Zastřižené vlasy..

6.3.2018 07:18 · 836 nézetek Gurman_zJihu_

Poznal jsem ji v roce 2006...Zvoním na zvonek u vchodu vedle Singlebaru.Prosím,tady Káťa ,aha to jste vy ,pojďte do 4. patra .Stoupám těmi schody vzhůru, chladivou chodbou ve starém domě a jsem celý nesvůj .Jaká bude .? doufám že sexy a štíhlá v bocích, to mám přeci rád.Za vitráží podkrovního bytu se objevila na verandě..Blondýnka menší, ale moc hezká, krásné trojky prsa a vizáž se štíhlou hranu nosu, který mě vždy přivádí k šílenství. Lounovka jak tomu říkám /Olga L.zpěvačka/.Joj ..už se mi vaří krev a tancuje poklopec,,Musím zachovat dekorum ,ať nejsem jak zvíře.,,V mysli z ní strhávám tričko a džíny a zbrkle do ni pronikám , lížu ucho.,, Nebude ti vadit když půjdu ještě do sprchy?.Nebude ..špitl jsem a zase mi zmizela za dveřmi.Nestlihla jsem si dojít k holiči,pokračuje. Mám to, dlouhý.!Křičí na mě přes ty dveře..Já taky odpovídám si v tichosti pro sebe..Konečně..! Přišla v bledě modrém županu který ladil k jejím poměnkovým očím .Nechceš mi je přistřihnout mám tu dobrý nužky ?No nejsem kadeřník, odvětil jsem .Ona na to, to bude hned ,já se s tím taky nepárám .Dám ti slevu jo..? Dobře hlavně už k věci.Začínám stříhat mokré rozčesané vlasy.Hlavně vodorovně,vem to asi 8 centimetrů .Jo beru- já na to.No vidíš.je to cuk .A teď už jdu k tobě, jak to máš rád,?Stále cítím vůni těch vlasů,, Já nevím.Sedím na hraně postele malého pokojíku.Káťa mi dává ústa k rozkroku já ji hladím její kulaté prsy.Chci se drát k její lastuře, ale sám padám na záda do měkkého lože.Už nevnímám .Obratně mi nasála moje varlata jedno po druhém do úst až mě v nich ostře zabolelo.Byl to tah mocného erotického vysavače, který voněl šamponem a kondicionérem.Ztuhnul jsem v bezmoci a s výkřikem jsem pokropil její župan i dekolt.Krásná jízda..! Ještě jsem v rychlosti stačil vsunout dva prsty do její horké vagíny, abych si odnesl nějaký bonus z dnešní schůzky..Určitě se ti ještě ozvu ji s jistotou říkám, když mě doprovodila k vchodovým dveřím .Jak chceš,Tak se ozvi.
Na ulicí se mi drala na rty melodie písně ,kterou jsem si hned oblíbil.,,Já zastřihl jsem ti lásko vlasy ,žluté jako v lánu obilí ,vlnitě se plazí vzhůru, co vytvoří pevnou šnůru..
Pevná šnůra to na konec byla. Desetiletá, takže letos ani nevím, jestli si mám připít na 2leté výročí rozchodu, každý jsme si šli nakonec svou cestou .Tak to zkrátka v životě chodí.

Ywes