Pošli mi obličej, HNED!

16.4.2022 05:00 · 2 378 nézetek To-De

Pročpak se zde stává tak častá věc. Poněkolikáté jsem narazil na slečnu/holku/ženu/doufám - která nemá na profilu absolutně žádnou fotku, video, nic. Pouze uvedný věk a míry - ani ověřená není. Prostě takový ten profil, který si zvládne vytvořit kdokoliv komu bylo 13 let a víc za cca 4 minuty. A tento profil, buďme velkorysí a řekněme že tato žena, se v této chvíli pro 100% uživatelů těchto stránek nijak neliší od pánského profilu. Jen si prostě při vytvoření zaklikla "žena". Možná zakliKL. Nikdo neví. Moje pointa je, že v tuto chvíli je to prostě prázdný profil bez sebemenšího náznaku autentičnosti a toho, že by opravdu patřil reálné osobě. Přidala si výšku? Ubrala si kila? Napsala že je svobodná, ikdyž není? Opravdu je z Prahy? NIKDO NEVÍ. Je to opravdu žena? Jistí si být nemůžeme.

No a tento profil, nebo spíše tento TYP profilů, má bohužel ve zvyku se povyšovat nad ostatní, a dělat ze sebe super-důležité uživatele. Jistě, chápu podobné chování u vysoce-prestižních žen. Pokud jsi mladá a máš bombastický tělo, hell, ikdyž už nejsi úplně mladá a pořád jsi zachovalá, máš nějaký album, nedejbože videjko? Jsi jak světová elita. Dveře se u tebe nezavřou a musíš zástupy paniců ve zprávách doslova odhánět, pak rovnou blokovat. Nikdo se nediví, že pokud tady taková žena bude někoho hledat, nastaví si velké požadavky. 185+, svalnatý, zajištěný, bez dětí a závazků, atd atd. Čím níže žena, nebo i muž, je, na tom společenském žebříčku úspěšnosti, což pro ženu znamená vzhled, věk a počet dětí, pro muže postava, peníze a úspěch, tím menší má člověk výběr z potenciálních partnerů. Jste Google? Jistě, dejte si do inzerátu že hledáte absolventa MIT s jistým průměrem, několika startupy a x lety praxe. Jste sámoška na rohu na vesnici? Sorry, ale vy budete rádi, když někoho napadne, že by vám šel dělat za kasu a ne kvůli tomu aby vás mohl vykrást. Každý holt, ať se nám to líbí, nebo nelíbí, máme plus mínus určitou zónu, z jaké můžeme přitahovat partnery opačného (....) pohlaví. Takže je naprosto v pořádku, když po mě velmi přitažlivá slečna chce hned na začátku fotku obličeje, případně nádobíčko, aby se ujistila, že se jí budou věci líbit a nemusela to zjistit "až bude pozdě". Nutno podotknout, že jakmile po vás někdo chce civil fotku, můžete ji chtít i vy po něm, a pokud Vy mu jí poslat musíte, ale ON(a) vám ne, uff, doporučuji přesunout se o dům dál, všichni si tipneme co je k tomu za důvod...

Nicméně, čím NÍŽE daný člověk je, tzn pokud se bavíme o amatérech na této erotické seznamce/foru, čím méně přitažlivé fotky a videa slečna/muž má, tím menší je jeho vyjednávací schopnost. Omlouvám se že to vysvětluji jak pro prvňáčky, ale mě to takhle někdo pomohl pochopit a od té doby to dává velký smysl. Co by každej chtěl od toho, s kým si píše? Profilovou fotku, několik alb, videa jsou super, OVĚŘENÍ a třeba i speciálně fotku pro vás, ať je všem jasný, že opravdu nejsi fejk. Člověk, který má takhle skvěle vyplněný a ověřený profil, ještě navíc atraktivní vzhled na fotkách, ten si může nakrásno vybírat.

