.. Po 23 letech ..👄

10.2.2021 08:23 · 2 444 nézetek markitanka115

Volné pokračování blogu "Po 16 letech " a "..Po 16,5 letech.." No popravdě 7 let uteklo tak nějak moc rychle a slíbila jsem, že až budu psát pokračování, že bude emotivnější a procítěnější :-) Co se za tu dobu změnilo, jsem akorát já, starší, zralejší, drzejší, přímější a mrdavější.. joo, prostě s věkem roste chuť i odevzdání se do mrdu ráje, který nezná hranice. To je snad jediné, co nám snad nikdy nevezmou, spolu se vzpomínkami a tak teď o dlouhých zimních večerech vzpomínám a občas si ji při tom zmokřím a přivedu k orgasmu, s posledním výkřikem zavřu oči a ještě dlouho sním a zmítám se v křeči. Nezajímá mě, že děti jsou neustále doma a není prostor..prostě se zavřu na toaletu, pustím youtube na plné koule a dopřávám si sama sobě..to jen v mezičase, když není po ruce mužský :-)

Ale, abych se vrátila k podstatě blogu a mému četaři Rayenovi :-) po našem FB shledání následovala sem tam komunikace přes zprávy nebo naopak jsme si telefonovali a toužili stále víc. Dokonce se i blížilo k osobnímu setkání a já se těšila jako tenkrát v 17nácti, že opět ochutnám jeho rty.. no těšit se člověk nemá, samozřejmě z toho sešlo s trapnou výmluvou, že četař musí malovat :-) Jen jsem se pousmála a šla si svou cestou, protože já nemám zapotřebí se vnucovat nebo dělat scény či komplikace a jen já vím, o co moc přišel. Přesto jsem na komunikace nezanevřela, i když se nějaký ten rok neozval a říkala si, co se asi děje. Každý si žijeme své životy, prožíváme radosti, zklamání a já jen vždy doufala, že se má dobře. Na rozdíl od něj jsem byla v nevýhodě, protože já nikam na něj kouknout nemůžu, on občas sleduje můj FB profil nebo tady amíky, takže si občas něco počte nebo prohlídne fotky a ví, že žiju, že jsem stále ta zlobivá holka a jiná nebudu.

Nedávno jsme si opět vyměnili několik zpráv a poslal mi své fotky, bože, je čím dál mrdavější, někteří chlapi zrajou tak božsky, že jim to charisma přímo stříká z očí. Koukám se do očí..jsou stále tak čokoládové jako tenkrát, ty rty..ááách cítím tu sladkost, vášeň a horkost, plnost polibků, kterými mě tenkrát v 17letech dostal..a už 23 roků se mě to stále drží, prostě tu chvíli si pamatuju, tenkrát na chodníku, vím i u kterého baráku mě obejmul a vášnivě líbal a líbal..Dnes jsme si volali a ptal se mě, jestli už ho někdo v polibcích předčil a já s ledovým klidem říkám, ne nepředčil, Ty jsi to s mými rty prostě uměl nejlíp a nikdo tě netrumfnul a že jich teda bylo...a opět jsem měla mokro v modrých krajkových kalhotkách a pokaždé, když si na tvé rty vzpomenu, tak si to při pomyšlení udělám..orgasmus posílám přes kopce a tam někde snad k tobě doletí, jsme docela kousek, ta vzdálenost není nepřekonatelná. Mám radost, když slyším v tvém hlase úsměv a dělá mi starosti, když se trápíš, jsem ráda, když Ti můžu přivodit úsměv a tak nějak tě rozebrat a vím, že jsi to zase ty s mrdavou chutí a vášní, která k nám patří, je to sice prokletí, ale o to víc ten život je procítěnější a prožitý. Tvé motto je, že se motáš v kosočtverci, já mám zase v očích kytici čuráků a když píšeš o mých smyslných očích, sám nejlíp víš, že to není přetvářka, že tuhle vášeň nepřechčíme i kdybychom tisíckrát chtěli :-)

Poslouchám naši písničku Puff Daddy I´ll be missing you a vím jedno : Párkrát jsem v životě opravdu milovala, jindy jen potěšila, dekórum zachovala, laciná obětí, prožitek nějaký, avšak tvé polibky, cílené doteky z paměti sotva kdy vymažeš, ty co mě zasáhly, pravou tvář ukážeš..takhle to mám i já, hádat se nebudu, tenkrát si četaři vstoupil do mého osudu. Čarovná kouzla, někdy fakt jsou zlá, hlídám si rozum i srdce své, vášnivá střela, zabít by chtěla, jizva na duši má barvu divokou, bezhlavá extáze s ikonou na krku, po noci probdělé souhlasí andělé, proto Tě má kunda žádá o ruku :-)

Hele zařiď si to, jak chceš, ale já Tě Rayene musím vidět a políbit, klidně si i do roušky vystřihnu kosočtverec :-) ale já potřebuji dopsat náš příběh, ani nevím, jestli to chci nebo nechci ustát, možná přistoupit i na tvůj nápad se opět líbat na stejném místě, které je nyní xxxkrát frekventovanější než tenkrát, poruším i noční vycházejí, já vlastně celý život porušuju pravidla a to jen proto, že si zasloužím být šťastná a vzrušená :-) Až dnes večer chytneš do pravačky svého naběhlého čuráka, chci, aby sis představil mé rty, které se nad žaludem sklání a chtějí rozehrát orální představení, takovou talk show beze slov..jen mé rty, dlaně a tvé mužství a pak se možná dočkáš slíbené galerky jen pro Tebe a stovky dalších fanoušů, kteří neustále žadoní, že markytánka už dlouho nic nepřidala … :-)

Becenév
Régió
MarturG MarturG
Czech Republic
Dufffff Dufffff
Czech Republic Vysočina
Magic123 Magic123
Czech Republic Karlovarský kraj
napsterII napsterII
Czech Republic Jihomoravský kraj
dragonhead dragonhead
Czech Republic
Santi99 Santi99
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Xits Xits
Czech Republic Hlavní město Praha
Mazlivy_mazlik Mazlivy_mazlik
Czech Republic
Scorpio-75 Scorpio-75
Czech Republic Ústecký kraj
Anfer Anfer
Slovakia Banskobystrický kraj
nenefitka nenefitka
Slovakia
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
away away
Czech Republic
Antononio Antononio
Slovakia
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
anciana anciana
Czech Republic
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic
stonygirl stonygirl
Czech Republic Hlavní město Praha
Mataa Mataa
Czech Republic
sally74 sally74
Czech Republic
mongoo mongoo
Czech Republic Hlavní město Praha