Podle čeho si vybrat sexshop?

17.12.2016 17:09 · 2 304 nézetek admin

Ahoj všem amatérům, tak jsem si říkal, že napíšu nějaký ten blog a zárověň zjistím jak to máte s sexhopy. Zajímalo by mě jaké máte rádi sexshopy, podle čeho si svůj obchod s erotickými pomůcky vybíráte, jestli nakupujete na internetu nebo v kamených erotických obchodech a jak třeba vybíráte tu či onu pomůcku. U mě osobně rozhoduje, jak má eshop velký sortiment, za jaké ceny shop prodává (nejlevnější sexshop není nutnost) a dostupnost zboží (vše samozřejmě potřebuji nejlépe ihned :-) )

Další kritéria, která mě napadají jsou:
Místo kde se sexshop nachází? Možnosti platby, které eshop poskytuje, případně možnosti doprava? Jak eshop vypadá, jestli se líbí? Jeho nabídka? Jeho ceny nebo další bonusy, které nabízí? Nebo je to úplně jiné kritérium, pokud se chce někdo podělit prosím napište, rád si přečtu vaše názory a zkušenosti.

Pokud se zamylím, které znám já, tak to jsou tyto obchody sexshop.cz, sexshopik.cz, ruzovyslon.cz, sexshop1.cz, honitka.cz, vibrator4you.cz, erostore.cz, sexicekshop.cz, freesexshop.cz, eroticcity.cz a teď z televize, kde má reklamu 4sex.cz, znáte ještě nějaké dobré sexhopy?