Hledani Subinky.......

5.2.2020 09:17 · 614 nézetek I_MsRam

Dom může provádět lekce a baví ho to. Je mu jedno, která žena. Pak je Dom, co chce jednu jedinou. Naplno, se vším. Kdo je ten správný? Ten co provádí lekce? Nebo ten, kdo vede svou Subi?
Já jsem ten druhy, Pán. Narozen v roce a měsíci draka, v hodině tygra. Oheň je můj prvek. Dominance a chuť vítězit je v mém životě pevně zakotvená. Byť se fyzicky projevuje jen k Subi.
Projevovala......pred 10 lety. Pro někoho dlouhá doba pro někoho krátká. Doba milostivá pro zapomínání, otupění hran, někdy i odpuštění. Až člověk si myslí, že je vše pryč, je spokojený.

Pak stačí však jedna věta, jedna návštěva profilu a je vše jinak. Lar…a díky za ni. ;-) A já přemýšlím, zda znovu hledat nebo ho nechat Pána spát.

Vrátily se vzpomínky na 3 krásné roky s ní. S mojí malou courou, čubíčkou…. mojí Subinkou.

Pohybuji se tiše těmi roky a Pán ve mně spí. Ale cítím, že je čas na další střetnutí. Na další „boj“ o nadvládu, ovládnutí, vášeň, uspokojení….
Na další zvykání si na sebe a pomalé posouvání hranic na hranici možného i nemožného….
Na ten krásný boj mezi Panem a jeho Subinkou. Boj o její podřízenost a úplné odevzdání. Odevzdání se mě, jejímu Pánovi.

Pro samuraje je meč posvátný. Každý je jiný. Říká se, že si meč vybírá svého samuraje.Ne samuraj meč. Pokud si vybere meč sám, není ho hoden. Také se podle toho k nemu chová. Ctí ho a ošetruje. Když však dojde na boj, nešetří ho. Využívá ho bez milosti a naplno. Zná jeho slabiny a omezení. Nechce mu ublížit ví, co smí.
A tak to je podle mne i se Subinkou.

Dám ti tu možnost a oslovím tě. Musíš si mne, ale vybrat sama. To je tvuj prvni úkol ode mne.

Do té doby, půjdu tiše dál dalšími roky. Nechám Pána spát.

Vím že přijdeš, jsi blízko, cítím to…

From the down of time I came, moving silently trough the years. Living many secret lives, struggling to reach the time of dating, when I will battle to your total inferiority and handover . No one has ever known I was, among you…………
Until now…

(Anglicky text je převzatý a upraveny z Intra Highlander)