Sám sobě piercing

2.12.2020 08:30 · 1 489 nézetek Romik_Omik

Tento článek je především pro zájemce o tuto praktiku, pro ostatní může způsobit pohoršení až šok s trvalými následky. Pokud nechceš, nečti. Pokud čteš, tak já to říkal a zvracejte si laskavě u sebe do svých nádob, na vaše písemné blitky zde nereaguji a nejsem na něj zvědavý. Zároveň text nepokládejte jako návod, jde o mou cestu, pokud chceš něco podobného, tak si nejdřív nastuduj co a jak z oficiálních zdrojů.

Opět před tím, než jsem něco zkoušel s jehličkami, tak mne čekalo hledání literatury k tomuto tématu. Co a kde se píchá, co se naopak nepíchá, jak se o píchnutí starat a co nedělat. K tomu jsem hledal nákresy a fotky míst k propíchnutí na mém těle. Jelikož píšu o tom všem zde na amatérech, tak co asi mohlo být propíchnuto. Bavila mne myšlenka, zkusit to na sobě, zda to vydržím, zda to dokážu.
Zkusil jsem propíchnutí docela velkou škálu. Tak mám před sebou 12 obrázků s piercingem penisu, z toho jsem zkusil 5. Vše jsem píchal sám a po nějaký čas nebo dosud jsem v nich nosil šperk.
První hrátky byly s obyčejnými špendlíky. Nedoporučuji, dokonce mne to i dost odradilo od dalších pokusů. Ačkoliv se to nezdá, špendlík je tupé kopí, se kterým se dost těžko propichuje kůže i to ostatní. Opravdu není nad ostrou injekční jehlu. Tuším, že nej průměr je 1,mm. Takže poprvé to bylo propíchnutí kůže předkožky, jmenuje se to foreskin, pro začátek fakt nejjednodušší, nedá se co zkazit a není skoro vůbec cítit bolest. Jinak co jsem se bavil s jinými, co zde mají rádi jehly, tak je na tom přitahuje, stejně jako mne, to napětí a adrenalin těsně před propíchnutím. Čekáme na to, jak to bude bolet nebo jaké to vůbec bude. Je to vzrušující. Samozřejmě piercing má i další přínosy, tak snad k nim později.
Jako druhý vpich jsem si dělal frenum, což je propíchnutí uzdičky. Opět to není tak bolestivé. Doporučuji přemýšlet dopředu, aby jste podle toho volili místo umístění. Jestli chcete jen píchnout a dát tenký šperk, je to jednoduché, jestli přemýšlíte o větším šperku, volte hlubší vpich. Je to totiž namáhané místo a vyhnete se aspoň vytrhnutím šperku. Zde už doporučuji při hlubším vpichu použití speciálních kleští a kůži prosvítit, aby v cestě nebyla žilka. Ono někdy propíchnutí bylo bez kapky krve a někdy se nezadařilo a krev docela stříkala. Ale klid, rychle se krvácení staví a tkáň zde se rychle hojí. Aspoň u mně. Když se propíchnutí nelíbilo, po pár hodinách už po něm bez šperku nebylo stopy. Nezapomínat na použití čistých nástrojů a obdobně i ruce a to co propichujete by mělo být čisté.
Další piercing byl Prince Albert a po něm Ampallang. Takže už skrz žalud a močovou trubici. Prince Albert je v tomto asi nejjednodušší. Ampallang je horizotnálně vedený vpich skrz žalud a močovou trubici, taková řídítka. Tak u toho jsem se asi nejvíc zapotil a trval nejdéle. Nepropichuji žalud, jako když ho chci zabít, zasunuji jehlu pomalu a užívám si to.
Jako poslední zkoušku odvahy jsem si dělal Dydoe, což je krátké propíchnutí spodní hrany žaludu. To bylo asi nejbolestivější a tkáň je tam dost tuhá.
Na otázky proč mám na fotkách v některé mé galerii jen Prince Alberta odpovídám, že piercingy jsem častěji dělal jen pro ten pocit vpichu. Zasadil jsem šperk a často nosil jen týden, až dva. Ono taky první týden to bývá docela pohoda. Až teda na to, že dva dny ho nosíte zabaleného v ubrousku, protože občas kápne kapka krve, jak se vám tlačí v prádle penis a šperk. Po tom týdnu přichází okolní tkáň do protiútoku a chce se šperku zbavit. Takže to cítíte dost nepříjemně. Hodněkrát jsem to v této době vzdal. Nebo mi to nevyhovovalo kvůli sportu nebo sexu. On totiž každý není zvědavý na šukání s někým, kdo tam má železo.
K hygieně po propíchnutí. Osvědčilo se mi omývání místa 3 x denně solným roztokem, nebo když to šlo, prostě jsem to celé do roztoku na minutu ponořil. Nikdy jsem neměl žádné mokvání nebo zánět.
A jaké to je s takovým piercingem v sexu? Ano i o této technice píší zdroje už tisíce let před naším letopočtem. A ano, hodně jsem si s tím užil. Ať už u silnější vlastní stimulaci nebo i při hrátkách nebo šukání s protipolem. První měsíce s piercingem to bylo velmi vzrušující, stačilo se ho lehce dotýkat a tělo na to reagovalo, jako když bych měl zesilovač vjemů. Prostě úžasné. A že to někdy nemá někdo rád? Žádný problém, za pár vteřin je šperk vyndaný a lze pokračovat bez něj.
Další kapitola by bylo roztahování piercingu na větší průměr otvoru, je to na dlouho a chce to trpělivost. Ale příjemná adrenalinová zábava. A ještě rada, pořiďte si při podobných akcích víc šperků. Ono třeba nasazování kuličky, co vám každou chvíli spadne a nebo ji ani nenajdete je někdy k vzteku. A na začátku je znát, když šperk vyndáte, tak se otvor zatahuje a už tam průměr na jaký jste byli zvyklí lehce nenasadíte.
Dnes nosím občas podkovu Prince Alberta. Běžně 8mm průměr, po 10 minutách rozehřátí dám i 10mm. Ale to jen pro zábavu třeba jen svou. Zkoušel jsem i s tou 10mm podkovou šukat, ale po těch letech už to tolik slasti nepřináší. Na hraní ale pořád super.