Nicméně, člověk, který NEMÁ takto vyplněný profil, často může nabýt falešného dojmu, že i on(a) si může vybírat a přikažovat ostatním, co mají udělat a poslat.
A bohužel se zde rozmohl takový nešvar, nebo zde už je a já se k němu dostávám až poslední dobou? Že jsou ženy velmi, ale opravdu velmi netrpělivé a místy se až chovají nelogicky (my pánové na tom určitě máme svou vinu, neříkám nic). Tuhle mi NEVYPLNĚNÝ profil, kde byla sotva výška váha a věk - a podotknu že ne v úplně přívětivých číslech pro mě, psal, že mám poslat fotku. Odvětil jsem, že já narozdíl od ní (doufejme) již mám i profilový obrázek i album, kde se na mě může krásně podívat. Dotyčná vypadala že nereaguje na moji větu, a napsala, že mám poslat obličej. Ikdyž doteď ničím nepodpořila svoji vyjednávací pozici. Nedala mi vědět jak vypadá, nebyla ověřená, ničím, ale naprosto ničím neospravedlnila její požadavek (kéž by prosbu, nene, požadavek), abych ihned poslal fotku. Já odpověděl že Ona už bezpečně ví, jaké mám tělo, a že hned jak i já zjistím, že by se mi její postava líbila, pošlu xicht. Jak říkám, tento profil bohužel neměl žádnou vyjednávací pozici, nicméně člověk na druhém konci se choval, jako bych jí (doufejme) již dávno dlužil obrázek svého těla, obličeje, penisu, míry zadku i pin ke kartě, jednoduše proto, protože si při vytvoření profilu ten někdo zaškrtl, že je žena - a ničím nezvedl svoji vyjednávací hodnotu.

A mě zajímá. Stává se vám totéž, ať pánům nebo ženám? Stane se vám, že narazíte na netrpělivého nelidu, který pokud IHNED nevyhovíte jeho požadavkům, ať jsou jakkoli neoprávněné, vás obdaruje svým "měj se" a myslí si, že je v právu?
Mě se to bohužel již stalo asi po třetí. Naprostý nepoměr v tom, jak vypadá můj profil, a její (doufejme) profil, a slečna (doufejme, mohl to být kdokoliv - neověřený profil bez fotky...) po mě chce ihned skákat, jak ona (doufejme) si píská.

Přijde mi až absurdní počet "(doufejme)" který jsem zde napsal, ale chci poukázat na ironii jejich přemýšlení. Kdyby DOSLOVA kdokoliv udělal stejný profil, a jen místo "žena" zaklikl "muž", nikdo se s nimi ani nebude bavit a automaticky se předpokládá, že jste starý perverzní děda.

Slečny. Je skvělé mít tolik možností, že si můžete vybírat a mít laťku vysoko. Je to perfektní i pro vás, i pro nás - šetří se tím čas. Nicméně, abyste si mohly vybírat a aplikovat takovýto nelidský přístup jak na psa, kdy kompletně vyignorujete první zprávu a napíšete "foto", opět, jak na čokla, tak bohužel potřebujete vypadat kurňa dobře, mít ověřený profil, atd atd. A přiznejme si, to bohužel, většina z vás, co se takto chováte, nesplňuje.

Pomůže trochu lidskosti, a pokud mám profil který může patřit mému bratranci v pubertě, neměli bychom si nárokovat věci, jako kdybyste byli česká miss typu "dělej, jinak jdeš z kola ven". To potom nechci vědět, kdo u vás v tom kole zůstane :-D

A pro ty slečny, které na moji prosbu o zlepšní opět napíší, že jsem plačko, tak ano. Přiznám se. Opravdu se mi nelíbí, když se se mnou zachází jak s hadrem. Přiznám se, že nechci posílat svoje civil foto KOMUKOLIV, kdo si o něj řekne, JEN PROTOŽE SI O NĚJ PROSTĚ ŘEKNE. Dejme tomu, že vy asi taky nechcete posílat své intim/civil fotky každému, kdo vám pošle zprávu, že ne ;-) Dále se přiznám, že nemám nejlepší a nejpůvabnější profil zde. Že nejsem vysekanej jako Arnold a nemám peněz jako Krejčí. Ano, vím to. A? Snažím se být zdvořilej a nechovat se k lidem jako ke kusu hadru. Je rozdíl mezi "foto" a "Pošleš mi fotku? :)". Kurňa koukněte na to, vždyť stačí tak málo aby se o vás kluci přetahovali.... :)