 6 párů k sezení plus 2-3 ke stání. Je přímo z druhé strany baru, takže si sem bez problémů objednáte pití. Je teplá (36°C) a je z ní přes bar vidět na pódium s tyčí a do společenské místnosti. I po půlnoci je vždy čistá! Sprchy jsou před vstupem do vířivky a jsou taky čisté a i tlak vody je bez problému. :-)

A teď k místnostem na sexování. Všechny jsou členité a různě tématicky zaměřené. Celkem je jich v klubu 6. V pořadí od šaten je po levé straně nejdříve SM místnost. Je oddělená závěsem a uvnitř je postel s pouty, kříž pro neposlušné a SM chtivé a byli jsme zde už i v počtu 8-mi párů. :-) Kolem postele s pouty se dá z jedné strany stát, z druhé strany má takové sedátko a před ní je křeslo, ve kterém se dá znamenitě vychutnat pěkné kouření. Další místnost je tzv. malá místnost. I když je malá, v klidu se tady může bavit i 10 párů. Postel má dvě úrovně, na horní se vejdou 2 i 3 dvojice na spodní část 3 až 4. Kolem je dost místa pro další nejméně 3 páry na stojáka nebo na kukačku. Vchod do této místnosti je přímo proti místu kde se kříží cesta ze sprch (a vířivky), z hlavní společenské místnosti, z pravé strany od šaten a vlevo ke schodům do hlavní zadní místnosti. Tato největší místnost a všechny další co budeme popisovat jsou výškově na úrovni té vyvýšené části společenské místnosti. Tedy po schodech se vejde do velké místnosti. Tady se skutečně může najednou setkat klidně až 16 párů! Na různých místech, včetně stropu jsou zrcadla, po pravé straně gauč pro jeden nebo dva páry, před ním taková vyvýšená postel pro jednu ležící nebo dvě sedící osoby, které si tak mohou pěkně užívat pozornosti více lidí kolem dokola. Za touto specialitkou je veliká postel pro nejméně 6 párů a ta je spojená užší částí s poněkud oddělenou menší postelí kde mohou být ti co chtějí 'být u toho', ale zase ne úplně v centru. Odtud vede nízký průhled do vedlejší místnosti pro začátečníky (o té až dále). Ve velké místnosti to velmi často 'opravdu jede na plné pecky'! Druhý východ z této místnosti vede do malé chodbičky, ze které se dá jít do místnosti pro začátečníky, do místnosti pro ženy, do masážní mini-místnosti (ale bylo nás tu už i 8!) a do vyvýšené části společenské místnosti (té se zábradlím, jak jsme psali výše). Začátečnická místnost je menší, postel je tak maximálně pro 8 lidí. když tady někdo je, tak ostatní vědí že se vždy musí zeptat jestli mohou vstoupit nebo ne. Na jednu stranu z ní vede nízké okénko se závěsem do hlavní místnosti (dříve zmíněné) a na druhou stranu vede stejné okénko do místnosti pro ženy. Ta je v zásadě stejně velká a jako jediná v klubu mí skutečně klasickou postel pro dva, se železnou pelestí. Že je pro ženy neznamená nic jiného, než že když jsou zde dvě ženy, tak to znamená že chtějí být jen spolu a každý kdo chce vstoupit je musí požádat o svolení. Naproti této místnosti je vchod do masážního koutku. Tady je vyvýšené masážní lehátko a kolem něj mohou stát ostatní. Tolik asi ke stavebnímu rozdělení Fantasy. Jestli jsme na něco důležitého zapomněli, tak nám to jistě někdo v komentářích připomene. ;-)

Catering je velmi dobrý, je výběr z čerstvého ovoce, chlebíčků, teplé párky ale i například sushi. Každý večer se koná show, většinou striptýz ale podle tématu akce i jiná vystoupení. Páry ve Fantasy jsou v porovnání s jinými kluby v nižší věkové kategorii. Možná je to i tím, že dlouhodobý průměrný počet návštěvníků je 25 párů. Samozřejmě se může stát, že trefíte i na akci kde bude třeba jen 10 párů, ale stane se to výjimečně. Nám se to párkrát povedlo, ale upřímně řečeno to vůbec nevadilo. Klub sice působí prázdným dojmem, ale my měli pokaždé štěstí že ten malý počet párů byl vyvážen aktivností a tak jsme si užili víc než na některých z úplně plných akcí. :-) Úplně plno, znamená ve Fantasy 50 párů. A opravdu se to na mnoha akcích stává! Zpět k tomu věku, většina párů ve Fantasy bývá ve věku cca 30 - 50 let. Ale na druhou stranu, dost často tady potkáváme i mladší. Na druhou stranu starší spíše výjimečně. Velmi dobrá je v klubu vzduchotechnika. I když není kuřácká část oddělena zdí, člověk sedící v nekuřácké části kouř necítí. Na druhou stranu, když je v klubu hodně lidí musí být vzduchotechnika naplno a v zadních místnostech je pak pro první příchozí páry zima. Takže je pak dobré, když tam jde více lidí a pořádně se rozjedou. :-)

Jediné mínus Fantasy je poloha v Letňanech. Je to prostě trochu daleko z centra a někdy člověk čeká na odvoz vozu nebo taxi i hodinu. :-( Ale zase na některé akce, kde se čeká vysoká návštěvnost zařizují majitelé soukromé taxi pro hosty. Na to je třeba se vždy zeptat nebo kouknout na program. Nicméně, nad klubem je možné si i pronajmout na jednu noc nocleh. Pokoje jsou pěkné, nové, čisté a na přespání po akci úplně super! Hlavně vás tady, na rozdíl od hotelu, nikdo nevyžene v poledne. prostě až se vzbudíte, tak odejdete. A to je při dlouhých akcích opravdu dobré. Druhý maličký mínus je, že by při vysoké návštěvnosti měla v klubu prostě fungovat uklízečka. Taková milá eroticky oblečená osoba, co by prostě v zadních místnostech sem tam doplnila prezervativy, čisté a suché ručníky a podobně.

Tento klub je v zásadě naší domovskou swingers stanicí. :-) Potkáte nás tady v letošním roce v každém sudém měsíci na akci pro páry pořádanou ve spolupráci s naší oblíbenou swingers komunitou. Když budete chtít, tak nám klidně napište až budete chtít přijít a nebo jednoduše přijďte! První letošní bude předposlední víkend v únoru.