vášeň v hotelu

31.5.2011 11:24 · 1 263 nézetek cherischis

Je krásné léto a ty ses rozhodl, vyjet si na dovolenou do Španělska do Lloretu de Mar, do městečka co je na pobřeží středozemního moře a kde to v noci žije. I když sis rezervoval na hotelu Don Juan dvoulůžkový pokoj, jedeš sám s doufáním, že potkáš ženu, se kterou budeš moci pokoj využívat. Pokoj má krásný výhled jak na moře tak, na celé město, ale i na hotelový bazén. Pokoj je nejen velice rozlehlý a pohodlný, ale také jak dělaný pro prožití krásných a vášnivých nocí. Celý pokoj je vymalovaný ve vínový barvě, postel velká pomalu jak hřiště. V koupelně rohová vana s vířivkou… Až je ti pomalu líto, že si na pokoji sám.
Výhled na bazén se ti zamlouvá, takže ho využiješ k průběžnému sledování dam u bazénu, aby sis později něco nezačínal se zadanou ženou a špatně nedopadl. Jednou při těchto vyhlídkách si všimneš ženy tvého srdce. Vysoká blondýna s velkým poprsím v dvoudílných bleděmodrých plavkách a pantoflíčkách na podpatku, s ručníkem přehozeným přes rameno, jako by byla na mole si pomalu kráčí k lehátku. Sotva se na jednom lehátku usadí, je hned u ní číšník (což není obvyklé, při obsazenosti hotelu, aby u kohokoliv byl hned číšník, obvykle se objeví až po 5 minutách) a ona si něco objedná. Ulehne si na lehátko a odloží horní díl plavek, čímž odhalí své čtyřky a ty hned na první pohled poznáš, že nejsou po plastické operaci, ale její pravé, krásné a pevné. Líbí se ti, jak tam tak leží a opaluje se. Během chvilky je u ní číšník, (který stejně jako ty , valí oči na její poprsí) a podává jí skleničku s jahodami a šampaňským. Mezi tím přicupital ještě jeden číšník, který přinesl stolek a třetí číšník na něj položí krásně vychlazenou lahev šampaňského v kyblíku s ledem a vedle mísu sytě červených jahod. Dáma poděkuje a každému dá nejen dýško, ale i polibek na tvář, až jim závidíš.
Já ležím na lehátku, upíjím šampaňské a k tomu ukusuji jahody. Ty miluju v kombinaci se šampaňským. Jsem v klidu a v pohodě. Je krásný letní den, slunce krásně hřeje. Jen mi k dokonalosti pobytu na tomhle hotelu chybí dvě věci. A to jsou partner a sex. Jak si tak ležím na lehátku a opaluji se, pořád cítím, že mě někdo pohledem sleduje, ale nevím kdo. Nikdo u bazénu na to nevypadá. Po nějaké době mě něco zaujme na balkóně jednoho z pokojů nad bazénem. Zadívám se pořádně a tam vidím muže, který je můj typ a ideál. Usměju se na něj, schválně jestli je to on, ten tajný pozorovatel. A heleme se, nejen že se usmál, ale i zamával. Takže se nám pán pěkně prozradil. Nevadí, zkusím ho na dálku svádět. Schválně jak na to bude reagovat. Napadne mne, že něco zkusím. Pošlu letmý polibek, jež je mi opětován. Což se mi líbí a rozhodnu se, že tě začnu svádět. Vezmu jednu jahodu za ťopku a namočím jí v šampaňským. Nejprve s ní obkroužím své rty a pak pomalu lehkým krouživým pohybem jdu s ní přes prsa až k pupíku a nakonec ukousnu její špičku a zapiji šampaňským. I na tu dálku vidím, že si se chytil, vidím, jak se ti začínají zvedat kraťasy. Na což zareaguji tak, že zbytkem šampaňského si poliji prsa a začnu si je lehce laskat, až mi z toho stojí bradavky. Všimla jsem si, že ukazuješ, že za chvilku jsi dole, že chceš se mnou mluvit…
Ta dáma u toho bazénu s tím šampaňským, musí být pěkná divoška, pomyslíš si. Líbí se ti způsob jak tě svádí a rád by sis s ní domluvil rande. Ukážeš jí, že s ní chceš mluvit, v rychlosti hodíš na sebe tričko, vyběhneš z pokoje a běžíš k výtahům. Mačkáš knoflík na přivolání jak zběsilý, ale vidíš, že v jednom patře je výtah zaseklý. Nadáváš, vydržíš čekat jen minutku. Pak se naštveš a ze 6. patra se rozhodneš běžet po požárním schodišti. Vyběhneš udýchaný k bazénu a hledáš onu dámu. Ale dáma nikde. Na lehátku kde ležela není ani kousek toho co měla sebou, ale najdeš od ní vzkaz: Ahoj ďáblíku, jestli chceš se ještě dnes jednou se mnou vidět, sejdem se v 9 hodin večer na hotelovém baru. Budeš mít rezervovaný stolek v místě odkud je nejlepší výhled na heslo vášeň. V baru mne jen sleduj. Snaž se se mnou nepromluvit ani slovo. Až budu odcházet, pokývnu na tebe a ty pojď pomalu za mnou až k výtahům. Na nic se neptej. Ve výtahu se tě ujmu. A ještě mám podmínku, přijdi oblečený jako kravaťák. Rozhodneš se řídit se instrukcemi, i když budou asi pro tebe mučící.
