wet game

22.5.2018 03:05 · 1 029 nézetek bobby-boy

Byl už večer a já jsem se těšil na naše první setkání. Je to jedna z amatérek. Přijíždím na dohodnuté místo. Koukám kolem sebe a stále ji nevidím. Podívám se za záda a hle…už jde ke mě. Zpočátku jsem měl trošku ostych, ale to opadlo hned při první seznamovací normální puse. Sedmi jsme do auta a vyrazili jsme do mého města. Cesta byla super. Povídali jsme si celou cestu.
Když jsme dorazili do města, tak jsme se domluvili, že bychom mohli skočit na pivko. „Proč ne!“:odpověděl jsem. Vzal jsem ji tedy na parádní pivko do parádního podniku. Moc se ji tam líbilo. Postupem vypitých piv se nálada trošku začala rozvíjet v chuť odejít.
Zavolal jsem taxi a vyrazili jsme na chatu. Už se to ve mně vařilo a chtěl jsem už aby to začalo.
Ona připravila hudbu a já se postaral, aby na chatě bylo teplo. Byl jsem nadrbaný jak stepní koza. Už mi to teklo i ušima. Začala se hezky kroutit a svým zadečkem se otírala o můj vercajk. Do jedné piko vteřiny se mi navalila krev do mého vrabčáka. Začali jsme se hladově líbat a já tiskl její zadnici ke mně. Mačkal jsem její prsa a začal sát její krk. Už jsem myslel, že mi prasknou kraťasy. Najednou jsem neměl místo v trenkách. Projel jsem rukou její kachničku, když mi řekla ze je mokrá. Vpustil jsem prst do její svatyně. Tak mokrou kundičku takhle při startu nepamatuji, co jsem živ. Byl jsem totálně omámen. Strčím dva prsty do ni a naberu si její šťávu a ochutnám. Tělem mi proběhla energie a já už se chtěl v ní topit. Měla dokonalá prsa a mokrou frndičku. Nehorázná kombinace. Už při psaní znovu tuhnu. Domluvili jsme se, že půjdeme nahoru do chaty. Já tam byl jako první a čekal jsem, než si na sebe da obleček. Vystoupala nahoru a já ji zahlédl v síťovém oblečku. Byla tak sexy. Ty boky a prsa a ty nohy…vše ladilo dokonale. Plus její chtíč.
Přilehla a vše začalo. Přisál jsem se k její top vyvoněné kundičce a začal jsem ji sát, lízat a jazykem jsem ji rozvibrovával její klit. Kroutila se jak housenka a nádherně vzdychala. Intenzita vzdychu a kroucení se těla stoupala nezvykle rychle a silně. Silněji saju. Začíná se klepat a já vím, že něco přijde. První výstřik!!!
„To bylo úžasný“, řekl jsem si v duchu a opakoval jsem celou sérii frndomanie znovu. Neuběhla ani minuta a přišel druhý gejzír její sladké stavy. Začalo se mi honit hlavou, kolikrát to dokáže.
Dopadlo to tak, že minutu po minutě stříkala stále dokola. Už jsem její kundičku poplácával, silněji sál a s větší intenzitou jsem dráždil její klitorek. Dával jsem si hodně zaležet i na její druhé dírce, kam jsem ji pomalu vsunoval prst. Rejdil jsem prstem v jejím dokonalým zadečku a drtil její kundičku. V tom obrovský výstřik na strop. „Udělám to znovu“, řekl jsem si. S tím rozdílem, že si její šťávu vpustím do pusy. Naplnil jsem ústa jejím výtokem štěstí a celou jsem ji postříkal. Minimálně 100x. Už jsme leželi jen na totálně mokrých matracích, mokré podlaze a pod mokrým stropem. Už jsem si chtěl vrhnout, protože ta holka měla 1000x orgasmus a já nic. Bohužel ten vrz nebyl co jsem chtěl, protože v tak horké kundičce jsem se udělal do 5-10 min.
První kolo máme za sebou a chata vypadá, jako bychom měli na půdě prasklý bazén, který protéká až dolu...