Normální muž vyhynul s mamutem

12.3.2016 18:09 · 1 126 nézetek -srdcemoje-

Tento blog bude patřit spíše ženám, kterým asi podobné příhody budou něco připomínat. Nedělám si iluze, že ženy tady nejsou mrchy, ale spíše se tohle stává normálním ženám, ve kterých plamen naděje ještě nevyhasnul.

Někdy mám pocit, že je tady žena jako štvaná zvěř. Za poslední rok, má chuť sem jít se zmenšuje. Když mě někdo osloví nedbá slov v mém profilu, to bych ještě zkousla, ale lež ne. Někoho zastarší mé úvodní slova a tím i odradí, což je super, protože jenom muži s inteligencí stojí za to se zeptat, co je důvodem těchto kritérii.
Nedávno jsem měla rande s muži odsud, šla jsem ven, sice nevím co jsem čekala, ale aspoň to, že v profilu budou mít správné míry. Jak jsem byla naivní.

První muž mi seděl více, co by do slov, zapadaly do sebe jako puzzle, tak jsem po čase dali schůzku. Dle profilu měl mít 185cm, jsem si říkala, že konečně chlap dle mých představ...pošetilá kráva jsem byla, že jsem věřila profilu. Já osobně mám 165 cm a když jdu na schůzku, tak vždy řeknu, že jsem bacule a v zralém věku, není důvod lhát, toto nejde ani zapřít a musela bych se stydět, kdybych lhala. No před schůzkou napsal, že nemá 180 cm, v duchu jsem si říkala, proč mi to píše, když má 185 cm, pochopila jsem to na místě, byl v mé výšce, tam vše u mě skončilo. Povídal u kofoly, ale já už posouvala čas, že půjdu domů. Nedokázala jsem vstřebat tuto lež, která nejde přehlédnout, vytratil se i ten čas hezkých slov, než jsem ho spatřila osobně.

Druhý muž, taky nebyl moc vysoký, to už jsem si v duchu říkala, že asi mi není přáno normálního chlapa.
Prokecali jsem spolu v pizzerii asi 6 hodin, kde jsem se dověděla, že není sám a mě čeká zjevně role milenky. Nevím proč, ale něco mi šeptá, že tento člověk má dost přísně osekaná kritéria a důvodem je, že dam mimo oficiální vztah má více, proto ta důslednost. Na druhé schůzce jsem zjistila, že to bude asi vždy jenom rande v autě, na tohle nejsem stavěná.

Byla jsem milenkou po rozvodu 3 roky, ale na tuhle roli já nemám, věřím v city a sex bez citu mě nebaví, chybí mi vášeň. V roli milenky jsem zažila hodně, ale i to je důvodem, proč už nechci být tou druhou. Chápu, že jsou ženy, kterým toto vyhovuje, ale já mezi nimi nejsem.

Je spousta mužů co si chce povídat přes telefon, ale když vás muž nějakým způsoběm nezaujme, tak jsou hovory spíše na obtíž. Co bych dala za jednoho rozumného chlapa, asi v mém věku z Prahy, ne s manželkou nebo družkou, s exekucí na krku a bydlením na ubytovně, který hledá azyl....ale takový asi už vyhynul s mamutem.