Večer sedíš v baru na rezervovaným místě jak ti bylo určeno… Nervózně si pohráváš se sklenicí piva. Přišel jsi o chvilku dřív a znervóznilo tě, že si v baru téměř sám.
Přesně v 9 hodin se otevřou dveře a já vcházím do baru. Všimnu si, že sedíš na místě co jsem ti určila. Vcházím v červených šatech, co mají krátkou sukni na šikmo střiženou a jsou na zavazování za krkem. Šaty mne obepínají, takže je vidět, že pod nimi nemám ani podprsenku ani kalhotky… sednu si na bar a dám si skleničku šampaňského s jahodami. Jednu jahodu namočím do šampaňského a nechám z ní ukápnout kapičku a stéci do výstřihu. Jahodu ukousnu. Baristu poprosím sklenici ledu, se kterým si začnu hrát a dráždit se tak, že je vidět jak mi stojí bradavky. Dopiji sklenici šampaňského, pokývnu na tebe a odcházím směrem k výtahům. V před jedním zrcadlem se zastavím abych jsem si zkontrolovala, že jdeš za mnou… Přijdu k výtahům a jeden si zavolám, naznačím ti ať jdeš blíže, ale ať nemluvíš. Jak přijede výtah, chytím tě za kravatu a vtáhnu tě za sebou do rohu ve výtahu a začnu zuřivě líbat. Mezi tím, zmáčknu patro, ve kterém je tvůj pokoj. A mezi patry výtah zastavím. Během zuřivého líbání s tebou, tě začnu jednou nohou objímat a navedu jednu tvou ruku na mou malou, ať můžeš cítit. Jak je dokonale mokrá. Cítím, jak jsou ti těsné kalhoty. Jedním pohybem tě vysvobodím a navedu.. Natisknu se do rohu a celého tě obejmu nohama, hlavu ti bořím do výstřihu a ty dokonale přirážíš, až se oba vzájemně uděláme.
Poté ti ho schovám do kalhot a zeptám se tě, jestli půjdeme k tobě nebo ke mně na pokoj. Ty mi odpovíš, že k tobě. Nechám rozjet výtah k tobě do patra. Sotva vystoupíme z výtahu, rozhlídnu se, jestli je klid na chodbě a vtáhnu tě do rohu. Znovu tě začnu líbat a pak se k tobě otočím zády a začnu tě dráždit svým pozadím, aby ti zase krásně stál. Což mi nedá moc práce. Při tom tvé ruce bloudí v mém výstřihu. Na to se tě zeptám, který pokoj je tvůj. Odvedeš mne k němu a já se opřu o stěnu u dveří. Otevřeš je a vejdeš dovnitř a já za tebou. Sotva zavřu dveře ocitnu se na dveřích ani nevím jak a ty mě začneš líbat. Jednu nohu mi zvedneš a zajedeš rukou pod sukni a začneš mne na ní dráždit. Sténám ti do ouška. Vezmeš mě do náruče a odneseš si mě na postel. Položíš si mne, ale já si kleknu a svléknu ze sebe šaty. Ty se vedle mne posadíš. Pohladím tě na tváři a přitáhnu k sobě a začnu tě znovu líbat. Při tom ti svlíknu sako, kravatu ti sundám a košili též. Ty si mezi tím povolíš pásek u kalhot a stáhneš je. To samý s trenkami. Nasednu na tebe a ty si mě položíš na postel. Nohama tě obejmu na bocích a čím víc přirážíš a já jsem vzrušená. Tím víc do tvých zad zarývám nehty. Ale jak začnu cítit, že se brzo uděláš, převalím si tě na záda a sesednu z tebe. Začnu tě od nejnižších partií líbat pomalu přes pupík a hrudník nahoru. Pak nasednu a pojedu na tobě jak na koníčkovi až se spolu uděláme. Lehnu si vedle tebe a řeknu ti, že si nejlepší ze všech, se kterými sem kdy byla. Ještě chvilku se líbáme a pak v objetí spolu usneme…