Je čas být hrdinou

28.2.2020 04:01 · 1 378 nézetek torkd

Je čas být hrdinou.

Slovy Rage Against The Machine:
It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now?

No jasně, koronavirus, emise CO2, požáry, vichřice, Babiš, Zeman, ......konec světa, ještě někdo pochybuje o správném načasování?

Je prostě čas být opravdovým hrdinou a proto vyzývám všechny opravdové muže, chlapy, co jsou ochotní se obětovat pro druhé (nebo alespoň zvednout prdel z gauče), vypadají k světu (nezanedbávají alespoň základní denní hygienu) a umí se výborně orientovat v terénu (trefí na místo setkání) aby se smilovali nad zdejšími ženami a dopřáli jim trochu té fyzické rozkoše.

Já vím, občas je to škemrání a neustálé otravování se sexem od žen už k nevydržení, ale musíme se prostě hecnout, nechci si jednou říct, že jsem mohl pomoct a nepomohl.
Ti z Vás co mají koule na správném místě, potvrdí pod blogem přijetí výzvy, následně očekávám rychlé vyřízení objednávek na ukojení těch nejnižších pudů od místních velice žádostivých dam.
Ženy, mějte prosím při vyřizování objednávek trpělivost, není nás tu mnoho, potřebujeme alespoň minimální čas na regeneraci a Vás je několikanásobná přesila.

Všem zúčastněným mužům děkuji za dobrý skutek a chlapi, držte se!!!

Fuck In Peace!!!