Procitnutí, part ll

10.8.2020 13:19 · 380 nézetek ustanak

Procitám. Vracím se zpět na Zemi. Zvolna přistávám v naší pergole. Otevírám oči, přede mnou klečí moje žena a laškovně se usmívá.. pomáhám jí vstát, a jak se zvedá, jazykem rychle stihne olíznout stále tvrdý žalud. Malé, žertovné, erotické gesto. A přece mi opět způsobí šimrání v podbřišku..

"Teď jsi na řadě ty, zlato" šeptnu jí do ucha. Jen se na mě podiva přivřenýma očima a špičkou jazyka si olizne rty. Další z našich malých gest. Mluvíme jimi jako naší tajnou řečí. Zvolna jí položím ruce na boky, otočím ji zády k sobě a ona se rukama opře o horní trámek střechy. Sjedu z boků na fantastický zadek, sevřu v rukách kulaté půlky a pomalu si klekám. Miluji tenhle pohled zespoda..

Ten pohled zespoda mě vždy vyrajcuje do maxima. Nedočkavě zabořím obličej mezi krásná stehna, žena se rozkročí a ja mam božský pohled na její rozevřenou a mokrou kundičku. Rukama objímám její macaté boky a jazykem se věnuji lesknoucí se díře.. olizuji pysky a vzdy zajedu i dovnitr, postupuji pomalu az ke klitorisu, který vyžaduje zvláštní sérii pohybů a sání.. vnímám jak krásná horká kunda teče víc a víc, otvírá se vlivem rostoucího vzrušení.. tehdy je čas na speciální tlakový cvik jazykem na klitorisu. Ústy se přisát na mokrou kundičku, jazykem zatlačit na klitoris a kmitat jím, dokud nezačnu vnímat jak se celá kunda stáhne, povolí, stáhne, pár vteřin zůstane tak a s dalším uvolněním mi ústa zalije dávka orgasmické šťávy.. vychutnávám si to mokro, stahy, a pozoruji jak tentokrát mizí mezi planetami moje žena.. a jsem šťastný, že právě ja jsem ta cestovní kancelář, která zprostredkovává meziplanetární lety na křídlech raketoplánu jménem ORGASMUS...

TO BE CONTINUED..

Becenév
Régió
Brblajaja Brblajaja
Czech Republic Jihomoravský kraj
OlgaTEE OlgaTEE
Czech Republic
Ela_Ela Ela_Ela
Czech Republic
Kaninchen_ Kaninchen_
Czech Republic Hlavní město Praha
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic