Kunda na zip

15.12.2019 18:24 · 2 587 nézetek Schimi

Poslední dobou pozoruji, že se tu dá sehnat odpověď skoro na všechny zapeklité otázky. Sice bych mohl oslovit strýčka googla, ale jsem si skoro jist, že fundované osvětlení věci, dostanu právě tady. Tak pozor, házím to do placu !

Včera, jsem se tak nějak přichomýtl k jedné babě (cíleně dodávám věk kolem 35 a dva porody) na předvánoční zábavě. Přeskočím všechny ty seznamovací kecy a půjdu rovnou k akci. Zatáhnul jsem ji do půdních prostor o kterých vím, že místní borci tam provozují šukací klubovnu. Naštěstí to nezamykaj a obsazeno nebylo, takže naprostý luxus. Po nějakým tom muchlání a volizování, jsem si řekl, že už je čas na zásun. Tak jsem si ji náležitě připravil a že tam teda vjedu. Avšak ouha, tady nastal problém. Kunda, jakoby měla zip a vždy mě skřípla žalud těsně za hlavičkou. Nešlo dál a byl jsem vůbec rád, že s obtížemi zpět. Dalších pár pokusů, včetně předehry a nadměrného mazání, opět to samé. Ta piča, má snad parkovací senzor, či co, honilo se mi hlavou. Ne, to není možné, ona to chce, neuhýbá, vzdychá, jako kdybych tam už byl, ale bohužel nejsem a mám z toho hovno. Trpělivost, zašukáš si neboj, ještě jednou, hej rup...

Ne, je to takové, jak kdybych ho strkal do bundy se suchým zipem. Tahle minda si prostě říct nedá. Já pod kontrolou, uvnitř nasranej, napovrch vysmátej, ona světe div se uspokojena a prej, kdy to dáme znova. Jo, jo, určo brzy, říkám nahlas, avšak pro sebe, už nikdy více, mám Tě ocejchovanou, jednou stačilo a sexuální trauma do konce života. A teď mi řekněte, proč když prsty stopku nedostaly a můj klacek ne a ne skrz projít ?